• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Problém s Cs1.6 (všetky nastavenia mi reštartuje)
Počítač
Windows 10 x64
Nonsteam
Problem začal včera z ničoho nič
moj pohľad: ak som zapol CSko pred tym problemom nabehlo menu a čakal čo si zvolim. Teraz ked zapnem hneď mi načitava nejaky server, v hre mi nastavi všetko ovladanie na deafult a ak to chcem počas hry zmeniť neda sa to a hneď mi reštartuje server a pripoji ma zase na nejaky iny. Ani Open GL sa neda zameniť za D3D čo mi predtym išlo. CSko mam z https://www.gamesites.cz/front.download.list/82 Hravam iba jeden- gungame masive
jedine na čo som prisiel je že musim odinštalovať CS ale musim vymazať aj všetko z registrov reštartovať PC a znovu nainštalovať tak to funguje OK ale akonahle vypnem alebo reštartujem PC henď sa objavi ten problem čo som spominal všetko sa naastavi na deafult a nemožem nič zmeniť a zas musim zakaždym preinštalovať CS
A ešte jedna vec sem tam mi to seka na Open GL... Neviem či je to pripojenim alebo čim. Mam fibernet 250mbps, grafiku 960gtx. Tu vsync som tiež vypol a stale to nepomohlo
vďaka za radi
Windows 10 x64
Nonsteam
Problem začal včera z ničoho nič
moj pohľad: ak som zapol CSko pred tym problemom nabehlo menu a čakal čo si zvolim. Teraz ked zapnem hneď mi načitava nejaky server, v hre mi nastavi všetko ovladanie na deafult a ak to chcem počas hry zmeniť neda sa to a hneď mi reštartuje server a pripoji ma zase na nejaky iny. Ani Open GL sa neda zameniť za D3D čo mi predtym išlo. CSko mam z https://www.gamesites.cz/front.download.list/82 Hravam iba jeden- gungame masive
jedine na čo som prisiel je že musim odinštalovať CS ale musim vymazať aj všetko z registrov reštartovať PC a znovu nainštalovať tak to funguje OK ale akonahle vypnem alebo reštartujem PC henď sa objavi ten problem čo som spominal všetko sa naastavi na deafult a nemožem nič zmeniť a zas musim zakaždym preinštalovať CS
A ešte jedna vec sem tam mi to seka na Open GL... Neviem či je to pripojenim alebo čim. Mam fibernet 250mbps, grafiku 960gtx. Tu vsync som tiež vypol a stale to nepomohlo
vďaka za radi
- mastro
- Kolemjdoucí
[vyřešeno] Problém s Cs1.6 (všetky nastavenia mi reštartuje)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s Cs1.6 (všetky nastavenia mi reštartuje na deaf
Ahoj,
Smaž všechny soubory končící na .cfg (svůj cfg si klidně nech, ale ujisti se, že v něm není žádný příkaz typu connect <nějaká IP adresa>) > Spusť CS > Pak si složku s CSkem nastav Jen pro čtení, nebo rovnou zakaž systému soubory v té složce měnit > Vypni CS a zkus, jestli vše funguje, jak má.
To, jak zakázat systému soubory ve složce s CS měnit máš popsané ve 2. části tohoto tutoriálu.
Smaž všechny soubory končící na .cfg (svůj cfg si klidně nech, ale ujisti se, že v něm není žádný příkaz typu connect <nějaká IP adresa>) > Spusť CS > Pak si složku s CSkem nastav Jen pro čtení, nebo rovnou zakaž systému soubory v té složce měnit > Vypni CS a zkus, jestli vše funguje, jak má.
To, jak zakázat systému soubory ve složce s CS měnit máš popsané ve 2. části tohoto tutoriálu.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
tak skušal som ale nepomohlo to stale to iste
a dokonca mi to ide už len v okne asi tak na štvrtinu monitora a načitava nejake rumunske servery a už nepomože ani nanovo nainštalovať CSko.
obavam sa toho najhoršieho reinštal win.. či bola by ešte nejaka možnosť?
a dokonca mi to ide už len v okne asi tak na štvrtinu monitora a načitava nejake rumunske servery a už nepomože ani nanovo nainštalovať CSko.
obavam sa toho najhoršieho reinštal win.. či bola by ešte nejaka možnosť?
- mastro
- Kolemjdoucí
Nebudu psát nesmyslné příspěvky a budu si číst co autor topicu napsal!
„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“

-
Radq - Zkušený
Pokud máš jiný disk, tak ano je tu ještě jedna možnost - Nainstalovat CS na něj.
Pokud ne tak je reinstalace nejspíš nutná
Pokud ne tak je reinstalace nejspíš nutná

-
Stáhni si odemně funkční .cfg na tomto odkazu zde. Určitě ti to pomůže.
|Wurb€nłeR°
-
G4J1k - Pokročilý
A mám ještě jedno řešení
------------------------------
1. Nejprve odinstaluj Cs.
2. Pak vymaž soubory v registrech.
3. Pak opětovně zas nainstaluj cs do uplně jiný složky nebo disku (může i plocha)
4. A to poslední, Stáhni si odemně to .cfg A doufám jestli to bude fungovat.
Děkuji, G4J1k
1. Nejprve odinstaluj Cs.
2. Pak vymaž soubory v registrech.
3. Pak opětovně zas nainstaluj cs do uplně jiný složky nebo disku (může i plocha)
4. A to poslední, Stáhni si odemně to .cfg A doufám jestli to bude fungovat.
Děkuji, G4J1k
|Wurb€nłeR°
-
G4J1k - Pokročilý
(Doplňování)
Cesta kam dát to .cfg:
Tvůj disk např. C:/Složka(users nebo plocha)/(Users:(tvůj ůčet)/(GSplay nebo uplně jiná složka kde máš cs)a nebo/To stejné jako v users/Plocha/Složka se tvým Cskem/cstrike a tam si dáš ten .cfg soubor. Děkuji, G4J1k. Doufám že to pomůže.
Cesta kam dát to .cfg:
Tvůj disk např. C:/Složka(users nebo plocha)/(Users:(tvůj ůčet)/(GSplay nebo uplně jiná složka kde máš cs)a nebo/To stejné jako v users/Plocha/Složka se tvým Cskem/cstrike a tam si dáš ten .cfg soubor. Děkuji, G4J1k. Doufám že to pomůže.
|Wurb€nłeR°
-
G4J1k - Pokročilý
G4J1k píše:Vyřešeno nebo nereaguješ?
S největší pravděpodobností asi obojí.
Zatím sem dám lock, kdyby něco zažádej si o unlock

-
• Stránka 1 z 1