• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Problém s myší
Zdravím. Nedávno jsem si koupil myš Steelseries Rival 300. Mám s ní takový malý problém ve hře se mi při střelbě jako kdyby zasekává. Nevíte někdo co s tím? Díky za radu!
Tady mám její nastavení https://ctrlv.cz/Enx1

Tady mám její nastavení https://ctrlv.cz/Enx1
-
biggie - Kolemjdoucí
[Vyriešené]Problém s myší
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s myší
Jenom v CS:GO, při střílení ?
-
LANDON - Kazatelův učeň
Normálně funguje v klidu. V csku právě při střelbě jenom na enemy.
-
biggie - Kolemjdoucí
No trošku by si to ešte definovať mohol. Lebo to v Goučku nemá čo robiť. Mne niečo takí podobné robilo na starej myške ale dôvod bol taký že tam bol ten konektor už nejaký dokazený.
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
-
Lubou - Profesionál
Zdravím
Vyzkoušej profouknout laser, jde i o to co máš pod myší většinou tyhle myši nejlépe registrují černé pole, takže bych zkusil nějakou černou podložku (vlastní zkušenost) pokud i nadále bude zasekávat i nic nebude pomáhat určitě bych vrátil na opravu nebo vyměnil za jinou.
Vyzkoušej profouknout laser, jde i o to co máš pod myší většinou tyhle myši nejlépe registrují černé pole, takže bych zkusil nějakou černou podložku (vlastní zkušenost) pokud i nadále bude zasekávat i nic nebude pomáhat určitě bych vrátil na opravu nebo vyměnil za jinou.

-
fReecKopoWeR - Amatér
Mohol by si sem dať info o tvojom PC.
Čo je sprievodným faktorom toho keď sa to deje? Dropne ti fps alebo ti vyskočí vyšší ping ?
Skúsil si odinštalovať všetky programy od tej myši či to bez nich ide alebo nie?
Čo je sprievodným faktorom toho keď sa to deje? Dropne ti fps alebo ti vyskočí vyšší ping ?
Skúsil si odinštalovať všetky programy od tej myši či to bez nich ide alebo nie?
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Tak ako ? vyriešené ?
-
V1DrIlko - CS 1.6 Admin
Černou podložku mám. Když jsem vypl ten jejich engine tak to trochu přestalo ale pořád to není ono. Nevím nejlepší způsob bude jim to vrátit. Díky za rady 

-
biggie - Kolemjdoucí
Vyriešené LOCK
Herný Nick: Neznamy
-
Lubou - Profesionál
• Stránka 1 z 1