• Stránka 1 z 1
-NOVÉ SKINY (VIP,EVIP), GRANÁTY-
Vážně na nich trváte?
Jo ty zbraně ještě přetrpim (snad) i když zastávám názor že ty předtím se do cska hodily mnohem mnohem VÍC a ne není to jen síla zvyku ..
Ale ten skin VIP teroristy je jenom sranda žejo? Vždyť je to jako z nějaký pohádky pro děcka...
A ten granát? Sami víte že u vás hraje hodně lidí s VIP výhodama, tak proč silnější granát? Vždyť to už je potom úplně jiná hra.... Zachvíli ti, co si nemohou dovolit VIP si ani nezahrajou ...
Za mě hrůza, kvůli tomuhle jsem si to nekoupil ...
Jo já vím každý má jinej vkus ale berte to jen jako názor ne jako kritiku... Za mě NE

Jo ty zbraně ještě přetrpim (snad) i když zastávám názor že ty předtím se do cska hodily mnohem mnohem VÍC a ne není to jen síla zvyku ..
Ale ten skin VIP teroristy je jenom sranda žejo? Vždyť je to jako z nějaký pohádky pro děcka...

A ten granát? Sami víte že u vás hraje hodně lidí s VIP výhodama, tak proč silnější granát? Vždyť to už je potom úplně jiná hra.... Zachvíli ti, co si nemohou dovolit VIP si ani nezahrajou ...
Za mě hrůza, kvůli tomuhle jsem si to nekoupil ...
Jo já vím každý má jinej vkus ale berte to jen jako názor ne jako kritiku... Za mě NE
-
Prxtivv - Amatér
-NOVÉ SKINY (VIP,EVIP), GRANÁTY-
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: -NOVÉ SKINY (VIP,EVIP), GRANÁTY-
Granat je silnejsi a je to jeste snesitelna vyhoda. Skiny se libi kazdymu jiny, tak to proste je a nejde se trefit do vkusu vsech, proto se dali skiny dost jednoduchy aby to nikomu nevadilo (na ty pred tim bylo moc stiznosti) a skin t nevim.. Celkove ty skiny zatim jen testuju a hledam to nej.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Ale proč zrovna ZLATÝ? Strašně to drtí oči a na fpska to taky nemá nejlepší vliv. Teda aspon mě teď právě bolí hlava
Nevim no evip jsem si dokoupil hlavně asi nejvíc kvůli těm skinům a neomezenému awp a teď tam dáte tohle. . Kecat vám do toho nemůžu vim že není jednoduchý se trefit do vkusu všech ale tohle je přepal. Ta kamufláž za mě je fakt jeden z nejlepších motivů na zbraně.

Nevim no evip jsem si dokoupil hlavně asi nejvíc kvůli těm skinům a neomezenému awp a teď tam dáte tohle. . Kecat vám do toho nemůžu vim že není jednoduchý se trefit do vkusu všech ale tohle je přepal. Ta kamufláž za mě je fakt jeden z nejlepších motivů na zbraně.
-
Prxtivv - Amatér
Nevíte jak se ten skin Teroristů u Vip hráčů jmenuje ? Myslim si že by to šlo v modelech předělat ale nejsem si jistý nemohu ho tam najít. Zbraně se předělají lehce ale ten Skin no nevim.
-
Vasilek - Kolemjdoucí
Vasilek píše:Nevíte jak se ten skin Teroristů u Vip hráčů jmenuje ? Myslim si že by to šlo v modelech předělat ale nejsem si jistý nemohu ho tam najít. Zbraně se předělají lehce ale ten Skin no nevim.
Tady ho máš, jinak jestli se ti nechce stahovat, jmenuje se vip_te_gamesites.mdl

edit: Omlouvám se, tak se názývá ten starý model. Nový nese název viptsgs.mdl.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
nahrál jsem nové vip skiny, dost jsem to předělal tak si snad někdo něco vybere, můžete testovat
-
A přidáš tam i ty starší skiny? dost lidí by je určitě uvítalo
ale teď je to fajn že si můžeš vybrat z více druhů
RŮŽOVÁ best
RŮŽOVÁ best

-
Prxtivv - Amatér
Prxtivv píše:A přidáš tam i ty starší skiny? dost lidí by je určitě uvítalo
RŮŽOVÁ best
Ono to máš len silu zvyku..nedá sa vyhovieť úplne každému

-
20762076 - Amatér
Dwandy: teď jsem párkrát hrál na onlydustech a jinejch serverech s vip a ty granáty jsou dost podstatná změna, když jeden granát zabije hráče se 100hp a full kevlarem a helmou.
. A když si vezmeš, že těhto hráčů přibývá, tak de facto můžeš umírat jenom díky granátům, kterých si ti hráči můžou kupovat během kola víc, co jsem tak vypozoroval.
Občas prostě na classicu nejsou lidi, a tak musím zavítat na jiné servery a ty jsou s dalšími výhody pro vip hráče čím dál víc nehratelné pro hráče bez něj. Takže bych jenom prosil - dále nezvýhodňovat hráče s vip, už takhle jsou zvýhodněni až kam. Ahoj

Občas prostě na classicu nejsou lidi, a tak musím zavítat na jiné servery a ty jsou s dalšími výhody pro vip hráče čím dál víc nehratelné pro hráče bez něj. Takže bych jenom prosil - dále nezvýhodňovat hráče s vip, už takhle jsou zvýhodněni až kam. Ahoj

-
piri - CS 1.6 CheatHunter
Asi predevcirem jsem snizoval ten bonus u granatu ze 40%na 30% tak uvidime az si to sedne 

-
Dwandy píše:Asi predevcirem jsem snizoval ten bonus u granatu ze 40%na 30% tak uvidime az si to sedne
Dobrá práca Dwandy

-
20762076 - Amatér
ten granát pořád zabijí .. dneska jsem dal granatem 103 dmg .. 

-
Prxtivv - Amatér
• Stránka 1 z 1