Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Jailbreak 5 / BoxoB / GRapHics^

Příspěvekod Abee » 21 pro 2015, 18:51 VIP

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Nacionalizmus je nas smer.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 54 minutes and 33 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : GRapHics^
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 78668572 '
[AMXBans] Tva IP : ' 79.127.243.184 '
[AMXBans] ===============================================

Hrálo se kolo, měl jsem simona. Poslal jsem vězně do klece a dal jsem klasické zákazy. Poté jsem začal hru na simona a dále ho přejmenovával přesně v tomto znění: "Zahrajeme si na simona, simon říká všechno platí. Přejmenovávám simona na hrušku, hruška říká všechno platí. Hruška říká poslední reakce na skok." Pár vězňů skočilo, tak jsem jim dal kill. Dále jsem pokračoval: "Hruška říká konec hrušky, všechno platí. Pojďte za mnou." Na to se za mnou rozběhlo pár vězňů, včetně admina BoxoBa, kterému jsem tudíž dal oprávněný kill, protože se stále hrál simon! Začalo další kolo a admin BoxoB se mě v chatu tázal, za co tedy dostal kill a tak jsem mu odpověděl do voicu, že za mnou jít neměl. Nato mě vzal, hodil mě o zem a dal mi ban. Absolutně jsem tuto situaci nepochopil a pokud byl ban oprávněný, tak bych rád věděl co jsem udělal špatně.

Ano jsem VIP hráč.

Doufám v brzké vyřešení tohoto problému a předem děkuji za Váš čas.
Abee
Drbna
Drbna

Jailbreak 5 / BoxoB / GRapHics^

od Rumcajz » 21 pro 2015, 18:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak 5 / BoxoB / GRapHics^

Příspěvekod ExPerT » 21 pro 2015, 18:58

1. krat si povedal hruska ukoncuje hrusku sicko plati,nikto za tebou nesiel,potom si povedal simon ukoncuje simona podte zamnou,kedze si nepovedal vsetko plati,tak som si cestou za tebou boxoval v tom si ma zabil,pytal som sa ta asi 6x zaco si ma zabil,neodpovedal si a na 7x si mi odpovedal nieco na sposob "uz neviem" Merry Christmas
ExPerT
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Abee » 21 pro 2015, 19:04 VIP

Byli jsme oba na stejném serveru? Rozhodně jsem větu "simon ukončuje simona" to kolo nevypustil z úst. O simonovi jsem se od té doby co jsem ho začal vlastně vůbec nezmínil, takže si prosím nevymýšlej. Navíc jsem ti důvod killu vysvětlil, protože jsem ho vysvětloval i hráči Septimovi. Byl tam zmatek, tak jsem si nevšiml že píšeš ty. A v momentě kdy jsem si toho všiml jsem řekl "Já teď nevím. Jo počkej, to jsi ty. No tak ty jsi neměl jít za mnou." Hned jak jsem to dořekl tak jsi mě hodil o zem a dal ban. Čekal bych třeba aspoň vysvětlení, z té situace jsem byl maximálně zmatený, ale stoprocentně si trvám na své verzi. Nevím kde jsi ty viděl to kolo, co mi tu popisuješ ty.
Abee
Drbna
Drbna

Příspěvekod ExPerT » 21 pro 2015, 19:26

Tak isto ako si ja stojim za svojim,vyjadrenie odomna tu mas,vyssi budu pytat demo tak ho chod rovno uploadovat,rovno ti hovorim,ze na HLTV neni pocut hlas takze pokial mi sem das demo kde sa potvrdi tvoja verzia,rad sa ti ospravedlnim,odomna vsetko.
ExPerT
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Abee » 21 pro 2015, 19:36 VIP

No jistě, určitě točím demo každou mapu, kterou hraji. Opravdu jsem nečekal, že přijde admin, který mi dá bezdůvodně ban, protože si asi zapomněl zajít na ušní. Demo se zvukem určitě nedodám, protože ho nemám kde sehnat. Ale stojím si za tím že jsi mi dal ban naprosto bezdůvodně. Příště prosím pořádně poslouchej co simon říká... nemám důvod dávat FKs a být arogantní, snažím se hrát co nejvíce podle pravidel, být férový k hráčům a moc dobře vím, co říkám když mám simona. Takže díky za zkažený večer a měj se. I tak všem přeji příjemný zbytek dne.
Abee
Drbna
Drbna

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 21 pro 2015, 19:51

Jeden je admin a druhý o práva žádá.
Jeden očividně neříká pravdu.

Buď budete admini oba, nebo oba budete mínus.
Domluvte se spolu v PM a dejte mi vědět, zda jste svůj spor vyřešili.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost