• Stránka 1 z 1
VIP,EVIP
Nickname na serveru: I*ve been VacBanned 
Kde mám VIP: Furien 1
Jak je VIP staré: myslím že 6 měsíců
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Než jsem to přestal na 2 měsíce hrát
koušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: Dobrý den, potřeboval bych pomoct s mým VIP a EVIP na serveru Furien 1. Asi 2 měsíce jsem nehrál furieny a už jsem neměl VIP/EVIP tak jsem zadal kód VIP a následně EVIP. Jenže mi to píše: ,,Vícenásobné odeslání formuláře,, nebo tak něco. Tak zkusím aktivovat EVIP ale tam mi to píše: ,,Tento hráč už EVIP je,, Prosím pomozte nechce se mi to kupovat znovu

Kde mám VIP: Furien 1
Jak je VIP staré: myslím že 6 měsíců
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Než jsem to přestal na 2 měsíce hrát
koušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: Dobrý den, potřeboval bych pomoct s mým VIP a EVIP na serveru Furien 1. Asi 2 měsíce jsem nehrál furieny a už jsem neměl VIP/EVIP tak jsem zadal kód VIP a následně EVIP. Jenže mi to píše: ,,Vícenásobné odeslání formuláře,, nebo tak něco. Tak zkusím aktivovat EVIP ale tam mi to píše: ,,Tento hráč už EVIP je,, Prosím pomozte nechce se mi to kupovat znovu

-
BezNossek - Kolemjdoucí
Re: VIP,EVIP
Měl si to minule VIP třeba na STEAMU? Je možné že třeba ted hraješ na NS tak ti to nepůjde jelikož to VIP je aktivovane na STEAM takže použit po 2 už nepůjde
-
McKotzur - Zkušený
Bylo to na NS na steamu jsem VIP ani EVIP neměl.
-
BezNossek - Kolemjdoucí
Počkej na vyjadřeni dalšich hráču či supportu, oni ti pomohou dále mezitím napiš na email [email protected] popiš svůj problem a dopiš jím svůj ktomu kd zatim ahoj.
-
McKotzur - Zkušený
Myslím, že už jsme to řešili spolu přes meil, VIP kód musíš zadávat do /aktivator. Zde LOCK
-
Lulka - Šerif
• Stránka 1 z 1