Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Vyjádření k novému Updateu.

Příspěvekod Gazton » 25 lis 2015, 19:56

Dobrý den, jelikož byl na Avatar Battle servery přidělen nový update tak jsem se tu k němu přišel vyjádřit, jak se hraje, chyby atd.

Takže první negativní změna jsou skiny, ano vím vyskytnou se tady "kecy" že si to můžu sám změnit ale o to nejde, dali jste tam skiny které jsou rozhodně horší než ty předchozí, hodně hráčů to nemá rádo.

Drhá negativní změna, luk s "infou", tohle je dost nedomyšlené, už docela dost krát si mi stalo že jsem si naspořil 200 Bodíků dal jsem si Super vojáka a co se nestalo ? Někdo koupil luk s infou a za 3 sekundy jsem byl mrtví a 0 bodů, proč ne, tohle rozhodně není vyrovnání hry které mělo přijít a které bylo slíbeno, tohle je přímo znevýhodnění Ctček, sám ten luk s "infou" nepoužívám, nechci být až tak taková svině.

Třetí změna, mapky, je sice skvělé že se přidali nové mapy ale většina je nehratelná, třeba ta s velkou budovou v rohu, ta mapa, nejsou tam žádné skrýše, jediná skrýš je tam ta která je hned na spawnu, a to takový ten "kopeček" z hlíny pokrytý trávou.

Pozitivní změna je ta že jste přidali Speed pro Humany, prosím nepište mi tu že ten speed má zabránit tomu aby tě trefil AV s tím lukem s infou, to je prostě blbost, zastaví, namíří a má vás. Speed není vůbec žádná výhoda oproti luku s infou to vůbec.

Takže si shrenem všechny ty změny: Skiny, mapky, a 2 itemy a to Luk s "infou" a Speed pro Humany, Army Deagle nepočítám, to je akorát ten Elite Deagle který byl ve hře, jen jste změnily skin a dali jiný název.

Ptal jsem se hodně lidí co říkají na tento update a hodně lidí se to nelíbilo, ale komu se to líbí tomu to neberu ale tedy za mě velký mínus.

Prosím zdržte se idiotských komentářů. Děkuju za přečtení.
Gazton
Pokročilý
Pokročilý

Vyjádření k novému Updateu.

od Rumcajz » 25 lis 2015, 19:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vyjádření k novému Updateu.

Příspěvekod Roxtedy » 26 lis 2015, 10:52 VIP

Gazton píše:Dobrý den, jelikož byl na Avatar Battle servery přidělen nový update tak jsem se tu k němu přišel vyjádřit, jak se hraje, chyby atd.

Takže první negativní změna jsou skiny, ano vím vyskytnou se tady "kecy" že si to můžu sám změnit ale o to nejde, dali jste tam skiny které jsou rozhodně horší než ty předchozí, hodně hráčů to nemá rádo.

Drhá negativní změna, luk s "infou", tohle je dost nedomyšlené, už docela dost krát si mi stalo že jsem si naspořil 200 Bodíků dal jsem si Super vojáka a co se nestalo ? Někdo koupil luk s infou a za 3 sekundy jsem byl mrtví a 0 bodů, proč ne, tohle rozhodně není vyrovnání hry které mělo přijít a které bylo slíbeno, tohle je přímo znevýhodnění Ctček, sám ten luk s "infou" nepoužívám, nechci být až tak taková svině.

Třetí změna, mapky, je sice skvělé že se přidali nové mapy ale většina je nehratelná, třeba ta s velkou budovou v rohu, ta mapa, nejsou tam žádné skrýše, jediná skrýš je tam ta která je hned na spawnu, a to takový ten "kopeček" z hlíny pokrytý trávou.

Pozitivní změna je ta že jste přidali Speed pro Humany, prosím nepište mi tu že ten speed má zabránit tomu aby tě trefil AV s tím lukem s infou, to je prostě blbost, zastaví, namíří a má vás. Speed není vůbec žádná výhoda oproti luku s infou to vůbec.

Takže si shrenem všechny ty změny: Skiny, mapky, a 2 itemy a to Luk s "infou" a Speed pro Humany, Army Deagle nepočítám, to je akorát ten Elite Deagle který byl ve hře, jen jste změnily skin a dali jiný název.

Ptal jsem se hodně lidí co říkají na tento update a hodně lidí se to nelíbilo, ale komu se to líbí tomu to neberu ale tedy za mě velký mínus.

Prosím zdržte se idiotských komentářů. Děkuju za přečtení.

