• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Nejde nainstalovat counter strike
-Vaša mašina: Počítač
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Nonsteam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Klikl jsem na nějaký internetový server omylem a ten mi smazal Gamesites servery a csko mi resetoval, tak sem dal uninstall ale nejde znovu naistalovat, viz obrázek
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: https://ctrlv.cz/9BZH
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Nonsteam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Klikl jsem na nějaký internetový server omylem a ten mi smazal Gamesites servery a csko mi resetoval, tak sem dal uninstall ale nejde znovu naistalovat, viz obrázek
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: https://ctrlv.cz/9BZH
By Squeeze.
-
zerta - Amatér
[vyřešeno] Nejde nainstalovat counter strike
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nejde nainstalovat counter strike
Stáhni znova instalačku, může být jenom poškozená. Stažený .zip nechej rozbalovacím programem (WinZip, 7zip atd.) ověřit, jestli je celý.
Pokud něco zůstalo ve složce, kam ses pokoušel instalovat, před dalšími pokusy ji celou smaž. Pokud to vyhodí chybu, že něco nejde smazat, restartuj PC v nouzovém režimu a odeber to tam.
Doporučuju taky instalovat někam jinam, např. C:\Games\Counter-Strike (to už je na tobě), ne do chráněných složek Users nebo Program files, kde může být problém s UAC (řízení uživ. účtů).
Pokud si s něčím nevíš rady, beze všeho se ptej.
Pokud něco zůstalo ve složce, kam ses pokoušel instalovat, před dalšími pokusy ji celou smaž. Pokud to vyhodí chybu, že něco nejde smazat, restartuj PC v nouzovém režimu a odeber to tam.
Doporučuju taky instalovat někam jinam, např. C:\Games\Counter-Strike (to už je na tobě), ne do chráněných složek Users nebo Program files, kde může být problém s UAC (řízení uživ. účtů).
Pokud si s něčím nevíš rady, beze všeho se ptej.
- YourAdHere
- Amatér
Re: Nejde nainstalovat counter strike
Vyřešeno, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1