• Stránka 1 z 1
BB SERVER
Ahoj hrám tu už nějaký pátek a rád bych se optal co hodláte dělat s bb servrama poslední dobou nabb2 nikdo nehraje na bb 3 také ne jen bb1 je uplně plná nešlo by s tím něco udělat to už se opravdu nedá jako 3 servry na bb uplně zbytečná věc když se hraje na jednou a na zbytku je pár hráčů
-
vasekhynek - Amatér
Re: BB SERVER
nevím třeba zrušit bb3 která je naprosto zbytečná stejně tam hraje pár hráču jako na bb2 sloučit tyto dva servry nebo že by bylo bb jako jeden server že by evipko fungovalo na všech 3 ale určitě aspoň něco dělat je to hrozné a vůči nám co máme evipka je to nespravedlivé když nemůžem nijak normálně hrát na kom mám získat body když tam nikdo není
-
vasekhynek - Amatér
vasekhynek píše:nevím třeba zrušit bb3 která je naprosto zbytečná stejně tam hraje pár hráču jako na bb2 sloučit tyto dva servry nebo že by bylo bb jako jeden server že by evipko fungovalo na všech 3 ale určitě aspoň něco dělat je to hrozné a vůči nám co máme evipka je to nespravedlivé když nemůžem nijak normálně hrát na kom mám získat body když tam nikdo není
Na jednej strane ťa úplne chápem.. ale na druhej strane upadá úplne aktivita na serveroch.. a to nieje len tak to všetko pomeniť, je to strašne zložité.. ale zas nemáš až tak zlý nápad.

-
20762076 - Amatér
Zdravím, už se to docela rozjelo na BB#3, nevím jak na #2 a na #1 ale už to tam žije hrají tam lidi atd. 
Jen tak pro info.

Jen tak pro info.
-
xDxDxDxD - Zkušený
Jojo, je to dost aktivní, já už se tam ani nemohu připojit
.

[EVIP] Avatar battle #1
[EVIP] Jailbreak #6
[EVIP] Deathrun #1
[EVIP] Only dust #1
[Žadatel o Akademika] Jailbreak
[EVIP] Jailbreak #6
[EVIP] Deathrun #1
[EVIP] Only dust #1
[Žadatel o Akademika] Jailbreak
- 11Farkas11
- Amatér
vasekhynek píše:nevím třeba zrušit bb3 která je naprosto zbytečná stejně tam hraje pár hráču jako na bb2 sloučit tyto dva servry nebo že by bylo bb jako jeden server že by evipko fungovalo na všech 3 ale určitě aspoň něco dělat je to hrozné a vůči nám co máme evipka je to nespravedlivé když nemůžem nijak normálně hrát na kom mám získat body když tam nikdo není
To je na vedení zda ho zruší čí né, každopádně je to momentálně blbost rušit ho teď hráčů tam je dost sice BB1 je prostě BB1 ale na te 3 to není zas tak zlé
-
McKotzur - Zkušený
Poprvé Aktivita na 2 a 3 stúpla hore a podruhé Aj Gs musí platit servery z penazí ... a ptm by menej zarábali a ptm by upadalo GS!

-
ReSpecT38 - Mistr
Všiml jsem si že aktivita BB 2,3. stoupla velice nahoru takže se to pravděpodobně asi rušit nebude 

<3 GAMESITES.CZ
<3 BASEBUILDER
<3 FURIEN
RiP SUPREME GABEN
<3 BASEBUILDER
<3 FURIEN
RiP SUPREME GABEN

-
LucaSoreK - Amatér
Jednoduše - vždy po Resetu Ranků a Statů jsou full servery a postupem času ubývaj lidi dokud se zase nedá RR potom jsou zase full servery. A takto to jde pořád dokola v kruhu.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
no jo už by to chtělo nejakou tu změnu
[E-VIP]:
JailBreak #9,
BaseBuilder #3,
Furien #8,
Cal of Duty #3

JailBreak #9,
BaseBuilder #3,
Furien #8,
Cal of Duty #3