Přihláška akademika JB #6 (OPRAVA)

Příspěvekod FunnyCZMLG » 22 pro 2015, 18:39

Nick ve hře: Funny - CZ | Powered by MLG

Nick na Fóru: FunnyCZMLG

Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198255912990/

Věk: 12

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=980

Steam ID: STEAM_1:0:147823631

Proč chci akademika: Tak zaprvé chci akademika jelikož se mi nelíbí když vidím v četu že přišel nový hráč a ostatní spamují ,,Berte simona !'' To je strašné vůči těm nově příchozím .. Co si mají myslet když příjdou otestovat JailBreak ? Podle mě asi hodně špatné věci jak o JailBreakách tak o Gamesites .... Proto bych rád něják ty hříšníky bez mikrofonu přesunul nebo i vyhodil aby si to nově příchozí hráči užily ! Druha věc je jelikož je hodně lidí co hrají na jiných serverech než je Gamesites ( to se mi jednou stalo ) tak přišli na server jako normální hráči a najednou začali spamovat jak je Gamesites špatnej ať přejdeme na jiný server a tak dále psaly i sprosté věci na ty bych rovnou zavolal admina a doufal bych že by je i probanoval .Třetí věc je prostá abych mohl opravovat lidi od chyb (jelikož některé věci nejsou v pravidlech uvedeny ) . Chtěl bych udělal Gamesites JailBreaky lepšímy ! :-)

Moje prohřešky v GS: Tak těch moc neni jelikož nepatřím mezi ten typ těch odvážlivých :) Ale i přes to tam nějáke jsou :D
1.Často jsem odstřihnut od četu jelikož když já dostanu FK tak je to pro CT Peklo na zemy já musím spamovat a FK a také Mik prosím !! :-)
2. Jednou jsem dostal ban za MFK u kterého jsem řekl ,,Čupět dívat se pod sebe půjdete na hlavní Jb čáru'' všichni stály tak jsem je zabil a dostal jsem ban vím že Čupět dívat se pod sebe neni zákaz ale příkaz v tu dobu jsem na Jb teprve začínal a už bych takovou stupidní chybu neudělal ! :-)

Tak zaprvé chci akademika jelikož se mi nelíbí když vidím v četu že přišel nový hráč a ostatní spamují ,,Berte simona !'' To je strašné vůči těm nově příchozím .. Co si mají myslet když příjdou otestovat JailBreak ? Podle mě asi hodně špatné věci jak o JailBreakách tak o Gamesites .... Proto bych rád něják ty hříšníky bez mikrofonu přesunul nebo i vyhodil aby si to nově příchozí hráči užily ! Druha věc je jelikož je hodně lidí co hrají na jiných serverech než je Gamesites ( to se mi jednou stalo ) tak přišli na server jako normální hráči a najednou začali spamovat jak je Gamesites špatnej ať přejdeme na jiný server a tak dále psaly i sprosté věci na ty bych rovnou zavolal admina a doufal bych že by je i probanoval .Třetí věc je prostá abych mohl opravovat lidi od chyb (jelikož některé věci nejsou v pravidlech uvedeny ) . Chtěl bych udělal Gamesites JailBreaky lepšímy !

Moje prohřešky v GS nebo jinde: Tak těch moc neni jelikož nepatřím mezi ten typ těch odvážlivých. Ale i přes to tam nějáke jsou :D
1.Často jsem odstřihnut od četu jelikož když já dostanu FK tak je to pro CT peklo na zemi já prosté si musím spamovat o mikrofon a musím i spamovat FK to jsem prostě já :)
2.Jednou jsem dostal ban za MFK u kterého jsem udělal stupidní chybu ale teď už bych jí neudělal jelikož to bylo když jsem začínal :)
3.To jsem byl malý přitroublí kluk který dostal VAC BAN za používání WH a AB (PS.Každý to jednou chtěl skusit :lol: )

Něco o sobě + Jak jsem se dostal na GS: Tak jsem jen kluk který si koupil cs:go a přestala ho bavit klasická hra chtěl jsem skusit něco co by mě zabavilo na tolik abych v cs:go mohl pokračovat tak jsem byl jednu s bratrancem u něho doma na týden a on povídá ,,hele znáš JB ? '' a já jsem jenom zakejval hlavou že ne , tak mi řekl že je to super že když nemá co dělat tak si tam zajde ... Asi jsme si vyměnily úplně role protože zatím co já jsem na JB byl furt jeho přestaly bavit tak jsem tam hrál sám a najednou se začala tvořit obrovská parta lidí co se začaly se mnou i kamarádit , když jsem přišel tak mě i zdravily stal jsem se na JB něco jako známá osobnost a to se mi strašně zalíbilo a proto bych i rád akademika protože JB pro mě znamená moc ! :-) S velkým pozdravem Funny - CZ

(PS. Fakt se omlouvám za pravopisné chyby)
FunnyCZMLG
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Přihláška akademika JB #6 (OPRAVA)

od Rumcajz » 22 pro 2015, 18:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Přihláška akademika JB #6 (OPRAVA)

Příspěvekod Cecooo » 22 pro 2015, 19:46 VIP