• Stránka 1 z 1
W1 / PUB1
1) Opět další stížnost na nejhoršího admina GS Serverů , dostal jsem ban za bugování na střechu , ani nevím že jsem něco takového dělal ale budíž , jeho věc si rozdavat bany for fun když to dělalo dalších asi 7 lidí a ban sem dostal ja , pochopitelně sem měl skore asi 40:10 nebo tak nějak , a drtil sem ho .. zase sem mu sypal jednotky uspckem kdy sem chtěl a jaksem chtěl a on zase neunesl , admin ! KEMPER ! KEMP NA STŘEŠE ZA T! NERUSHOVAL ! , to jsou porušené pravidla ! To bylo opakovaně.
Já bych poprosil vedení o konzultaci s tímto adminem protože to nejspíš nezvládá.
Screeny mam pro vas tady
1) KEMP NA STŘEŠE V 0:29 ! http://prntscr.com/9e1m4q
2) Můj ban : http://prntscr.com/9e1mic
Děkuji , to je z mé strany vše a přeji krásne svátky
Já bych poprosil vedení o konzultaci s tímto adminem protože to nejspíš nezvládá.
Screeny mam pro vas tady
1) KEMP NA STŘEŠE V 0:29 ! http://prntscr.com/9e1m4q
2) Můj ban : http://prntscr.com/9e1mic
Děkuji , to je z mé strany vše a přeji krásne svátky
- Sebevedomi07
- Amatér
Re: W1 / PUB1
zdravim,
k veci:
v prvni vete hrac popira, ze se bugoval, v druhe to sam priznava. co si o tom myslet?
vic k tomu asi neni potreba rikat. ban byl za bugnuti pres strechu na 10 minut. bugovat se nesmi.
to ze vypada, ze nekde kempim, je dano napr: pokud nekde stojim a cekam, muze to znamenat, ze neco delam v konzoli ci s amx a nebudi to delat behem toho co bezim nekam po mape.
ale samozdrejme je znama frajerina se dat v nuke za ct a pak si stezovat, pri skore 20 :0 pro ct, ze T kempi a neprehodit se k T napr, aby se to vyrovnalo. na to jsou tam hraci tohodle tyypu experti.
kdo ma jake skore me je uplne jedno a ze maji T rushovat je pro me novinka, asi sem za ty roky co to hraju, neco nepostrehl a kdyz tam nekdo hraje 3.mesic, uz tomu rozumi vic.
newwave
k veci:
v prvni vete hrac popira, ze se bugoval, v druhe to sam priznava. co si o tom myslet?
vic k tomu asi neni potreba rikat. ban byl za bugnuti pres strechu na 10 minut. bugovat se nesmi.
to ze vypada, ze nekde kempim, je dano napr: pokud nekde stojim a cekam, muze to znamenat, ze neco delam v konzoli ci s amx a nebudi to delat behem toho co bezim nekam po mape.
ale samozdrejme je znama frajerina se dat v nuke za ct a pak si stezovat, pri skore 20 :0 pro ct, ze T kempi a neprehodit se k T napr, aby se to vyrovnalo. na to jsou tam hraci tohodle tyypu experti.
kdo ma jake skore me je uplne jedno a ze maji T rushovat je pro me novinka, asi sem za ty roky co to hraju, neco nepostrehl a kdyz tam nekdo hraje 3.mesic, uz tomu rozumi vic.
newwave
-
newwave - Kolemjdoucí
Když něco řešíš tak odejdi ze serveru nebo si dej spect, zaklad , to bys mohl chapat když tu dělaš borce že to hraješ tak dlouho , nebudu se přehazovat za CT , napiš to tak každýmu a u CT nebude hrát asi nikdo ne ? Trošku logika.. a hlavně by byl zas over u T a brečelo by se protože ja jsem ten co tvoří over , prostě to nezvladaš , možna to dělá stress z vanoc nebo tak ale evidentně to teď nezvládaš. A hlavně si tam celou dobu děroval tu trapnou díru na žebřík k CT , Pak si se otočil a ze střechy to tam sypal .
Admin co kempí a nerushuje , nezvládá adminování tak prostě admina dělat nemá , unes
Admin co kempí a nerushuje , nezvládá adminování tak prostě admina dělat nemá , unes
- Sebevedomi07
- Amatér
Tady ten screen toho moc nedokazuje, admin mohl řešit něco na steamu.
"ja jsem ten co tvoří over"
Tvoje lhaní nemá taktéž obdoby.
Stížnost zamítám, lock.
"ja jsem ten co tvoří over"

Tvoje lhaní nemá taktéž obdoby.
Stížnost zamítám, lock.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1