• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Problém se zapnutím
Zdravím , potřeboval bych pomoct.. jde oto že chci hrát Csko.. ale nejde mi to.. zkoušel jsem nonsteam i přes gsplay .. rozkliknu to zčerná obrazovka jakože nabíhá dá se to na plochu a napíše něco software mode... kliknu "OK" nezapne se a potom píše že problém že "Half life přestal pracovat nebo něco takové.. na stejném počítači před půl rokem jsem hrával vše .. bezproblémově mito šlo a ted ? :/ poradte co a jak prosím
Výherce BaseBuilder Turnaje 15.1.2016

-
Dallen - Zkušený
[vyřešeno] Problém se zapnutím
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Re: Problém se zapnutím
Potom co jsem podal tento příspěvek jsem to našel
provedl a ted zbýva 1 minuta do stáhnutí cs snad to půjde ;¨)
ale i tka díky za pomoc dost si toho vážím

ale i tka díky za pomoc dost si toho vážím
Výherce BaseBuilder Turnaje 15.1.2016

-
Dallen - Zkušený
Ahoj, skús toto :
Klikni na "štart" potom pravým tlačítkom myši na "počítač" a tam vyber "vlastnosti".
Na ľavej strane okna budeš mať stĺpček s 4-mi riadkami. Klikni na ten štvrtý, čiže "rozšírene systémové nastavenia" (alebo nejak tak podobne).
Vyskočia tam tri tlačítka s nápisom "nastavenia" klikni na to tretie tlačítko.
Potom v takej hornej lištičke budeš mať 3 ako keby tlačítka. Klikni na to posledné, čiže tretie s prava. Keď na to klikneš, uvidíš 2 bodky, jednu zaškrtnutú a druhú nie je. Klikni na tú, ktorá není zaškrtnutá a potom naspäť na tú ktorú si mal zaškrknutú ako prvú, tam vymaž to "Half-Life" stlač "pridať" nájdi si tam zložku "Counter-Strike 1.6" a tam nájdi "hl", na to klikni a daj "použíť" a "ok".
Klikni pravým tlačítkom myši na tvoj odkaz Counter-Striku. Hore budeš mať takú lištičku s 6 ako keby tlačítkami. Stlač " kompatibilita" (alebo niečo také). Tam zaškrtni kolonku "spustiť tento program v režime kompatibility pre" tam pod tým vyber "Windown 7"
A úplne dole daj že "spustiť ako správca"
Ak ti niečo nebude jasné napíš PM.
P.S. Dúfam, že ri ro bude fungovať. R.I.P. My fingers
Klikni na "štart" potom pravým tlačítkom myši na "počítač" a tam vyber "vlastnosti".
Na ľavej strane okna budeš mať stĺpček s 4-mi riadkami. Klikni na ten štvrtý, čiže "rozšírene systémové nastavenia" (alebo nejak tak podobne).
Vyskočia tam tri tlačítka s nápisom "nastavenia" klikni na to tretie tlačítko.
Potom v takej hornej lištičke budeš mať 3 ako keby tlačítka. Klikni na to posledné, čiže tretie s prava. Keď na to klikneš, uvidíš 2 bodky, jednu zaškrtnutú a druhú nie je. Klikni na tú, ktorá není zaškrtnutá a potom naspäť na tú ktorú si mal zaškrknutú ako prvú, tam vymaž to "Half-Life" stlač "pridať" nájdi si tam zložku "Counter-Strike 1.6" a tam nájdi "hl", na to klikni a daj "použíť" a "ok".
Klikni pravým tlačítkom myši na tvoj odkaz Counter-Striku. Hore budeš mať takú lištičku s 6 ako keby tlačítkami. Stlač " kompatibilita" (alebo niečo také). Tam zaškrtni kolonku "spustiť tento program v režime kompatibility pre" tam pod tým vyber "Windown 7"
A úplne dole daj že "spustiť ako správca"
Ak ti niečo nebude jasné napíš PM.

P.S. Dúfam, že ri ro bude fungovať. R.I.P. My fingers

„Najväčšiu chybu, krorú v živote môžeš urobíť, je báť sa toho, že nejakú urobíš.”
-
Unknownko9 - Zkušený
Prepáčte ak som to sem napísal tak neskoro, ale písal to asi pol hodinu na mobile a nevšimol som ai že odpoveď tu už je.. 

„Najväčšiu chybu, krorú v živote môžeš urobíť, je báť sa toho, že nejakú urobíš.”
-
Unknownko9 - Zkušený
Ahoj, klikni na CS 1.6 pravým a dej vlastnosti. Jdi do "Kompatibilita" a zaškrtni "Kompatibilita pro: Windows 7" a dej Spustit jako správce.
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
EX - PC Support
-
MajorGames4 - Mistr
Bez odezvy, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1