• Stránka 1 z 1
Bluetooth/D2 only 1
Admin se stará o to kolik zrovna já (UltraTurboMegaHighMelmekROBOTOZOR) trávim času na spawnu místo toho aby se staral jestli někdo nehaxuje což jsem dotyčnemu adminovi psal skrz poštu a ani se neobtěžoval vlézt do spectu.
Na screenu kterej přikládám je vidět kolik ještě mám času doběhnou na plant tak ať si to zkusí admin přímo ve hře stihnout se to dá na oba planty. Tak at se admin stará laskavě o tohle : kemp-dust-2-only-1-t107876.html
kde jeden člověk kazí hru všem a na mě se vy...... .V tom lepším případě ať řeší cheatery a pak až kempery. Bohužel tenhle admnin dle screenu kterej přikládám nerozumí ani tomu kempení.
http://leteckaposta.cz/343803842 čas do konce dle screenu 28 vteřin
Bujak/Kapo je ale kámoš dotyčného admina takže ten muže sedet na spawnu s wipkem 50 kol a ban za to nedostane.
S pozdravem UtraTurboMegaHighMelmekROBOTOZOR
Na screenu kterej přikládám je vidět kolik ještě mám času doběhnou na plant tak ať si to zkusí admin přímo ve hře stihnout se to dá na oba planty. Tak at se admin stará laskavě o tohle : kemp-dust-2-only-1-t107876.html
kde jeden člověk kazí hru všem a na mě se vy...... .V tom lepším případě ať řeší cheatery a pak až kempery. Bohužel tenhle admnin dle screenu kterej přikládám nerozumí ani tomu kempení.
http://leteckaposta.cz/343803842 čas do konce dle screenu 28 vteřin
Bujak/Kapo je ale kámoš dotyčného admina takže ten muže sedet na spawnu s wipkem 50 kol a ban za to nedostane.
S pozdravem UtraTurboMegaHighMelmekROBOTOZOR
-
Melmek - Kolemjdoucí
Bluetooth/D2 only 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bluetooth/D2 only 1
No absolutně netuším co tenhle screen dokazuje, ale jako důkaz to je absolutně nedostatečně dodej sem hltv demo a vyčasuj ho, podívám se na to jestli jsi kempil a jestli ne. Doufám že ti bylo obeznámeno že do 30 sekund musíš pustit spawn.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
Konečně po víc jak roce adminování přišla první ztížnost i na mně. Koukám, že někdo nerozdýchal, když byl upozorněn na camp. A ještě k tomu nejsi náhodou nějaký bývalý admin? Ti to berou hodně těžko nějaké to upozornění. Navíc si nějak nevzpomínám, že bych zrovna s tebou řešil nějaký větší konflikt ... co už, mohli jsme si to vyříkat mimo ... dodej sem to demo každopádně, jak píše Jad a uvidíme. Pokud jsem tě ale upozornil, tak jsi určitě buď kempil, nebo se vůbec nezajímal o dropnutý plant. A co se týče Bujaka tak jsem mu do PM psal a pak už jsem si nevšiml, žeby nějak výrazně kempil. Žádný můj kámoš to není, nicméně neočekávám, že to zrovna ty pochopíš.
Pokud to demo sem dodáš, určitě na něj mrknu. A když uznám, že jsem to mohl řešit jinak, tak se ti omluvím. Jinak si určitě stojím za tím, co jsem napsal. Čus.
Pokud to demo sem dodáš, určitě na něj mrknu. A když uznám, že jsem to mohl řešit jinak, tak se ti omluvím. Jinak si určitě stojím za tím, co jsem napsal. Čus.
-
Bluetooth - Zkušený
Zase si nerozumíme ale to nevadí pokusím se to vysvětlit.
Jestli Bluetooth nepopírá že jsem ho informoval o tom že hráč (LaRive) který je u CT (já jsem hrál za T) má haxi dostal jsem tam od něj v tu chvíli co byl admin na serveru 2x čepici a Bluetooth nevleze ani do spectu.
Takže jak mi to radíte když tam budou cheateři tak prostě hold chtě nechtě jim musím rushovat aby měli co nejvíc fragů? Tak to ani náhodou zakempím spawn dokud buď cheater neopustí hru nebo admin nezjedná nápravu.
Jinak Bluetooh hráč na kterýho jsem tě upozorňoval dopadl takhle ab-d2-only-1-t108187.html
a to je tvoje práce bych řek v první řadě a pak až bych řešil jestli někdo kempí ( proč by asi taky někdo tak HIGH ROBOTOZOR jako jsem já asi kempil na spawnu?). Protože admin co se má starat v první řadě o cheatery řeší jestli někdo nekempí.
