I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

SteKo/Jb5

Příspěvekod Vonbrauncz » 26 lis 2015, 15:10

Ahoj,
hrála se mapa jail_greentown a byl mód sparta.Tak jsem pak šel na bazén a parkrát jsem si vystřelil a zabil 2 hráče(nekempil jsem tam hýbal jsem se)pak při konci nás tam admin grabl a dál nám všem kliky,důkaz dodám po konci kola.
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

SteKo/Jb5

od Rumcajz » 26 lis 2015, 15:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SteKo/Jb5

Příspěvekod STeKo » 26 lis 2015, 15:30

Začína mód, zaspamujem vám obrazovku že "T Nekempí" a zdôrazním vám aby ste nechodili na ten bazén, na tie stupienky.. Opakujem vám že odtiaľ nemáte zabíjať a zvýhodňovať sa, že pri tomto móde sa schovávajú respektívne vzdialujú CTčka a vy máte ísť za nimi.. a strieľať sa tam v otvorenom boji nie na stupienku za sklom.. CTčka mi začali hlásiť do voicu že ich tam niekto killuje zo stupienku AWPčkou, ja ako admin ktorý hral za CTčko som vás po tomto hlásení opäť dôrazne žiadal aby ste odtiaľ odišli.. neposlúchol si ma, naďalej si tam bol až do konca módu a keďže ako živé CTčko som ťa nemohol grabnúť cez to sklo a nevedel som ktorý hráč presne si, tak hneď ako ma zabili a skončil hneď mód tak si dostal kick za to aby sa ti anulovali body ktoré si získal porušením pravidiel pri móde.. Úmyselne si vedel že ťa nemôžem grabnúť, pokiaľ nie som mŕtvy a očakával si že skončí mód, grab nebudeš môcť dostať a body ti ostanú.. Omyl.. Nebudeš sa zvýhodňovať v móde proti CTčkam a už vôbec nie proti Tčkam ktoré hrajú normálne a zomierajú tam lebo ty si stojíš na stupienku a zabíjaš od bazéna cez sklo..
Facebook: https://www.facebook.com/officialsteko/?ref=aymt_homepage_panel

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCUDtxloF0TzFLviWdDlvOw?sub_confirmation=1

Twitch: https://www.twitch.tv/official_steko/profile
STeKo
Drbna
Drbna

Příspěvekod Vonbrauncz » 26 lis 2015, 17:05

STeKo píše:Začína mód, zaspamujem vám obrazovku že "T Nekempí" a zdôrazním vám aby ste nechodili na ten bazén, na tie stupienky.. Opakujem vám že odtiaľ nemáte zabíjať a zvýhodňovať sa, že pri tomto móde sa schovávajú respektívne vzdialujú CTčka a vy máte ísť za nimi.. a strieľať sa tam v otvorenom boji nie na stupienku za sklom.. CTčka mi začali hlásiť do voicu že ich tam niekto killuje zo stupienku AWPčkou, ja ako admin ktorý hral za CTčko som vás po tomto hlásení opäť dôrazne žiadal aby ste odtiaľ odišli.. neposlúchol si ma, naďalej si tam bol až do konca módu a keďže ako živé CTčko som ťa nemohol grabnúť cez to sklo a nevedel som ktorý hráč presne si, tak hneď ako ma zabili a skončil hneď mód tak si dostal kick za to aby sa ti anulovali body ktoré si získal porušením pravidiel pri móde.. Úmyselne si vedel že ťa nemôžem grabnúť, pokiaľ nie som mŕtvy a očakával si že skončí mód, grab nebudeš môcť dostať a body ti ostanú.. Omyl.. Nebudeš sa zvýhodňovať v móde proti CTčkam a už vôbec nie proti Tčkam ktoré hrajú normálne a zomierajú tam lebo ty si stojíš na stupienku a zabíjaš od bazéna cez sklo..

Tak hold jsem asi slepý,neviděl jsem ani neslyšel že si nás upozorňoval,omlouvám se ti můžete lock
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Jadberg » 26 lis 2015, 18:02

Na žádost hráče, lock.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Zpět na Stížnosti na Adminy