• Stránka 1 z 1
Dust 2 only #2 / omar sy / LORD PIPPI
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: omar sy
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla[PROVOKACE]'
[AMXBans] Delka: '10 minutes'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:76646145'
[AMXBans] Tva IP: '95.103.196.71'
Dostal som ban od vazeneho pana admina, ktory bol ocividne po cely cas zatazeny na mna, kvoli dnesnej dopoludnajsej staznosti na zjavne jeho partaka.
Potom co dal ban nejakemu typkovi, ktory mu narovinu povedal co si o nom mysli, som napisal "ouu ego +10" - a ja som sa rozhodol, ze poziadam o unban...Kvoli suvislostiam s mojou staznostou na vazeneho pana admina GS.cz # Bezejmeny♥ツ - pretoze k mojej staznosti na neho sa vyjadril, ze to co napisal vobec nebolo smerovane mne ("dej me pokoj" - potom co som ho slusne poziadal aby sa pozrel na jedneho hraca). No, tak super, demokracia, moja ustipacna poznamka taktiez absolutne vobec nebola smerovana na pana admina ktory mi udelil tento trpky 10 minutovy trest.
Mam EVIP
[AMXBans] Zabanovan adminem: omar sy
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla[PROVOKACE]'
[AMXBans] Delka: '10 minutes'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:76646145'
[AMXBans] Tva IP: '95.103.196.71'
Dostal som ban od vazeneho pana admina, ktory bol ocividne po cely cas zatazeny na mna, kvoli dnesnej dopoludnajsej staznosti na zjavne jeho partaka.
Potom co dal ban nejakemu typkovi, ktory mu narovinu povedal co si o nom mysli, som napisal "ouu ego +10" - a ja som sa rozhodol, ze poziadam o unban...Kvoli suvislostiam s mojou staznostou na vazeneho pana admina GS.cz # Bezejmeny♥ツ - pretoze k mojej staznosti na neho sa vyjadril, ze to co napisal vobec nebolo smerovane mne ("dej me pokoj" - potom co som ho slusne poziadal aby sa pozrel na jedneho hraca). No, tak super, demokracia, moja ustipacna poznamka taktiez absolutne vobec nebola smerovana na pana admina ktory mi udelil tento trpky 10 minutovy trest.
Mam EVIP
Život je ako smrť, len uplne iný
-
LordPIPPI - Kolemjdoucí
Dust 2 only #2 / omar sy / LORD PIPPI
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dust 2 only #2 / omar sy / LORD PIPPI
Bud rad ze jsi nedostal rovnou 24 hodin dneska odemne..
2015-12-14 11:04:06 kokos re ta rdacia nuiektorych adminov tu ... Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-12-14 11:04:06 kokos re ta rdacia nuiektorych adminov tu ... Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
-
Bezejmenny - Pokročilý
Ban jsi dostal za opakovane narazky na mou osobu, ke kterym se priznavas jak ve sve UB zadosti, tak ses k nim priznal na serveru.
Po vyprseni banu jsi na serveru napsal, ze mi stiznosti asi neuskodis. Zeptal jsem se tedy, zda mi chces uskodit, a ty jsi napsal "rad by som...". Za to ti ban o neco prodluzuji.
A kecy, ze jsi svoje "ustepacne" poznamky nepsal mne, si strc treba za klobouk, protoze jim stejne nikdo neuveri.
A cela situace se btw. odehrala na serveru D2O1
.
Po vyprseni banu jsi na serveru napsal, ze mi stiznosti asi neuskodis. Zeptal jsem se tedy, zda mi chces uskodit, a ty jsi napsal "rad by som...". Za to ti ban o neco prodluzuji.
A kecy, ze jsi svoje "ustepacne" poznamky nepsal mne, si strc treba za klobouk, protoze jim stejne nikdo neuveri.
A cela situace se btw. odehrala na serveru D2O1

-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Unban se zamítá.
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1