• Stránka 1 z 1
HP bar
Dobry vecer.
Zamkli ste uz raz temu Hp a preto ju otvorim novym argumentom.
Par rokov tvrdite, ze posilujete zombie a teraz ste urobili pravy opak.
To je ako keby ste pridali zombiekovi milion vlastnosti, ktore ho posilnia, co je pekne, ale zaroven mu oznacite na tele miesto inou farbou, kde ho strelit ,aby padol na jednu ranu.
Dajte HP bar aj na ludi, aby som si mohol vyberat koho zabit. Ved ste tym HP barom znova posilnili ludi.
Zamkli ste uz raz temu Hp a preto ju otvorim novym argumentom.

To je ako keby ste pridali zombiekovi milion vlastnosti, ktore ho posilnia, co je pekne, ale zaroven mu oznacite na tele miesto inou farbou, kde ho strelit ,aby padol na jednu ranu.

Dajte HP bar aj na ludi, aby som si mohol vyberat koho zabit. Ved ste tym HP barom znova posilnili ludi.
-
keron - Zkušený
Re: HP bar
Nó ono já hraju poslední dobou jen na ZM night1.
A dost mi ten HP bar pomáhá jinak bych ty ZM ani neviděl, ale není to kvůli toho. Servery dělá Dwandy né admini. My to můžem akorát tak dát do návrhu aby se to odstranilo nic víc. Pokud někdo virutálně "zná minimálně" Dwandyho tak víte že on si dokáže poradit
vždy to nějak vykutí a je z toho pak něco co má hlavu i patu.
A dost mi ten HP bar pomáhá jinak bych ty ZM ani neviděl, ale není to kvůli toho. Servery dělá Dwandy né admini. My to můžem akorát tak dát do návrhu aby se to odstranilo nic víc. Pokud někdo virutálně "zná minimálně" Dwandyho tak víte že on si dokáže poradit

Veterání tajemník zombies.
-
WalkCZ - Mistr
Ved to mate pravdu. Dwandy urobil novu verziu zombie naozaj vyborne. A ked na zombie night nie je vidno zombie, tak nech je tam ten hp bar, ale na ostatnych serveroch je to podla mojho nazoru kontraproduktivne.
Ale vzdy som sa prisposobil a prisposobim sa aj teraz. Da sa s tym hrat. Jedine co mi vadi (az nasiera), su mapy.

Ale vzdy som sa prisposobil a prisposobim sa aj teraz. Da sa s tym hrat. Jedine co mi vadi (az nasiera), su mapy.

-
keron - Zkušený
jojo... hp bar pro lidi netuším, jak by fungoval... ukazoval by HP nebo AP? každopádně bych dal zombie nějakou výhodu, hp bar připravil například Climb zombie o moment překvapení... je potřeba nějak zvýhodnit zombie... počkáme, až se k tomuto tématu přihlásí někdo z vedení...
-
Jachymovec - Pokročilý
Rozhodne se jedna o nevyhodu pro zombie, na druhou stranu - vazne ma nekdo pocit, ze od ty doby co to tam je, tak zombie nejak nezvladaj? Ja tam hraju a nic takovyho nevidim. Pridal jsem to proto ze zombie strana je hodne silna a tohle ji nijak neuskodi
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
To teda né, alespon já ten pocit žeby to Zombies nezvládali nemám.
Vše je v naprostém pořádku a vše jede v pořádku. HP bar mi už nějak nevadí protože každý si musí zvyknout a každý si taky zvykne.
to že humani jsou ve výhodě není zas tak extremní akorát ví kolik zbývá zm toď vše:)
Vše je v naprostém pořádku a vše jede v pořádku. HP bar mi už nějak nevadí protože každý si musí zvyknout a každý si taky zvykne.
to že humani jsou ve výhodě není zas tak extremní akorát ví kolik zbývá zm toď vše:)
Veterání tajemník zombies.
-
WalkCZ - Mistr
kadejaku KOKOTINU viete spravit ale milion navrhov, ktore vam tu hraci davaju na ozajstne vylepsenie hry nespravite lebo by to bolo straaaaaaaaaasne tazke.
napr aby nemesis nemohol byt bot, pridat nove mapy atd 

- TitaniusOcelkuj
- Amatér
• Stránka 1 z 1