• Stránka 1 z 1
Evip Furien 7 problém.
Nickname na serveru: Misulkaaa#;(.
Kde mám VIP: Furien-7
Jak je VIP staré: rok-rok a půl
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: dokuď mi neukradl účet.
Zkoušela jsem zopakovat postup z emailu: Ano.
Popis problému:Ahoj, chtěla bych říct že asi před rokem nebo před rokem a půl sem si koupila ExtraVip na Furien-7. Hrála jsem non-steam ale po té sem si koupila origo na steamu a hrála jsem to přes to, po té jsem začla hrát CS:GO no a hrála jsem to nějak rok, asi před 2 měsíci sem šla na non-steam a zadala do /aktivator můj kód, poté mi to napsalo že tento majitel má zakoupenou originální hru nebo něco takovýho, tak sem si řekla jo, vlastně mam origo, tak sem se šla přihlásit na steam a co nevidím, Jméno nebo heslo které jste zadali je neplatné.No začalo mi docela bušit srdce, ale po chvilce sem se uklidnila napsala na steam support, ale zatim neodepsali a pokuď jo tak za 2 měsíce, no znáte to
. Tak sem se obrátila na vás, jestli stím nejde něco dělat, screeny z emailu jak sem to kupovala, jméno ve hře, kód všechno mám, jen nemám ten steam kde jsem to měla koupený, a bez toho účtu který mi ukradly nemohu hrát s ExtraVip. Prosím o pomoc:( děkuji za odpověd.
Kde mám VIP: Furien-7
Jak je VIP staré: rok-rok a půl
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: dokuď mi neukradl účet.
Zkoušela jsem zopakovat postup z emailu: Ano.
Popis problému:Ahoj, chtěla bych říct že asi před rokem nebo před rokem a půl sem si koupila ExtraVip na Furien-7. Hrála jsem non-steam ale po té sem si koupila origo na steamu a hrála jsem to přes to, po té jsem začla hrát CS:GO no a hrála jsem to nějak rok, asi před 2 měsíci sem šla na non-steam a zadala do /aktivator můj kód, poté mi to napsalo že tento majitel má zakoupenou originální hru nebo něco takovýho, tak sem si řekla jo, vlastně mam origo, tak sem se šla přihlásit na steam a co nevidím, Jméno nebo heslo které jste zadali je neplatné.No začalo mi docela bušit srdce, ale po chvilce sem se uklidnila napsala na steam support, ale zatim neodepsali a pokuď jo tak za 2 měsíce, no znáte to

-
Misulka11 - Kolemjdoucí
Evip Furien 7 problém.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Evip Furien 7 problém.
Ahoj nejde nijak,
přehazovat vip / evip ze steamu nejde, jen z nonsteamu.
přehazovat vip / evip ze steamu nejde, jen z nonsteamu.
niggach
-
PeTrCz - Drbna
Re: Evip Furien 7 problém.
Nelze převádět VIP z jednoho steamu na druhý, budeš muset počkat na to, co se dozvíš od steam supportu.
Lock.
Lock.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
• Stránka 1 z 1