• Stránka 1 z 1
Všichni "admini" FY_2
Zdravím,
tohle není stížnost na nějaký prohřešek určitého admina. Spíš bych chtěl poukázat na totální neaktivitu všech adminů na serveru.
Konkrétně na serveru FY_2 hraji již asi dva roky (samozřejmě s pauzami) a to co se tam děje nyní jsem nezažil.
Asi za 14dní jsem nepotkal jediného admina na serveru. Sám jsem na serveru admin býval společně s hráči jako jsou například: ohlo, dawo, esonic, floid, info atd. a v té době se nestalo aby byl server bez aktivního admina (samozřejmě nemyslím třeba v noci, ale prostě, když se na serveru hrálo, tak tam někdo byl, nebo alespoň na steamu.)
Vedení by se mělo trochu zamyslet a možná trochu poupravit podmínky pro přijetí. Vážně nebudu jen spectovat a měsíc točit 10 cheaterů.
Neberte prosím tuhle stížnost jako nějaké otravné bláboly, chci jen dobro pro portál.
+ještě bych chtěl jestli je někde nějaký seznam rádoby adminů na daném serveru.
Děkuji za nějaké vyjádření. Nejlépe někoho z vedení, nebo alespoň SA či HLSA.
S pozdravem. mTk
tohle není stížnost na nějaký prohřešek určitého admina. Spíš bych chtěl poukázat na totální neaktivitu všech adminů na serveru.
Konkrétně na serveru FY_2 hraji již asi dva roky (samozřejmě s pauzami) a to co se tam děje nyní jsem nezažil.
Asi za 14dní jsem nepotkal jediného admina na serveru. Sám jsem na serveru admin býval společně s hráči jako jsou například: ohlo, dawo, esonic, floid, info atd. a v té době se nestalo aby byl server bez aktivního admina (samozřejmě nemyslím třeba v noci, ale prostě, když se na serveru hrálo, tak tam někdo byl, nebo alespoň na steamu.)
Vedení by se mělo trochu zamyslet a možná trochu poupravit podmínky pro přijetí. Vážně nebudu jen spectovat a měsíc točit 10 cheaterů.
Neberte prosím tuhle stížnost jako nějaké otravné bláboly, chci jen dobro pro portál.
+ještě bych chtěl jestli je někde nějaký seznam rádoby adminů na daném serveru.
Děkuji za nějaké vyjádření. Nejlépe někoho z vedení, nebo alespoň SA či HLSA.
S pozdravem. mTk
Admin AIM SERVERŮ
Aim Maps
Fy Maps #1
Fy Maps #2
Sniper War #1
Sniper War #2
Sniper War #3
Sniper DeadMatch
Aim Maps
Fy Maps #1
Fy Maps #2
Sniper War #1
Sniper War #2
Sniper War #3
Sniper DeadMatch
-
mTk95 - Amatér
Všichni "admini" FY_2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Všichni "admini" FY_2
20080-1511281935-fy_deagle_complex.dem
jen taký příklad, který mě donutil k tomu abych napsal tenhle topic. Mám na mysli hráče, kteří si na konci kola hrají a dělají si co chtějí, ale i neustálý kemp některých hráčů.
jen taký příklad, který mě donutil k tomu abych napsal tenhle topic. Mám na mysli hráče, kteří si na konci kola hrají a dělají si co chtějí, ale i neustálý kemp některých hráčů.
Admin AIM SERVERŮ
Aim Maps
Fy Maps #1
Fy Maps #2
Sniper War #1
Sniper War #2
Sniper War #3
Sniper DeadMatch
Aim Maps
Fy Maps #1
Fy Maps #2
Sniper War #1
Sniper War #2
Sniper War #3
Sniper DeadMatch
-
mTk95 - Amatér
Mam super napad co takto miesto stazovania sa na to ze tam neus admini , splnit podmienky pre prijatie a poziadat si o prava ? Napriklad hlavny admin Who tak dostal prava kedysi davno pred 5 rokmi

