• Stránka 1 z 1
SurfRPG
tak aspon by od vas bylo hezke nam hracum rict jestli vibec nejakej update bude s novyma mapama a VIP vyhodama. a ten update by to chtelo hodne dobrych hracu to prestalo hrat kvuli mapam porad stejne anno cybol 4rmk a obcas kdyz spadne server tak potom zakladni ski2 jinak nic jinyho. tak doufam ze sdelite aspon planovanej update
- ivcha
- Amatér
Re: SurfRPG
Nechme se překvapit třeba po novém roce..
-
McKotzur - Zkušený
ja bych to rad vedel jelikoz uz me to tam zacina nudit porad ty samy mapy umim kazdou mapu a uz bych chtel nejaky novy
- ivcha
- Amatér
Bohužel to si říka celej server ale my stím nic neuděláme musíme hold čekat než se najde dobrá chvíle.
-
McKotzur - Zkušený
ivcha píše:ja bych to rad vedel jelikoz uz me to tam zacina nudit porad ty samy mapy umim kazdou mapu a uz bych chtel nejaky novy
Počkaj a uvidíš

Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
cekat to mi rekli uz hodne krat jeden z adminu mi rekl kdysi ze by mel byt v cervnu ale jak se koukam zase kulovy a porad nic tak proto se uz ptam zde ba forku protoze ty mapy mi uz lezou na nervy

- ivcha
- Amatér
Ahoj, žádný plánovaný update není.
A k tomu maplistu.... Pokud se hrajou 4 mapy stále dokola, tak je hráči asi chtějí hrát a proto si je votují. Máš tam dalších 15 map, stačí si je jen zvolit a odhlasovat.
A k tomu maplistu.... Pokud se hrajou 4 mapy stále dokola, tak je hráči asi chtějí hrát a proto si je votují. Máš tam dalších 15 map, stačí si je jen zvolit a odhlasovat.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
diky staci to rict rovnou ze planovany uppdate neni
. a ano hraji se 4 mapy do kola protoze na tom serveru neni zadnej schopnejsi hrac aby dal kazdou mapu proto se hrajou ty nejlehci mapy...

- ivcha
- Amatér
ivcha píše:diky staci to rict rovnou ze planovany uppdate neni. a ano hraji se 4 mapy do kola protoze na tom serveru neni zadnej schopnejsi hrac aby dal kazdou mapu proto se hrajou ty nejlehci mapy...
Keď hrajú tie "4" mapy tak musia býť dobre pretože mne netreba nové mapy ja by som išiel surf_anno,surf_lagoon,surf_cybol,surf_darck dookola

Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Ex pomocnik akademie
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1