[Přijat] Admin práva 2

Příspěvekod Ticar » 06 pro 2015, 01:12

▼ Vek:
► Mám 13 rokov, presnejšie som bol narodený 10.7.2002. Väčšina hovorí, že vek je prekážkou kvôli nedostatku zodpovednosti a inteligencie. Ja si myslím pravý opak, ale samozrejme že každý, si nato môže urobiť názor sám.
▼ Nick:
► TicarSVK
▼ Originálny MC:
► Áno, ale hodiny mám nahraté na warez účte Ticar.
▼ Splnená akadémia:
► Áno
▼ VIP:
► Zatiaľ nemám, no v žiadosti o akademika som sľúbil, že si dokúpim originálny MC akonáhle dostanem vreckové a tento sľub som aj dodržal. Z toho plynie, že na Vianoce by som mal dostať tučné vreckové, takže server rád znova podporím. Mimo to pomáham Abitovi s nejakými organizačnými vecami, čím sa tiež snažím podporovať vývoj servera.
▼ Primárny server:
► Môj primárny server, na ktorom často hrávam je Survival. S admin právami by sa moja aktivita zväčšila vzhľadom nato, že okrem nudného stavania by som už mal aj povinnosti, ktoré ma skutočne bavia a to - staranie sa o komunitu.
▼ Denná aktivita:
► Cez týždeň 2 hodiny a v sobotu aj 4 hodiny alebo viac.
▼ Priestupky na gamesites:
► Neviem, či sa dá zle udelený ban považovať za priestupok. Ak nie, tak na gamesites som nemal žiadny priestupok.
▼ Priestupky mimo gamesites:
► Nikde inde nehrávam, čo taktiež môže dokázať výpis z môjho herného účtu.
▼ Niečo o mne:
► Volám sa Marián, prezývať ma môžete Majo. Na GS som už bol GTA akademikom, MC adminom a skoro aj MC supportom. Závodne sa venujem hokeju, hrám ho už od útleho veku (od 3 rokov) a chcem sa v ňom ešte viac zdokonalovať na takú úroveň, aby som to mohol vykonávať ako povolanie v budúcnosti. Na základnú školu chodím do Nitry tam aj bývam a som ôsmak.
▼ Prečo práve ja:
► Kedysi, skoro každý deň sme s kamarátmi po škole hrávali MC. Po hraní sme sa všetci tešili do školy, že sa o tom porozprávame, a deň nám ubehne ako raketa. Kamarát vždy kúpil server a ja som bol ten typ, ktorý to chcel všetko spravovať. Vždy som bol ja ten, ktorý mal OP a všetky práva a riadil som celý server, zatiaľ čo kamaráti si tam stavali skromné príbytky, ja som sa hral s WorldEditom a skúšal nové pluginy. Vždy som ím chcel spestriť zábavu tým, že ím vytvorím nejaký event pomocou WorldEditu. Bol som expert vo vytváraní Parkour eventov. Vždy som k ich manuálnemu ovládaniu používal redstone. Poslednou dobou už moji spolužiaci MC síce vynechávajú, ale ja som opäť po dlhej dobe zavítal na túto skvelú sandboxovku a náramne si to užívam. Rád by som si časy, keď som sa mohol starať o komunitu hráčov zopakoval. ;-)

Niektoré časti som skopíroval z mojej minulej prihlášky na admina a niektoré zasa z prihlášky na akademika, každopádne informácie som upravil podľa nového vzoru pre žiadosti o admin práva.
Ticar
Amatér
Amatér

[Přijat] Admin práva 2

od Rumcajz » 06 pro 2015, 01:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin práva 2

Příspěvekod TheRsM1 » 08 pro 2015, 22:25