• Stránka 1 z 1
Žádost o Admina JailBreak #6 (OPRAVNÝ)
*Nick ve hře:* Cookie #Maty
*Nick na fóru:* CookieMaty
*Odkaz na steam profil:* http://steamcommunity.com/id/cookiematy/
*Věk:* 13 let
*Steam ID:* STEAM_0:0:87170068
*Odkaz na váš HLstats:* http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=228
*Proč chci akademika:* Chtěl bych akademika protože si myslím, že by tam mohl být někdo aktivní a gramaticky nadaný.
Chtěl bych ještě pomáhat začátečníkům, kteří hrají JB poprvé. Aby tam jiní hráči neřvali na ty začátečníky, že to neumí atd.
*Moje prohřešky na GS nebo jinde:* Min. 3 přestupky nahlášeny do PP. O jiných již nevím, Jiné přestupky se pokusím nejvíce omezit.
*Niečo o sebe + ako som sa dostal na GS:* Jsem 13ti letý chlapec jmenuji se Matyáš neboli Maty, a bydlím v Praze a chodím do 7 třídy základní školy. Moje záliby jsou: počítačová grafika, chodím na brusle s kámošema a kámoškama. Mám holku, jmenuje se Terka a mám ji fakt hodně rád. Někdy dostanu poznámku ve škole, ale to dostává každý.
Umím gramatiku za což jsem velmi rád a jsem na to hrdý. Píšu všema deseti a píše se mi dost dobře. K vánocům dostanu nabušený herní sluchátka, takže mik bude lepší, než je teď. Mám 2 morčátka a kočku. Kočka se jmenuje Čita. Morčátka Perniček a Knoflíček. Na PC jsem aktivní min. 2 dny v týdnu a max. 7 dní v týdnu. Ještě bych mohl dodat, že když je doma táta, tak mužu max.2 hodiny. ale když je doma máma, tak mužu celý den od školy. Škola mi končí v 14:00. Když je sobota či neděle, tak hraji celý den od rána do večera 10 hodin cca. jsem podle mĚ velmi aktivní. Kdyžtak pak zašlu tátovy dny práce. Má je jen max. 4 dny v týdnu. Takže pohoda.
Po škole si většinou dělám domácí úkoly, ale někdy je neudělám protože jdu hrát na JB. +jak jsem se dostal na GS: Na GS jsem se dostal cca před 1 rokem, když jsem prohlížel TF2 servery. Chodíval jsem tehdy často na DeathRun a právě na GS. A pak jsem si do googlu dal GameSites a našlo mi to webovku. Tak jsem ji rozklik a koukal, že máte i CS:GO servery atd. Musel jsem to hned vyzkoušet a od té doby tu na GS hraji a znám servery GS.
*Nick na fóru:* CookieMaty
*Odkaz na steam profil:* http://steamcommunity.com/id/cookiematy/
*Věk:* 13 let
*Steam ID:* STEAM_0:0:87170068
*Odkaz na váš HLstats:* http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=228
*Proč chci akademika:* Chtěl bych akademika protože si myslím, že by tam mohl být někdo aktivní a gramaticky nadaný.
Chtěl bych ještě pomáhat začátečníkům, kteří hrají JB poprvé. Aby tam jiní hráči neřvali na ty začátečníky, že to neumí atd.
*Moje prohřešky na GS nebo jinde:* Min. 3 přestupky nahlášeny do PP. O jiných již nevím, Jiné přestupky se pokusím nejvíce omezit.
*Niečo o sebe + ako som sa dostal na GS:* Jsem 13ti letý chlapec jmenuji se Matyáš neboli Maty, a bydlím v Praze a chodím do 7 třídy základní školy. Moje záliby jsou: počítačová grafika, chodím na brusle s kámošema a kámoškama. Mám holku, jmenuje se Terka a mám ji fakt hodně rád. Někdy dostanu poznámku ve škole, ale to dostává každý.

Po škole si většinou dělám domácí úkoly, ale někdy je neudělám protože jdu hrát na JB. +jak jsem se dostal na GS: Na GS jsem se dostal cca před 1 rokem, když jsem prohlížel TF2 servery. Chodíval jsem tehdy často na DeathRun a právě na GS. A pak jsem si do googlu dal GameSites a našlo mi to webovku. Tak jsem ji rozklik a koukal, že máte i CS:GO servery atd. Musel jsem to hned vyzkoušet a od té doby tu na GS hraji a znám servery GS.
[b]Gamesites.cz
-
CookieMaty - Amatér
Žádost o Admina JailBreak #6 (OPRAVNÝ)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Admina JailBreak #6 (OPRAVNÝ)
Promiň, já jsem se spletl.
Pochopil jsem správně, že musím nahlásit 3 lidi na forum za nějaký prohřešek?
Děkuji za odpověď.
Pochopil jsem správně, že musím nahlásit 3 lidi na forum za nějaký prohřešek?
Děkuji za odpověď.
[b]Gamesites.cz
-
CookieMaty - Amatér
Re: Žádost o Admina JailBreak #6 (OPRAVNÝ)
Zatiaľ vidím len jedno správne nahlásenie z tvojej strany.
Ešte sa snaž, splň aspoň tri nahlásenia, zlepši chat ( Spam, nadávky ) a uvidíme potom.
Skús to za týždeň aj so splnenými úlohami.
Zamietam, lock.
Ešte sa snaž, splň aspoň tri nahlásenia, zlepši chat ( Spam, nadávky ) a uvidíme potom.
Skús to za týždeň aj so splnenými úlohami.
Zamietam, lock.
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1