Aj tebe dobry den,

skiny - vzdy to tak bolo, vzdy to tak bude. Mame tu hracov, ktorym sa nove zmeny nepacia. Skiny su len o zvyku a ver mi, ze onedlho si na ne zvyknes. Ako si sam napisal mas moznost si ich sam nahradit (bud tymi starymi alebo si vyberes sam, ktore sa pacia tebe)

infekt sip - ako si mohol postrehnut sip mozes kupit raz za kolo, a celkovo sa moze za 1 kolo kupit 3x. Ty to stale beries z pohladu marinakov. Infekt sip bol pridany z 2 dovodov:
1. V 90% pripadov sa infect bomb hadzala len po jednom hracovi (ci uz to bol umysel niekomu kazit hru, sporov v hre) bolo to zbytocne. Radsej infektom nakazim 3 a viac hracov ako jedneho samotneho. Co je lepsie minut 40b a nakazit 1 alebo minut 100b a tiez len jedneho nakazit ?
2. Tu sa mysli aj na avatarov. Ako eVIP hrac si kupis SV, kupis si stit, kupis si minu pojdes sa zakempit niekam do ukrytu a takmer nikto sa k tebe nedostane. To je podla teba ferova hra ? vyrovnana hra ? Inf sipom sme chceli zamedzit aby SVcka campili a viac sa hybali. Dokup si k tomu speed a ver mi ze len tak lahko ta sipom nenakazia. Co je lahsie trafit ? to co sa nehybe alebo to co je v neustalom (este k tomu) rychlom pohybe ?

mapy - vacsina map obsahuje strasne vela ukrytov, skrys a je potrebne mat v "repoertoary" aj nieco kde sa budes moct pohybovat volnejsie. Hra je tym padom ovela vyrovnanejsia pre obe strany. Nezabudaj ze nehrame len za marinakov. Vsetko je to len o sikovnosti prezit kolo a nenechat sa nakazit. Opat napisem to co v odseku nad tymto, viac pohybu vacsia sanca prezit

DGL - starsi dgl nebol moc kupovany, tak sme mu pridali vacsi dmg, pridal sa mu aj rovnaky skin a upravil nazov, ktory sa mu hodi. Par kol s nim hraj a zistis ze to niesu vyhodene body :)

Som ti vdacny za tvoj nazor. Na serveroch som sa s velkou kritikou nestretol, ved napokon si prvy kto sa na upravu ozval.
Daj tomu par dni a uvidis sam, ze to nieje take hrozne ako ti to pripada teraz ;)
Roxtedy
Mistr
Mistr

Příspěvekod birotomas » 26 lis 2015, 11:39

Trošku mi to připomíná to,když se měnil tutoriál na zombie modu..
Někomu se to líbí,někomu ne (většině lidem co se to nelíbí tak jsou to právě ty,co se bojí změn),ale podle mě to nebude problém...stačí si jen zvyknout a uvidíš že vyrovnanost hry se zlepšila a nakonec ta hra bude lepší a bude tě to víc bavit :-P
Na zombie modech už si hráči taky zvykli
birotomas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Gazton » 26 lis 2015, 17:41

No uvidíme, dám tomu pár hodin o víkendu a podle toho se rozhodnu, bude se testovat, chci podotknout chybku, když jsem byl se SV poslední měl jsem 200 Armoru, ale najednou když jsem byl tedy ten poslední se mi to snížilo na těch 100 Armoru, tohle by chtělo rychle dořešit, díky za rozumnou odpověd.
Gazton
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Roxtedy » 26 lis 2015, 18:44 VIP

Gazton píše:No uvidíme, dám tomu pár hodin o víkendu a podle toho se rozhodnu, bude se testovat, chci podotknout chybku, když jsem byl se SV poslední měl jsem 200 Armoru, ale najednou když jsem byl tedy ten poslední se mi to snížilo na těch 100 Armoru, tohle by chtělo rychle dořešit, díky za rozumnou odpověd.

Toto je spravene umyselne, ako poslednemu marinakovi ti AVcka uberaju HP nie armor. Je to bonus pre teba ako pre posledneho zijuceho tych 1000 hp mina + granaty. Menit sa to urcite nebude.
Roxtedy
Mistr
Mistr

Příspěvekod Gazton » 26 lis 2015, 20:46

Roxtedy já myslel když jsem byl AV tak mi to ubralo 100 armoru z 200 víš :) To by se mělo poupravit.
Gazton
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Gazton » 26 lis 2015, 20:51

Pardon když jsem byl Super Voják :)
Gazton
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Roxtedy » 26 lis 2015, 21:22 VIP

Gazton píše:Roxtedy já myslel když jsem byl AV tak mi to ubralo 100 armoru z 200 víš :) To by se mělo poupravit.

Citat este viem :D . Ja som ti na to reagoval. Keby si mohol mat aj 1000 armoru budes posledny zivy clovek dostanes defaultne 100 AP
Roxtedy
Mistr
Mistr

Příspěvekod Roxtedy » 07 pro 2015, 17:34 VIP

Predpokladam, ze nove zmeny uz niesu take strasne ;)

Preto davam Lock.
Roxtedy
Mistr
Mistr

Zpět na Zombie Servery