I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

chces me?/jailbreak 6

Příspěvekod Peor » 13 pro 2015, 17:28

1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné
Takže odohrávalo sa PPčko na mape jb_snow a admin chces me? mal len tak prehodil k T keď som si zobral auto a jazdil som na ňom. Hráč nemal PP so mnou takže si myslím, že toto prehodenie bolo neoprávnené. Podľa čias keď som tu ešte hrával pravidelne sa pamätám, že som mohol robiť čo chcem kým ma hráč nevyzve k PP alebo nerobím blbosti v priestranstve kde sa odohráva PP. Žiadny z týchto dvoch prípadov u mňa nenastal. Keď som sa spýtal admina, že prečo ma zabil povedal mi len : premyslej a prijdes na to. Nabudúce ak nejakeho hráča slayuješ tak mu aspoň napíš normálny dôvod prečo si ho slayol. Admin je na to aby na serveri robil poriadok ale nie na to, aby hráča prehodil k T a ani mu nedal vysvetlenie prečo ho prehodil.
Poprosím o vyjadrenie admina. Ďakujem pekne za prečítanie správy. Pekný zvyšok dňa
Peor
Pokročilý
Pokročilý

chces me?/jailbreak 6

od Rumcajz » 13 pro 2015, 17:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: chces me?/jailbreak 6

Příspěvekod Multik » 13 pro 2015, 18:01

Ahoj to budu já
za 1: Mohl by jsi uvést své jméno
za 2 myslím že vím kdo jsi byl jsem zavolán na server že ty a ten pepa daváte MFK, při příchodu sis mě všiml a tak jsi toho nejspíš nechal nicméně vrátím se k tvé stížnosti.
S tím autem jsi jezdil už při modě a kolo předtím už tehdy jsem te chtěl přehodit ale nechal jsem tě tudíž to přehození z mé strany bylo oprávněné.
A to že jsem ti napsal "zapremýšlej nad tím co jsi udělal " to ti muselo byt hned jasné
Děkuji s pozdravem Multik
Multik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Peor » 13 pro 2015, 18:13

Počúvaj ma, aspoň hovor pravdu, žiadny MFK som nedal. to ti potvrdí aj hltv a žiadny mód nebol kým som tam bol ja.. takže netrep kraviny, admin s 1 príspevkom a klame tu až sa práši?? na akú úroveň sa gamesites dostal povedzte mi. Má 1 príspevok a už je admin? Kým som tu bol ja muselo tu byť minimálne 50 príspevkov a výnimky sa robili len výnimočne.. Ale tuto nevidím dôvod prečo tento hráč dostal práva, klame, nevie si priznať chybu.. kebyže sa aspoň ospravedlní dobre, ale začne mi tu bliakať o úplných blbostiach čo sa ani nestali.
Peor
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Multik » 13 pro 2015, 18:20

Aha už vím příště se laskavě představ nejsem věštec abych věděl kdo jsi.
Přehodil jsem tě za to že jsi se skutrem za CT umyslně jel mimo drahu.
Multik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Peor » 13 pro 2015, 18:28

Multik píše:Aha už vím příště se laskavě představ nejsem věštec abych věděl kdo jsi.

Bolo PP tak som si zobral auto a jazdil som na ňom, čo je na tom? Určite som nešiel mimo trať naschvál kamarát, to by vyzeralo inak
Peor
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Peor » 13 pro 2015, 18:30

Peor píše:
Multik píše:Aha už vím příště se laskavě představ nejsem věštec abych věděl kdo jsi.

Bolo PP tak som si zobral auto a jazdil som na ňom, čo je na tom? Určite som nešiel mimo trať naschvál kamarát, to by vyzeralo inak

A okrem toho, prečo by som to robil?
Peor
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 13 pro 2015, 19:56

Multik píše:Přehodil jsem tě za to že jsi se skutrem za CT umyslně jel mimo drahu.

Adminovo jednání bylo neoprávněné.
Admin bude potrestán domluvou.

Pokud máš pocit že tady lže, stáhni si HLTV, dodej důkazy, založ novou stížnost a admin bude zrušen.

Omlouváme se za problémy způsobené adminem.
Stížnost oprávněná.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy