• Stránka 1 z 1
MaxipesFick JB#1
Zdravím, hrala sa mapa jail_niceshoot_v2 tak nejak je ten názov. So simonom sme išli na autíčka a dal tam poslednú reakciu na skok. Všetci skočili okrem jedného. Potom Simon povedal, že prečo mi kazíte počet? Tak mi to prišlo blbé sa ho nespýtať (Simona), že či nechce ako dobrovoľné CT hrať s T atrakciu. Tak som sa dobrovoľne prihlásil a zapojil sa do hry s tým, že mi to Simon povolil. Potom sa pripojil MaxipesFick na server a prehodil ma, píšem mu ako taký blbec za čo, prečo, dôvod mi ani neudal. Proste mi tam napísal riziko povolania či čo to tresol ani som to nepochopil ale nevadí. Sťažnosť som nechcel zakladať, lenže si ma ignoroval tak si ma k tomu donútil. Tak potom prečo si ma vlastne prehodil ? Dúfam v to, že mi to tu napíšeš. Pripojil si sa neskoro na server, tak si asi ani Simona nepočul a nevedel si vo co go.
-
OMV - Spamerův sluha
MaxipesFick JB#1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: MaxipesFick JB#1
Pletes se. Situaci jsem videl celou.
Bylo to tak, jak jsi popsal. Nabidl ses, ze se pripojis ke skupine T na atrakci. Stoupl sis hned vedle Tecka, ktere te zboxovalo zvonem. Pokud si myslis, ze timto zpusobem Simonovi vylepsis atrakci, tak ja Tvuj nazor nesdilim.
Bylo to tak, jak jsi popsal. Nabidl ses, ze se pripojis ke skupine T na atrakci. Stoupl sis hned vedle Tecka, ktere te zboxovalo zvonem. Pokud si myslis, ze timto zpusobem Simonovi vylepsis atrakci, tak ja Tvuj nazor nesdilim.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
No tak, ale presun k T si myslím, že bol trošku zbytočný nie? Keď som mu chcel pomôcť aby sa hráči na servery pobavili nech nie je nuda. Ale Simon mi to povolil, čiže som si myslel, že to vezmeš, že "Ok". No dobre nejdem do riešiť. Je to zbytočné.
-
OMV - Spamerův sluha
Nejaký konečný verdikt by som poprosil.
Ďakujem...
Ďakujem...
-
OMV - Spamerův sluha
Vyjádření tady máš, důkazy nikoli.
Zamítá se.
lock
Zamítá se.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1