• Stránka 1 z 1
Existujú admini???
Hrávam na JB serveroch a mám pocit že admini chodia len na JB 1 - 3 a dalej nic (sú tam taký kokoti ze dajú FK a nikdo to nerieši , nepovie zaco? atď...)
napr. dnes mi dal jeden Silver hlavu len preto ze som stál a mikal mišou o sto-šesť (neboly žiadne zákazy
)
napr. dnes mi dal jeden Silver hlavu len preto ze som stál a mikal mišou o sto-šesť (neboly žiadne zákazy
Kdo ho pozná tak vie že si naňho má dávať pozor!!!
-

AHESS - Kolemjdoucí

Existujú admini???
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Existujú admini???
Potrebujeme nabrat vice adminu no
-

Dwandy - Vedení Gamesites.cz

Re: Existujú admini???
Ahoj, na začiatok ti sem hodím zoznam adminov
Môžeš si kohokoľvek z nás pridať na steam a kedykoľvek, ak bude na serveri problém, určite niekto z nás príde na server.
Na druhú stranu tu je veľa hráčov z JB komunity, ktorých mám na steame, ale pravda je taká, že ak mi 80 percent hráčov napíše, že na servery sú FKs, často sa jedná o chytáky a FK to nie je. Netvrdím, že to je aj tvoj prípad.
A však ako hovorím kedykoľvek si nás môžeš pridať na steam a určite niekto z nás dobehne,
Nechám ti to ešte otvorené, ak by ťa čokoľvek zaujímalo.
Môžeš si kohokoľvek z nás pridať na steam a kedykoľvek, ak bude na serveri problém, určite niekto z nás príde na server.
Na druhú stranu tu je veľa hráčov z JB komunity, ktorých mám na steame, ale pravda je taká, že ak mi 80 percent hráčov napíše, že na servery sú FKs, často sa jedná o chytáky a FK to nie je. Netvrdím, že to je aj tvoj prípad.
A však ako hovorím kedykoľvek si nás môžeš pridať na steam a určite niekto z nás dobehne,
Nechám ti to ešte otvorené, ak by ťa čokoľvek zaujímalo.
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-

Cecooo - Mistr Yoda

• Stránka 1 z 1