I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

W1 / PUB1

Příspěvekod Sebevedomi07 » 14 pro 2015, 15:18

1) Opět další stížnost na nejhoršího admina GS Serverů , dostal jsem ban za bugování na střechu , ani nevím že jsem něco takového dělal ale budíž , jeho věc si rozdavat bany for fun když to dělalo dalších asi 7 lidí a ban sem dostal ja , pochopitelně sem měl skore asi 40:10 nebo tak nějak , a drtil sem ho .. zase sem mu sypal jednotky uspckem kdy sem chtěl a jaksem chtěl a on zase neunesl , admin ! KEMPER ! KEMP NA STŘEŠE ZA T! NERUSHOVAL ! , to jsou porušené pravidla ! To bylo opakovaně.
Já bych poprosil vedení o konzultaci s tímto adminem protože to nejspíš nezvládá.
Screeny mam pro vas tady
1) KEMP NA STŘEŠE V 0:29 ! http://prntscr.com/9e1m4q
2) Můj ban : http://prntscr.com/9e1mic

Děkuji , to je z mé strany vše a přeji krásne svátky
Sebevedomi07
Amatér
Amatér

W1 / PUB1

od Rumcajz » 14 pro 2015, 15:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: W1 / PUB1

Příspěvekod newwave » 14 pro 2015, 18:20

zdravim,

k veci:
v prvni vete hrac popira, ze se bugoval, v druhe to sam priznava. co si o tom myslet?
vic k tomu asi neni potreba rikat. ban byl za bugnuti pres strechu na 10 minut. bugovat se nesmi.
to ze vypada, ze nekde kempim, je dano napr: pokud nekde stojim a cekam, muze to znamenat, ze neco delam v konzoli ci s amx a nebudi to delat behem toho co bezim nekam po mape.
ale samozdrejme je znama frajerina se dat v nuke za ct a pak si stezovat, pri skore 20 :0 pro ct, ze T kempi a neprehodit se k T napr, aby se to vyrovnalo. na to jsou tam hraci tohodle tyypu experti.
kdo ma jake skore me je uplne jedno a ze maji T rushovat je pro me novinka, asi sem za ty roky co to hraju, neco nepostrehl a kdyz tam nekdo hraje 3.mesic, uz tomu rozumi vic.

newwave
newwave
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Sebevedomi07 » 14 pro 2015, 20:59

Když něco řešíš tak odejdi ze serveru nebo si dej spect, zaklad , to bys mohl chapat když tu dělaš borce že to hraješ tak dlouho , nebudu se přehazovat za CT , napiš to tak každýmu a u CT nebude hrát asi nikdo ne ? Trošku logika.. a hlavně by byl zas over u T a brečelo by se protože ja jsem ten co tvoří over , prostě to nezvladaš , možna to dělá stress z vanoc nebo tak ale evidentně to teď nezvládaš. A hlavně si tam celou dobu děroval tu trapnou díru na žebřík k CT , Pak si se otočil a ze střechy to tam sypal .
Admin co kempí a nerushuje , nezvládá adminování tak prostě admina dělat nemá , unes
Sebevedomi07
Amatér
Amatér

Příspěvekod Jadberg » 16 pro 2015, 08:20

Tady ten screen toho moc nedokazuje, admin mohl řešit něco na steamu.
"ja jsem ten co tvoří over" :lol: :roll:
Tvoje lhaní nemá taktéž obdoby.
Stížnost zamítám, lock.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Zpět na Stížnosti na Adminy