• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Návrh k vylepšení hry
Ty píšeš něco o zlepšení hry ??!!! To je dost dobrý vtip . Ty a ten tvůj kmen,co stále dělaj dohody a porušujou neustále pravidla . Vím ,ty napíšeš ,že jsem na vás zaujatý. Ano jsem . Stále ty s někým uzavíráš mír ,provokuješ a stále nadáváš . Tak se prosím zamysli nad sebou a až potom nám napiš něco o zlepšení hry[/quote]
Prosím ťa, veď ty to ani nevieš hrať... Absolútne ťa ten server nezaujíma, veď tam ani nechodíš... Sprav niečo pre tých ľudí, ktorých nezmyslene kickuješ, lebo hrajú ako partia a tešia sa

Prosím ťa, veď ty to ani nevieš hrať... Absolútne ťa ten server nezaujíma, veď tam ani nechodíš... Sprav niečo pre tých ľudí, ktorých nezmyslene kickuješ, lebo hrajú ako partia a tešia sa

S pozdravom Martin Gala
galamedia.sk

-
POHODAMAN - Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Jde vidět,co píšeš . Kdyby mě ten server nezajímal ,tak jak ty ,fido a vám podobní by určitě dával smysl hry ,že ? Prostě pravidla jsou od toho ,aby se toho někdo držel a pokud se toho neumíte držet vy,tak my musíme a pokud mi ty napíšeš,tvá slova: choď pryč ,jen to tu kazíš,hrálo se mám dobře . Tak mě to jen těší , protože tam chodím s jinýma nicky na kontrolu a pak si dám zpět svůj. Jinak Martine ,tímto debatu ukončuji ,je to tu na zlepšení hry a né na dohady . A proto příště to naapiš jen jednou a né 3x .
Soupisek upgradu je v podstatě hotov a bude se to pomaleji si rozvijet ,ale změny budou více vidět na AV2 . Je to na dlouhé lokte,protože se připravují i nové mapy ,Tak teď je to jen otázka času,kdy se to vše nahodí.
Soupisek upgradu je v podstatě hotov a bude se to pomaleji si rozvijet ,ale změny budou více vidět na AV2 . Je to na dlouhé lokte,protože se připravují i nové mapy ,Tak teď je to jen otázka času,kdy se to vše nahodí.
-
franta81 - Pokročilý
Takže by to mohlo být v období vánoců ?
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Necháme se updatu prekvapit samozřejmně ano připadá nám že je to moc těžke za humana atak.. Ale je to v tom jak ten Avatár hrajete jestli vám to jde nebo nejde od toho jsou Zkušenosti. Za mě napíšu názor na ty body za noVip humana. Mohl by aspon dostat 5B. Za zabití Avatára. Nebo to nechat tak, ale nastavit laserminu pro vsechny zdarma a to tak na začátku kola dostat 1laserminu ZDARMA, ostatni by se už kupovali:-) toď vše..můj návrh:)
Veterání tajemník zombies.
-
WalkCZ - Mistr
Ahoj bol by som rád keby sa na avatar serveroch zasa pridaly aj boti je to bez nich dosť nuda a strašne pomaly sa získavajú body. Je to dosť nudné hrať avatar battle 1 vs 1.
- janos1k0
- Kolemjdoucí
janos1k0 píše:Ahoj bol by som rád keby sa na avatar serveroch zasa pridaly aj boti je to bez nich dosť nuda a strašne pomaly sa získavajú body. Je to dosť nudné hrať avatar battle 1 vs 1.
Tam bola nuda aj s botmi, treba poriadny update a nie pridat 1 vec a pomenit skiny(k horsiemu)
.

-
Leviatan - Zkušený
• Stránka 2 z 2 • 1, 2