Porušuje nekdo pravidla na Public serverech? Sdělte nám to zde.

nadávky do rodiny / d2only1

Příspěvekod xant0 » 29 lis 2015, 02:34

Server: d2only 1
Nickname porušujícího: Mohamed
Čas porušovaní: 2015-11-28 23:49:34
Důkaz: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=24129
SteamID + Screenshot SID: STEAM_0:0:104085065 (izmi, pořád nevím co se myslí tím screenem, jestli z konzoli nebo co
jeho hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=24129
Váš pohled na situaci:
Takže Mohamedko je jak se sám přiznal CSs virus, kterého si nedávno Izmaeli zabanoval za AB na jeho non-steame , po banu už hral na steamu a bez cheatů čiže jako lama.. Ale o to nejde.. Když jsem na serveru oznámil, že virus má ban, Mohamed se ozval že to je on a pořád hraje (dle lokace IPčky z hlstats to i sedí). Chlubil se,, že resetne modem a přijde znovu cheatovat.. To se mu nejspíš nepovedlo, protože na NSku odtehdy nehrál :) No a když se včera logl na steamu tak jsem ho vysmál, že mu ten reset modemu jaksi nvyšel a on hned začal urážet a taky na rodinu. Škoda řeči.

Nejlepší, když tihle volové co se totálně neuměj chovat a vyjadřovat začnou něco o donášení. To jsem jako pak volem já za to, že ty idioty nahlásím tady? Někdo mu něco řekne a on hned začne na rodinu, to tam jako máme na tom serveru trpět? Doživotní ban takovým imbecilům.
xant0
Amatér
Amatér

nadávky do rodiny / d2only1

od Rumcajz » 29 lis 2015, 02:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: nadávky do rodiny / d2only1

Příspěvekod Izmael » 29 lis 2015, 12:45 VIP

Zdravím,

hráč zabanován.

Děkujeme za nahlášení, screenshot SID je screen z konzole, kde po napsání status se vypíšou všechny SID všech hrájicích hráčů, tam oznáčíš hříšníka a vyscreenuješ. ;)

Lock.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Public Servery