• Stránka 1 z 1
Pomoc
Mám príliš vysoký ping. Potrebujem radu na nejaký lepší net. A potreboval by som ak by ste vedeli poradit nejaky dobry notebook alebo komp do 800 €. Ďakujem za odpoveď vopred 
Kid boost :*

Kid boost :*
KEMP3R BOT GAMING-ceknite YT
EVIP:
Furien 8
Furien 1
1.Žiadanie o práva akademika 6.12.2015 (zamietnutý)
EVIP:
Furien 8
Furien 1
1.Žiadanie o práva akademika 6.12.2015 (zamietnutý)
-
ButWhy - Pokročilý
Re: Pomoc
Téma přesunuto do vhodnější sekce.
Ohledně toho internetu - záleží na tom kde bydlíš, různí poskytovatelé budou mít v různých částech ČR jinou kvalitu připojení. Dobré by tedy bylo napsat, kde bydlíš a od koho máš internet v tuto dobu
Ohledně toho internetu - záleží na tom kde bydlíš, různí poskytovatelé budou mít v různých částech ČR jinou kvalitu připojení. Dobré by tedy bylo napsat, kde bydlíš a od koho máš internet v tuto dobu

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Zdar,
myslím, že si mohl použít google před tím, než si sem napsal, ale to už je teď jedno.
Pokud doma máte pevnou linku, tak se zeptej rodičů, jestli by ti nezařídili net přes ni (je to optika - minimální ztráty).
Nebo jsem na googlu našel stránku, kde máš napsáno, jaké společnosti tam poskytují internet (Zde)
Popřípadě zde máš odkaz na google, jsou tam další odkazy s poskytovateli.
myslím, že si mohl použít google před tím, než si sem napsal, ale to už je teď jedno.
Pokud doma máte pevnou linku, tak se zeptej rodičů, jestli by ti nezařídili net přes ni (je to optika - minimální ztráty).
Nebo jsem na googlu našel stránku, kde máš napsáno, jaké společnosti tam poskytují internet (Zde)
Popřípadě zde máš odkaz na google, jsou tam další odkazy s poskytovateli.
-
Najsr - Profesionál
ButWhy píše:Nicer ešte mi pls napis ktory je narychlejsi a od ktorej spoločnisti
Hele osobně využívám internet od UPC.
Zde speedtest: http://www.speedtest.net/my-result/4881563723
strank na upc

21/4
-
Touchy - Amatér
Internet po kábli je na hranie hier naj-vhodnejší. Telekom má káble všade a už ponúka ja vDSL. DSL ponúka aj Pomaranč akurát, že na kábloch od Telekomu ...
Čo sa kompu týka tak za 400 Eur nedostaneš oveľa viac ako kancelárske PC vhodné na Word, Excel, Internet ale nie HRY!
e.zima: Bez reakcie. LOCK
Čo sa kompu týka tak za 400 Eur nedostaneš oveľa viac ako kancelárske PC vhodné na Word, Excel, Internet ale nie HRY!
e.zima: Bez reakcie. LOCK
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1