• Stránka 1 z 1
mobil
čaute, pôjdem si kupovať nový mobil a našiel som si pár mobilov, ale ktorý bude najlepší aj k vhodnej cene netuším..
1. Honor 4C
2. Lenovo S60 (2GB RAM)
3. Lenovo A6000
Ak by ste do cca. 170€ našli lepší mobil, tak mi ho tu prosím pošlite, keď tak zhodnoťte, ktorý je najlepší. Ak sem nejaký pošlite, tak vám napíšem, ako by mal vyzerať. Android, kvalitná nadstavba ( preferujem ikonky len na dom. obrazovke ), žiadny Samsung
,hrať nejaké náročné hry nebudem, takže radšej nech dobre vyzerá
1. Honor 4C
2. Lenovo S60 (2GB RAM)
3. Lenovo A6000
Ak by ste do cca. 170€ našli lepší mobil, tak mi ho tu prosím pošlite, keď tak zhodnoťte, ktorý je najlepší. Ak sem nejaký pošlite, tak vám napíšem, ako by mal vyzerať. Android, kvalitná nadstavba ( preferujem ikonky len na dom. obrazovke ), žiadny Samsung

-
badstrafez - Pokročilý
Re: mobil
Zdravím
Z vlastní zkušenosti nevím na jaké kvalitě působí značka "honor" ale kamarád jí má a je spokojený.. Ale to je mimo.. Každopádně z hlediska "komponentů" těch mobilů co jsi zde vypsal tak je asi nejvýkonnější mobil značky "honor" (8x 1.2Mhz) navíc má i silnější baterii... Ale zase baterie má svůj objem tudíž mobil je o pár milimetrů silnější (hlubší) i těžší. Nevýhoda toho mobilu je, že pokud budeš chtít rychlé připojení na internet tak máš pouze jen 3G... Zatím co ty zbylé dva mají už LTE (4G). Nicméně, psal si, že na tom mobilu nebudeš hrát "výkonné" hry... Takže by ti bohatě stačil i mobil s 1Gb RAM... Ale výběr je na tobě... Za mě vítězí mobil značky Honor (4C)
Z vlastní zkušenosti nevím na jaké kvalitě působí značka "honor" ale kamarád jí má a je spokojený.. Ale to je mimo.. Každopádně z hlediska "komponentů" těch mobilů co jsi zde vypsal tak je asi nejvýkonnější mobil značky "honor" (8x 1.2Mhz) navíc má i silnější baterii... Ale zase baterie má svůj objem tudíž mobil je o pár milimetrů silnější (hlubší) i těžší. Nevýhoda toho mobilu je, že pokud budeš chtít rychlé připojení na internet tak máš pouze jen 3G... Zatím co ty zbylé dva mají už LTE (4G). Nicméně, psal si, že na tom mobilu nebudeš hrát "výkonné" hry... Takže by ti bohatě stačil i mobil s 1Gb RAM... Ale výběr je na tobě... Za mě vítězí mobil značky Honor (4C)

-
fReecKopoWeR - Amatér
To 3G mi moc nevadí, keďže ja internet v mobile mám len výnimočne, skúsim si pozrieť aj nejaký mobil s 1GB RAM ak by mi to stačilo. Zatiaľ díky.
-
badstrafez - Pokročilý
Jasný.. pokud ti to 3G nevadí, tak to teda ber ten mobil značky Honor lepší je Android s 2GB ram než 1GB.. nikdy nevíš jestli tě chytne nějaká RPG hra! np.

-
fReecKopoWeR - Amatér
Na bazári som našiel HTC ONE M7, bez škrabancov (boli tam fotky) za 120€, ale nefunguje dióda, ktorú nemám ani teraz. Myslím, že to sa mi viac oplatí..
-
badstrafez - Pokročilý
Pokud ten dotyčný co to prodává preferuje předání osobně tak bych určitě bral.. Ale přímo před ním bych si prvně zkontroloval mobil jestli je +- přijatelný k té ceně... Sám moc bazary nemám rád.. Spíš něco prodám.. Ale nenakupuji. gl.

-
fReecKopoWeR - Amatér
Celé Slovensko by som v najbližších dňoch určite nechcel precestovať.
Ešte som našiel Meizu M2, ten nevyzerá zle..

-
badstrafez - Pokročilý
Keďže mám starý iPhone 4S, ktorý nemá notifikačnú diódu a má integrovanú batériu a už som zvyknutý, tak som si na 90% istý, že si vyberiem Meizu M2. Díky za rady. 

-
badstrafez - Pokročilý
http://meizusale.com/meizu-m2/meizu-m2-grey
Keď to kúpim odtiaľto, tak pôjde to po nastaviť na slovenčinu?
Oplatí sa u nich rovno nainštalovať Google Play alebo to mám spraviť sám? (neviem ako ešte
)
Keď to kúpim odtiaľto, tak pôjde to po nastaviť na slovenčinu?
Oplatí sa u nich rovno nainštalovať Google Play alebo to mám spraviť sám? (neviem ako ešte

-
badstrafez - Pokročilý
Veď záruku budem mať aj odtiaľ, len to bude dlhšie trvať pri reklamácii, ale ja moc mobily nekazím (v servise som bol raz keď som zabudol kód a nevedel som Google Play heslo..
). Ok ten google play si tam nainštalujem sám. A nemal by byť inak žiadny iný problém s doručením? (clo sa neplatí som pozeral)
e.zima: Niečo si doriešil. Ďalej bez reakcie. LOCK

e.zima: Niečo si doriešil. Ďalej bez reakcie. LOCK
-
badstrafez - Pokročilý
• Stránka 1 z 1