Porušuje nekdo pravidla na Public serverech? Sdělte nám to zde.

AB? / D2ONLY #1

Příspěvekod xant0 » 24 lis 2015, 02:21

Server: Dust2 Only #1
Nickname porušujícího: CSs^-Virus
Čas porušovaní: první kolo na demu, minuty 135 - 142 a zejména pak 153 - 155 (!)
Důkaz: http://hltv.fakaheda.eu/20226-151123222 ... t2.dem.zip
SteamID + Screenshot SID: STEAM_0:VALVE_0:0:518227466
nevím co je myšleno tím screenshotem, jestli screen konzoli nebo co...
jeho hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=801487
Váš pohled na situaci:
Nejsem právě zkušenej v posuzování cheatů a takyže tohle je moje prvé nahlašování někoho podezřelého, ovšem tenhle hráč začal hrát na GS sotva před týdnem, má kola kde hraje jak nějaká lamka a pak z ničeho nic 4-5 HS za sebou. Některé hlavy se mi vůbec čisté nezdají, ale to nechám posoudit Vás jakožto zkušených. Nevyčasoval jsem to na vteřinu přesně, protože v oněch zmíněných minutách takřka neumírá a je tam víc dle mě podezřelých fragů (zejména ty 2 kola od 153. minuty). Nějak se mi nechce věřit, že by kdejakej NSák takhle rozdával. To bychom tu měli druhýho VAMOSE (to by ale musel míti taky K:D jako VAMOS čili 3,5 a ne 1,7, co dle mého odpovídá zapínání/vypínání ABčka). Nebo je to opravdu takový profík, kdo ví. To by ale taky nejspíš měl jiné chování a ne po každé smrti výmluvy psané ve stylu 10letého kida.

Tolik ode mě, jsem zvědav na Váš verdikt.
xant0
Amatér
Amatér

AB? / D2ONLY #1

od Rumcajz » 24 lis 2015, 02:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: AB? / D2ONLY #1

Příspěvekod Melmek » 24 lis 2015, 02:58

jo kamo tehle kluk tam ma zapnuto na 100% dneska jsem ho točil.... demo budu davat do jinyho topicu bohužel už jsem s nahlašováním haxorů proflaknutej vypínaj to....
sorry za OT
Melmek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Melmek » 24 lis 2015, 03:23

xanto jsi vul ja myslel že jsi ho natočil a ty sem prdneš HLTV tak z toho nikdo nic nepozná.... já teda urřitě ne
Melmek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod xant0 » 24 lis 2015, 11:39

Tak sorry Melmeku, alee oni tady v sekci píší, že jestli nemám demo, tak ať postnu hltv, odkud jsem měl vědět, že to tak vypadá? Demo jsem točit chtěl ještě v hře předtím, ale jak jsem šel do spectu, záhadně umíral lehce, plus mě to pokaždý ze spectu kopalo za neaktivitu ! (a to jsem i normálně něco stláčel ať mě server nevyhodnotí jako AFK a přesto mě to jak spectatora kickovalo,,, proč??)

Nicméně, pokuď se podíváš na minutu 154, to snad musí být i z hltv jasný. Takové 4 hlavy v průběhu 2-3s??? No určitě,.. Jak tam jednu dal mně.. Já na něj mířil, zatím co on ještě střílel po tom druhým za rohem.. Já ani nestihl pořádně vystřelit a on už byl najednou na mojí hlavě a z jedné rany kill, pak 2 další. To mu nevěřím ani za nic, to by musel být luck největšího kalibru, nebo by musel mít chronicky přesnou ruku. Navíc je zajímavé jak se herně "probudil" za stavu 49-43 pro CTčka.
xant0
Amatér
Amatér

Příspěvekod Melmek » 24 lis 2015, 15:46

Jo jo xanto to já znám dostavaš jedničky a jen vlezeš do spectu tak má problém nakoupit natož přeskočit tu zídku co je před Bčkem ale jakmile ve spectu nikdo neni zase davaj multi kill. Všechno hlavy myslim že ten Css má taky tak 1500 fragů z toho 800 oni už mi to tam i píšou jestli je nenatáčim aniž bych cokoliv řek. Ale hele necháme to na GS objevujou se tam jejich potencionální zákaznící a když viděj že je to spíš cheaterský server než herní tak si to VIP prostě nekoupej.
Melmek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Izmael » 24 lis 2015, 19:08 VIP

Zdravím,

hráč zabanován.

Děkujeme za nahlášení, ale příště chci lepší vyčasování, koukni se na nahlášení jiných hráčů a podle toho to dělej, díky. ;)

Hráč Melmek se do toho motat nebude a vyjadřovat se sem nebo bude zle.

Lock.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Public Servery