I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Re: Spirith/Jailbreak#1

Příspěvekod Spirith » 24 lis 2015, 17:08

Smola je že som bol mŕtvy a celý čas sa na vás pozeral. Travicka ti normálne čupne a povie aby si ho preskočil, nie ty musíš blokovať a hulákať do voicu že on ťa bugne a podobne(pochybujem že by ťa admin bugol). Do toho ti začal on kričať že ťa nebugne.. Takto ste sa tam chvíľu prekrikovali pokiaľ som ta negrabol, povedal som ti že ho máš preskočiť a nemáš hulákať( pričom on sám ťa v tom všetkom podporoval ale to tu riešiť nebudem). Keby si mi nejako normálne odpovedal tak sa nič nedeje, ale ty samozrejme si mi musel povedať niečo v tom zmysle že nemám mudrovať. Vtedy si dostal presun a napísal si toto http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =561679376
zachviľu si sa znova prehodil k CT tak som ti dal kick. Ty si znova prišiel prísť na server a dokázal napísať toto http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =561679192
Spirith
Zkušený
Zkušený

od Rumcajz » 24 lis 2015, 17:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod LubimTravicku » 24 lis 2015, 17:14

Ahoj,
je to presne tak ako hovorí Vady.Akurát bol Spirith myslím mŕtvy. Celý problém nastal už tým prvým grabom ... myslím si že bol zbytočný na kolko nešlo o nič závrtné ani nejaké neskutočné porušovanie pravidiel. Myslím si ,že Spirith zareagoval dosť prehnane. S hráčom sme nemali žiadny problém na serveri bol kľud a s Vadym sme sa normálne bavili a smiali. Keby mi jeho správanie vadilo alebo niekomu inému nepoviem ani pol slova. Hráči idú na server s tým aby sa zabavili,zasmiali nie s tým aby ich niekto takto komandoval. Myslím ,že Spirith to trochu nezvládol nemám s ním žiadny problém veď spolu vychádzame dobre len niekedy to prestrelí a renomé u hráčov nemá moc dobré. Nič zvláštne ,ale teraz sa musím zastať Vadyho pri tom prehodení ,pretože to bolo zbytočné. Potom Vadyho reakcia bola hlúpa,kick dostal právom :roll: ... no mal aj na to trošku dôvod. Neviem vôbec nič o tom čo sa stalo kedysi medzi Spirithom a Vadym ale mam z toho taký pocit ,že si naňho trošku zasadol. Prepáč Spirith ale je to môj názor. Ale myslím si ,že Spirith je dobrý admin a nemáme spolu žiadne problémy, akurát tu sa musím zastať sčasti Vadyho. Toť vše. Pekný večer ;)
Naposledy upravil LubimTravicku dne 24 lis 2015, 17:15, celkově upraveno 1
No one pretends that democracy
is perfect or all-wise. Indeed, it has been
said that democracy
is the worst form of government
except all those other forms that
have been tried from time to time." Winston Churchil
LubimTravicku
Amatér
Amatér

Příspěvekod Spirith » 24 lis 2015, 17:24

Nieje nič duchaplnejšie ako keď sa dve CT blokujú v šachte, robia hluka a tretie sa na nich pozerá, presne takto sa má hrať sa CT. Ďalej sa už nebudem vyjadrovať.
Spirith
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 24 lis 2015, 17:39

Spirith nemá plné práva, protože nezvládne být admin.
Je obdivuhodné, kolik problémů zvládne způsobit s obyčejným akademikem.. :roll:
Admin jednal přehnaně, bezdůvodně a snažil se tím akorát vyvolat problémy.
Ještě uvidím co s ním udělám.
Stížnost oprávněná.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy