• Stránka 1 z 1
Dr.Smooke*<3Nikus<3 .... f1
1. Ahoj, když se toho admina někdo zeptal, tak ho hned pošle do pr*ele, na kempy je slepý jak můj spolužák a sám kempí. Na ty kempy sice nemám důkaz, ale na to jeho odpovídání mám
¨
2. https://ctrlv.cz/ZA8a
https://ctrlv.cz/ZA8a
Jak natočím tu jeho slepotu, hned jí tu dám
Zatím.

2. https://ctrlv.cz/ZA8a
https://ctrlv.cz/ZA8a
Jak natočím tu jeho slepotu, hned jí tu dám

- csgo
- Kolemjdoucí
Dr.Smooke*<3Nikus<3 .... f1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dr.Smooke*<3Nikus<3 .... f1
Admin by na serveru neměl být takhle arogantní, počkáme si na jeho vyjádření
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
Ahoj no nevím jestli to berete jako aroganci ale já si nenechám srát na hlavu je vás na serveru 24! a já nedokážu vidět všechny a to že kempim? to je pěkná blbost víš když se zastavím na místě že si dělám screen a ukládám si to jako důkaz a potom banuju aby jste vy do mě nejeli pořád pecky že sem admin na hovno.. tak se pak nedivte jak se k vám chovám já se totiž řídím pravidla "jak ty vy ke mě tak ja k vám" uvědomte si už že sem na serveru dost často sám a fakt nestíhám všechno asi si myslíte že mužu spectovat 24 lidi najednou nebo já nevím.. A dále když na server příjdou další 2 admini tak proč nepíšete jim že jsou admini na hovno a jak je AWPGAMER mohl vzít a že nic nedělají... Už se z tohodle šoku vzpamatujte..
Mít rád,je víc než milovat. William Shakespear.
-
DEGOL5 - Kazatelův učeň
Taky to můžeš říct normálně a ne tak, jak si to dělal včera na serveru ...
- csgo
- Kolemjdoucí
Ty chceš abych ti to řekl normálně? podíval ses jak se chováte vy ke mě? nepodíval tak až se ke mě budeš chovat slušně tak já se k tobě budu taky chovat slušně..
Mít rád,je víc než milovat. William Shakespear.
-
DEGOL5 - Kazatelův učeň
Počkejte na vyjádření někoho z vyšších a vyhněte se spamu.
K tomuhle bych se rád vyjádřil. I my admini si chodíme na servery zahrát. Vy po nás chcete, abychom hlídali všechno co se stane z vteřiny na vteřinu. Když pochybíme, je problém, když banujeme bez napomenutí, je problém
Měli byste si uvědomit, že admin není stroj a nemůže vidět vše. Hlídáme si své chování jak to jen jde a vy jste na nás vulgární, sprostí, arogantní a rádi nás provokujete. Zde je krásný příkaz, kdy admin nemá nervy z oceli a místo toho abyste si to uvědomili, píšete stížnosti.
Že je admin slepý a neviděl zrovna hráče, který kempil a zabil tě? Dám ti jednoduchou radu.
Kup si steam, splň podmínky přijetí do A-teamu a ukaž se Ty, jaký si skvělý a bezchybný admin!
Místo toho budete kritizovat ostatní. Admina znám, hrajeme spolu často. Chování má dobré, tohle je vytržené z kontextu po sérii provokací, které Vám na serveru trpíme. Jsou tu 2 screeny, dvě věty. Nic.
K tomuhle bych se rád vyjádřil. I my admini si chodíme na servery zahrát. Vy po nás chcete, abychom hlídali všechno co se stane z vteřiny na vteřinu. Když pochybíme, je problém, když banujeme bez napomenutí, je problém
Měli byste si uvědomit, že admin není stroj a nemůže vidět vše. Hlídáme si své chování jak to jen jde a vy jste na nás vulgární, sprostí, arogantní a rádi nás provokujete. Zde je krásný příkaz, kdy admin nemá nervy z oceli a místo toho abyste si to uvědomili, píšete stížnosti.
Že je admin slepý a neviděl zrovna hráče, který kempil a zabil tě? Dám ti jednoduchou radu.
Kup si steam, splň podmínky přijetí do A-teamu a ukaž se Ty, jaký si skvělý a bezchybný admin!
Místo toho budete kritizovat ostatní. Admina znám, hrajeme spolu často. Chování má dobré, tohle je vytržené z kontextu po sérii provokací, které Vám na serveru trpíme. Jsou tu 2 screeny, dvě věty. Nic.
Práva 3
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
-
thejabko - Kazatelův učeň
Hele pár dní před tím byla od někoho podána ta samá žádost na toho stejného admina ...
A to né že by tam byl 1 kemp. Asi 10 lidí kempilo a když vidí kemp, tak ho má pak zabanovat. A ty mi tu meleš že si nevšiml jednoho kempu, ale on si nevšiml 10 kempů
Toť ODE MNĚ VŠE !
A to né že by tam byl 1 kemp. Asi 10 lidí kempilo a když vidí kemp, tak ho má pak zabanovat. A ty mi tu meleš že si nevšiml jednoho kempu, ale on si nevšiml 10 kempů

Toť ODE MNĚ VŠE !
- csgo
- Kolemjdoucí
Pleteš se. Admin nemá banovat každý camp, který vidí. Jde vidět, že o práci admina nic nevíš, tudíž Tvá stížnost je úplně mimo.
A řekl jsem, že se máš vyhnout spamu a počkat na vyjádření.
A řekl jsem, že se máš vyhnout spamu a počkat na vyjádření.
Práva 3
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
-
thejabko - Kazatelův učeň
Moc se tu začínáte hádat. Jabko ti to tu krásně napsal.
Ještě jednou něco uslyším, že se na serveru bude něco takového dělat, tak tam přijdu já osobně.
Lock.
Ještě jednou něco uslyším, že se na serveru bude něco takového dělat, tak tam přijdu já osobně.
Lock.
-
AwPGamer - Spamer
• Stránka 1 z 1