Jinak admin jsem nebyl a nebudu takže žádný koplex nenahánim.
s pozdravem UtlraTurboMegaHighMelmekROBOTOZOR
Jestli Bluetooth nepopírá že jsem ho informoval o tom že hráč (LaRive) který je u CT (já jsem hrál za T) má haxi dostal jsem tam od něj v tu chvíli co byl admin na serveru 2x čepici a Bluetooth nevleze ani do spectu.
Takže jak mi to radíte když tam budou cheateři tak prostě hold chtě nechtě jim musím rushovat aby měli co nejvíc fragů? Tak to ani náhodou zakempím spawn dokud buď cheater neopustí hru nebo admin nezjedná nápravu.
Jinak Bluetooh hráč na kterýho jsem tě upozorňoval dopadl takhle ab-d2-only-1-t108187.html
a to je tvoje práce bych řek v první řadě a pak až bych řešil jestli někdo kempí ( proč by asi taky někdo tak HIGH ROBOTOZOR jako jsem já asi kempil na spawnu?). Protože admin co se má starat v první řadě o cheatery řeší jestli někdo nekempí.
Jinak admin jsem nebyl a nebudu takže žádný koplex nenahánim.
s pozdravem UtlraTurboMegaHighMelmekROBOTOZOR
-
Melmek - Kolemjdoucí
Nebyl jsi adminem, proto nemůžeš mít ani ponětí, kolik PM typu "WH", "AB" apod. mi chodí během jedné hry. Pokud tvrdíš, že jsem ve spectu nebyl, tak jsem asi nebyl, to si evidentně pamatuješ líp než já. Když mi někdo někoho nahlásí, tak to rushnu a mrknu na právě doporučenou osobu. Takže neznamená, že když mě nevidíš šedého ve spectu, tak nespectuju.
Týpek asi vypínal a zapínal, nebo jsem měl zrovna smůlu na jeho důvěryhodné zásahy.
V jiné sekci fóra vidím, že jsi oprávněně hráče nahlásil sám, za což máš pochopitelně i u mně palec nahoru.
Nicméně kempit jsi kempil, předpokládám, že jsem ti dal i slay, jinak bys asi nepsal stížnost v 1. hodinu ráno. Mám echo i od jiného admina (Jadbergovi na vyžádání můžu i jmenovat), který mi potvrdil, že tě taky zná a ví o tvých častých campech, takže mě jenom utvrdil, že jsem jednal správně.
Abych to shrnul, za nahlášení cheatera ti děkuji, já si ho nevšiml, holt stává se při hlídání 30 hráčů v tu dobu jedním adminem. Za upozornění o kempování se ti omlouvat rozhodně nebudu. Když nebudeš kempit a hrát normálně, třeba tě i budu brát vážně. Čau.
Týpek asi vypínal a zapínal, nebo jsem měl zrovna smůlu na jeho důvěryhodné zásahy.
V jiné sekci fóra vidím, že jsi oprávněně hráče nahlásil sám, za což máš pochopitelně i u mně palec nahoru.
Nicméně kempit jsi kempil, předpokládám, že jsem ti dal i slay, jinak bys asi nepsal stížnost v 1. hodinu ráno. Mám echo i od jiného admina (Jadbergovi na vyžádání můžu i jmenovat), který mi potvrdil, že tě taky zná a ví o tvých častých campech, takže mě jenom utvrdil, že jsem jednal správně.
Abych to shrnul, za nahlášení cheatera ti děkuji, já si ho nevšiml, holt stává se při hlídání 30 hráčů v tu dobu jedním adminem. Za upozornění o kempování se ti omlouvat rozhodně nebudu. Když nebudeš kempit a hrát normálně, třeba tě i budu brát vážně. Čau.
-
Bluetooth - Zkušený
Ale to demo nedodáš... Navyše v predošlom príspevku si priznal, že si kempil na spawne.
Stane sa, že admin niekedy prehliadne cheatera na serveri - presne preto tu je sekcia PP. Za tvoje nahlásenie ti ďakujeme
Sťažnosť mimo vzor,
lock
Stane sa, že admin niekedy prehliadne cheatera na serveri - presne preto tu je sekcia PP. Za tvoje nahlásenie ti ďakujeme

Sťažnosť mimo vzor,
lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1