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
O práva zájem mám, (taky proto jsem napsal tuto "stížnost")všechny podmínky splňuji, kromě 10cheaterů, přeci jen na serveru není tolik lidí co by používalo cheaty. Psal jsem i SA zdali by to šlo nějak udělat, ale prý vedení si trvá na svém.
Vážně se mi nechce týden na serveru trávit ve spectu a sledoval jestli někdo necheatuje. (samozřejmě když se mi někdo nezdá tak se podívám, ale zatím nula)
Admin jsem na daném serveru byl již 2x. Jednou se změnilo vedení a práva vzali všem a podruhé jsem si je nechal odebrat, kvůli zdravotnímu stavu, jelikož jsem věděl, že na cs nebude moc čas.
A co já vím tak minulý rok tam byl SA htcinfo, žádný WHO.
Vážně se mi nechce týden na serveru trávit ve spectu a sledoval jestli někdo necheatuje. (samozřejmě když se mi někdo nezdá tak se podívám, ale zatím nula)
Admin jsem na daném serveru byl již 2x. Jednou se změnilo vedení a práva vzali všem a podruhé jsem si je nechal odebrat, kvůli zdravotnímu stavu, jelikož jsem věděl, že na cs nebude moc čas.
A co já vím tak minulý rok tam byl SA htcinfo, žádný WHO.
Admin AIM SERVERŮ
Aim Maps
Fy Maps #1
Fy Maps #2
Sniper War #1
Sniper War #2
Sniper War #3
Sniper DeadMatch
Aim Maps
Fy Maps #1
Fy Maps #2
Sniper War #1
Sniper War #2
Sniper War #3
Sniper DeadMatch
-
mTk95 - Amatér
Myslím, že se někde stala chyba.
Buď si to špatně pochopil, nebo ti HLSA lhalo. Vedení si na svém netrvá, je věcí HLSA jak si přizpůsobí podmínky na svůj server.
Pokud jde o méně oblíbené jako jsou gg, aim, fy, atp., tam by dle mého neměl být žádný problém v málo příspěvcích, nahlášení, .. rozhodovat by měla aktivita a zájem portálu pomoci..
Pokud ti přeci jen někdo tvrdil, že musíš mít přesně 10 nahlášených cheaterů, budu rád když se tady vyjádří k tomu co jsem napsal..
Buď si to špatně pochopil, nebo ti HLSA lhalo. Vedení si na svém netrvá, je věcí HLSA jak si přizpůsobí podmínky na svůj server.
Pokud jde o méně oblíbené jako jsou gg, aim, fy, atp., tam by dle mého neměl být žádný problém v málo příspěvcích, nahlášení, .. rozhodovat by měla aktivita a zájem portálu pomoci..
Pokud ti přeci jen někdo tvrdil, že musíš mít přesně 10 nahlášených cheaterů, budu rád když se tady vyjádří k tomu co jsem napsal..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Pokud je to takto, tak si rád založím žádost. S aktivitou si myslím problém není a to je asi tak vše, v čem může být problém.
Nebylo mi řečeno, že přímo 10 dem je třeba, ale že musím několik hráčů nahlásit.
Nebylo mi řečeno, že přímo 10 dem je třeba, ale že musím několik hráčů nahlásit.
Admin AIM SERVERŮ
Aim Maps
Fy Maps #1
Fy Maps #2
Sniper War #1
Sniper War #2
Sniper War #3
Sniper DeadMatch
Aim Maps
Fy Maps #1
Fy Maps #2
Sniper War #1
Sniper War #2
Sniper War #3
Sniper DeadMatch
-
mTk95 - Amatér
Tak šup, šup se založením žádosti.

Zde to zamknu.

Zde to zamknu.
Capture The Flags , STEAM: Hon
Len dodám, že sme sa špatne pochopili. Nahlásiť dvoch chaterov bola podmienka, ktorú som ti ustanovil ja, nakoľko chcem, aby boli podmienky rovnaké pre každého uchádzača i keď..
Neverím, že aktívnemu hráčovi sa behom týždňa,dvoch, nepodarí nahlasiť dva zmysluplné prehrešky.
Viac v žiadosti.
Neverím, že aktívnemu hráčovi sa behom týždňa,dvoch, nepodarí nahlasiť dva zmysluplné prehrešky.
Viac v žiadosti.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1