Žádost o Admina na JailBreaku #6 (OPRAVA)

Příspěvekod CookieMaty » 19 pro 2015, 23:31

Nick ve hře:* Cookie #Maty

*Nick na fóru:* CookieMaty

*Odkaz na steam profil:* http://steamcommunity.com/id/cookiematy/

*Věk:* 13 let

*Steam ID:* STEAM_0:0:87170068

*Odkaz na váš HLstats:* http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=228

*Proč chci akademika:* Chtěl bych akademika protože si myslím, že by tam mohl být někdo aktivní a gramaticky nadaný.
Chtěl bych ještě pomáhat začátečníkům, kteří hrají JB poprvé. Aby tam jiní hráči neřvali na ty začátečníky, že to neumí atd.

*Moje prohřešky na GS nebo jinde:* Nikde jsem nedostal žádný postih banem či mutem.

*Niečo o sebe + ako som sa dostal na GS:* Jsem 13ti letý chlapec jmenuji se Matyáš neboli Maty, a bydlím v Praze a chodím do 7 třídy základní školy. Moje záliby jsou: počítačová grafika, chodím na brusle s kámošema a kámoškama. Mám holku, jmenuje se Terka a mám ji fakt hodně rád. Někdy dostanu poznámku ve škole, ale to dostává každý. :) Umím gramatiku za což jsem velmi rád a jsem na to hrdý. Píšu všema deseti a píše se mi dost dobře. K vánocům dostanu nabušený herní sluchátka, takže mik bude lepší, než je teď. Mám 2 morčátka a kočku. Kočka se jmenuje Čita. Morčátka Perniček a Knoflíček. Na PC jsem aktivní min. 2 dny v týdnu a max. 7 dní v týdnu. Ještě bych mohl dodat, že když je doma táta, tak mužu max.2 hodiny. ale když je doma máma, tak mužu celý den od školy. Škola mi končí v 14:00. Když je sobota či neděle, tak hraji celý den od rána do večera 10 hodin cca. jsem podle mĚ velmi aktivní. Kdyžtak pak zašlu tátovy dny práce. Má je jen max. 4 dny v týdnu. Takže pohoda.
Po škole si většinou dělám domácí úkoly, ale někdy je neudělám protože jdu hrát na JB. +jak jsem se dostal na GS: Na GS jsem se dostal cca před 1 rokem, když jsem prohlížel TF2 servery. Chodíval jsem tehdy často na DeathRun a právě na GS. A pak jsem si do googlu dal GameSites a našlo mi to webovku. Tak jsem ji rozklik a koukal, že máte i CS:GO servery atd. Musel jsem to hned vyzkoušet a od té doby tu na GS hraji a znám servery GS.
[b]Gamesites.cz
CookieMaty
Amatér
Amatér

Žádost o Admina na JailBreaku #6 (OPRAVA)

od Rumcajz » 19 pro 2015, 23:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Admina na JailBreaku #6 (OPRAVA)

Příspěvekod Cecooo » 20 pro 2015, 16:02 VIP

Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.

• Zde si přečti pravidla akademie ZDE
  • Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
  • Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
  • Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE

PS: Pridaj si ma na steame ! Pokecáme ešte a vysvetlím ti čo a ako..
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Přihlášky