• Stránka 1 z 1
VIP, Dust 2 only #1
Zdravíčko, řekl jsem si, že už je na čase koupit si VIP na Dust 2 only i svému bráchovi nejen mě, a tak jsem si objednal VIP a zadal kód hned po obdržení SMS s kódem. Po aktivaci tady na webu : Servery -> Dust 2 only #1 -> VIP jsem šel hnedka na server a napsal jsem /aktivator a vložil kód. Když jsem dal ENTER na potvrzení, tak mi to nic nenapsalo, což bylo divné. A tak jsme s bráchou kontaktovali Pana noblemara, který řekl, že to může být problém, tak ať to zkusíme znova po resetu mapy. Tak jsem to šel zkusit hnedka po resetu mapy. Ale co mi to nenapsalo, VIP už je chráněné. Tohle mě doopravdy vytočilo, a tak jsem to šel řešit přes podporu a přes vedení (PEta). VIP poradna mi vlastně nic neřekla, jenom to, že nemám dávat kód cizím lidem, děti ano to vím, ale pokud jsem to aktivoval hned a nešlo to, tak jsem to určitě někomu dal, že ? (Taky trošku přemýšlejte). A ani PEto mi nepomohl, ikdyž se snažil, tak mě poslal na Gamesites help. A tak se ptám, chci to VIP. Jsou to moje 200, takže je chci buďto vidět zpět na mobilu/účtě, a nebo ve hře jako VIP. VIP je potvrzené, že je funkční, pokud se někdo z vedení toho ujme, tak nemám problém ukázat i email a SMS.
Nevymýšlejte si. Kód mám, nikomu jsem ho nedal. Nevím jaký profík to stihnul za tak krátkou dobu, ale chci to ZPĚT!!
Předěm děkuji za odpověď.
NecroFun
Nevymýšlejte si. Kód mám, nikomu jsem ho nedal. Nevím jaký profík to stihnul za tak krátkou dobu, ale chci to ZPĚT!!
Předěm děkuji za odpověď.
NecroFun
-
NecroFun - Drbna
VIP, Dust 2 only #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP, Dust 2 only #1
tento druh problému tu nikdo nevyřeší. Napiš na [email protected] všechno potřebný a tam už uvidíme. My tam poznáme, co jsi s kodem dělal nebo nedělal ... a kdo ho použil. Každopádně kod máš jen ty, jestli si ho někomu řekl (těžko by ho někdo zkusil tipnout do /aktivatoru kde jde zadat nesprávný kod jen 3x) a ten někdo ho ted používá, tak máš smůlu. To ale uvidíme.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Napíšu, ale kdysi jsem na Furienu znal týpka, co si napsal něco do programu a vyjel mu VIP kód na Furienu. Tak samo mu vyjížděli i heslo od různých emailů atp. Nechápu jak se to mohlo stát, ale dám echo na ten váš gamesites email.
-
NecroFun - Drbna
Jak zde bylo napsáno, takovéto situace lze řešit pouze na emailu [email protected].
Lock.
Lock.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
• Stránka 1 z 1