• Stránka 1 z 1
VIP vyhody
server: SkyBlock
nick: MacekMC
Takže ahoj
Po delší době se připojim na server a co nezjistim ? Jsem bez vyhod ... nejspis jste mi vše smázli když jste mě odebrali z postu Admina. Mám VIP už nějaký ten pátek z doby kdy ještě šlapal Market. Ten už sice nejde ale server pořád běží .... nevidím tedy důvod proč jste mi vše odebrali. Z Marketu se všechno kupovalo na etapy ... všechny výhody zvlášť včetně VIP statusu.
Jde mi o výhody : Heal,TPA,Warp,MsG,Trapka ... ostatní řešit ani nechci
S pozdravem McK
nick: MacekMC
Takže ahoj

Po delší době se připojim na server a co nezjistim ? Jsem bez vyhod ... nejspis jste mi vše smázli když jste mě odebrali z postu Admina. Mám VIP už nějaký ten pátek z doby kdy ještě šlapal Market. Ten už sice nejde ale server pořád běží .... nevidím tedy důvod proč jste mi vše odebrali. Z Marketu se všechno kupovalo na etapy ... všechny výhody zvlášť včetně VIP statusu.
Jde mi o výhody : Heal,TPA,Warp,MsG,Trapka ... ostatní řešit ani nechci

S pozdravem McK

-
McK02 - Pokročilý
VIP vyhody
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP vyhody
Nikdo ti nic nesmazal, není k tomu důvod. Se změnou systému se mazalo to co si měl předtím, jestli se nepletu.
-
noblemar - Spamerův sluha
noblemar píše:Nikdo ti nic nesmazal, není k tomu důvod. Se změnou systému se mazalo to co si měl předtím, jestli se nepletu.
To moc nechápu ... Co jsem měl před tím ? Chceš mi tím říct že peníze které jsem utratil za staré VIP jsem jakoby vyhodil do vzduchu ? Ano systém se změnil ... ale staré výhody které se nezrušili a měl jsem je zakoupené mi zůstali.
Co teda znamená "Výhoda Navždy" ?

-
McK02 - Pokročilý
Navždy znamená navždy, když se server zruší zruší se i VIP. Což se taky stalo.
LOCK.
LOCK.
-
noblemar - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1