• Stránka 1 z 1
BB3 / Buldozér
Zdravím , jen tak jsem se doschlechl od hráče CeCeK že už si na gamesites nezahraju že dostanu Perma Ban od Pána Garlina , zato že jsem napsal že Cecek má pw , ale určitě jsem to tak nemyslel jde oto že Buldozér a jeho parta tedy "Cecek , DUDE , Buldozér" neustále porušují pravidla tím myslím blokování kemp , dohody ale já to neřeším přece jenom je to hra , a tak se tihle tři hráči spolčili proti mě protože nechci snima mít dohody a trochu jsem jim tu hru okořenil tím že je nebudu nechávat .. takhle to dopadá jo někdy mi někdy rupnou ale snad každému .
Děkuju WiglE;^
Budu rád když se tu někdo vyjádři a projeví svůj názor , jde poznat že se mě chcou zbavit ale tak nechám to navás
PS : Na BB3 by nebyl špatný kolektiv nebo hráči spíše kdyby tihle 3 nedělali dohody kvůli toho hráči často nehrajou nebo neplní zombie povinosti.
Děkuju WiglE;^
Budu rád když se tu někdo vyjádři a projeví svůj názor , jde poznat že se mě chcou zbavit ale tak nechám to navás
PS : Na BB3 by nebyl špatný kolektiv nebo hráči spíše kdyby tihle 3 nedělali dohody kvůli toho hráči často nehrajou nebo neplní zombie povinosti.
Výherce BaseBuilder Turnaje 15.1.2016

-
Dallen - Zkušený
BB3 / Buldozér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BB3 / Buldozér
mimo vzor..
lock
lock
-