• Stránka 1 z 1
furien 1 , Pocahontas ( Hon )
1) Popis : Takže nedávno jsem dostal unban za nadávky po , kterém jsem dostal perma mimochodem dostal jsem ho od Hona .. Dobrý vipko jsem vyměnil na unban do dneška bylo vše v pohodě než se ukazál na serveru chlapeček jménem Hon ... po chvilce , co přišel jsem dostal ban na 1den a nějakou hodinu k tomu za údajnou " provokaci " ....
ted vám k tomu dodam bližší info a "důkaz"
- Já: Zdravím tě po permici .
-On: nic
-Já: nezdravíš ?
..... do té doby vše v pohodě .. pak mě při overu přehodí k sobě do teamu tak jsem mu napsal ..
-Já: provokuješ .. ( jelikož mě zabil a přehodil ještě , když jsem byl živej )
Moje poslední slovo po tom , co jsem odešel ze hry bylo to , že " tady hrát nebudu " a ukončil jsem hru .
důkaz : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=43305 ( chat )
dodatek: Prosím tě .. žádám tě o doložení důkazu o takzvané " provokaci " . Člověk seká na serveru latinu , nepoví ani křivý slovo a ty mu přesto dáš ban na den .. Možná že jako provokaci bereš to , že tě někdo pozdraví nebo takhle , ale tobě i kdyby se člověk chtěl omluvit za to , že jsem na tebe nadával tak by to nemělo cenu , jelikož bud máš problém semnou nebo seš prostě zakomplexovanej a máš problémy ze svojí osobností , fakt nevím ... Zabanuješ mi web, skoro všechny servery ( všude permice ) a ještě je ti to málo .. takže tě prosím o tvojí reakci na mojí stížnost , protože já si nejsem vědom , že bych někoho provokoval nebo někomu nadával ..
( jestli to tak vyznělo tak je mi to líto , ale prostě už mi to sere jak si na mě zasedlej
)
PS: prosím o vyjádření i někoho jiného než Hona ( tebe prosím až nedáváš hned lock ) s pozdravem ~ Kalisto
ted vám k tomu dodam bližší info a "důkaz"
- Já: Zdravím tě po permici .
-Já: nezdravíš ?
..... do té doby vše v pohodě .. pak mě při overu přehodí k sobě do teamu tak jsem mu napsal ..
-Já: provokuješ .. ( jelikož mě zabil a přehodil ještě , když jsem byl živej )
Moje poslední slovo po tom , co jsem odešel ze hry bylo to , že " tady hrát nebudu " a ukončil jsem hru .
důkaz : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=43305 ( chat )
dodatek: Prosím tě .. žádám tě o doložení důkazu o takzvané " provokaci " . Člověk seká na serveru latinu , nepoví ani křivý slovo a ty mu přesto dáš ban na den .. Možná že jako provokaci bereš to , že tě někdo pozdraví nebo takhle , ale tobě i kdyby se člověk chtěl omluvit za to , že jsem na tebe nadával tak by to nemělo cenu , jelikož bud máš problém semnou nebo seš prostě zakomplexovanej a máš problémy ze svojí osobností , fakt nevím ... Zabanuješ mi web, skoro všechny servery ( všude permice ) a ještě je ti to málo .. takže tě prosím o tvojí reakci na mojí stížnost , protože já si nejsem vědom , že bych někoho provokoval nebo někomu nadával ..

PS: prosím o vyjádření i někoho jiného než Hona ( tebe prosím až nedáváš hned lock ) s pozdravem ~ Kalisto
-
fitzuliny - Amatér
furien 1 , Pocahontas ( Hon )
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: furien 1 , Pocahontas ( Hon )
2015-12-05 16:03:45 tak tady hrat nebudu. Gamesites.cz ^Furien #1 de_aztec2
2015-12-05 16:02:45 /me. Gamesites.cz ^Furien #1 de_aztec2
2015-12-05 16:02:16 provokuejš. Gamesites.cz ^Furien #1 de_aztec2
2015-12-05 16:02:08 heh. Gamesites.cz ^Furien #1 de_aztec2
2015-12-05 15:59:02 nezdravíš. Gamesites.cz ^Furien #1 de_aztec2
2015-12-05 15:59:00 Hone. Gamesites.cz ^Furien #1 de_aztec2
2015-12-05 15:58:04 zdravim tě po permici. Gamesites.cz ^Furien #1 de_aztec2
2015-12-05 15:57:58 muj oblíbený admin hon. Gamesites.cz ^Furien #1 de_aztec2
Připojil jsem se pod jiným nickem (jsem rád, že znáš mého avatara ve hře), pak následovala Tvá rozprava (výše). Zeptej se kohokoliv, že přehazuji vždy prvního z týmu, kde je over (což jsi byl ty). Přehodil jsem tě na konci kola a tato smrt se ani nepočítá do Tvé tabulky. Do této doby jsem ani nevěděl, že mám čest s tebou. Pak jsem si dal 1+1 dohromady a přiletěl ti po odpojení ban.
Pokud chceš na serveru hrát, tak drž hubu a krok. To, co jsi předvedl, předvádět nebudeš. Jakákoliv narážka na mě bude odměněna banem - s tím můžeš počítat.
A ano, se svým životem jsem spokojen. Neřeším si žádné komplexy a i kdybych řešil, tobě je po tom prd. Co řeším jsou borečci jako ty, kteří ještě nic nedokázali a hrají si na pány tvorstva.
A jestli proti tobě něco mám? Ano mám - odstavec výše + naše minulá stížnost.
Vzhledem k tomu, že jsi podal stížnost slušně, nic dál řešit nebudu.
Capture The Flags , STEAM: Hon
Re: furien 1 , Pocahontas ( Hon )
Úmyselne si provokoval admina. Jak píše Hon,
Sťažnosť zamietam.
LOCK
Pokud chceš na serveru hrát, tak drž hubu a krok
Sťažnosť zamietam.
LOCK
-
Zesh - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1