• Stránka 1 z 1
[Wipe] Wipe na Survivalu
Dneska probehl na serveru Survival WIPE.
Nekteri hraci byli zabanovani, protze byl bug, ze slo ve meste nicit a oni toho vyuzili (navzdory varovani).
Aktualne jeste nefunguji vsechny veci (napr. se nenacitaji VIP a nefunguji nektere VIP vyhody), ale na opravach usilovne pracuji (spolu s ostatnimi).
e. abit: VIP se nacitaji! (uz nejakou dobu
)
Jakekoliv dotazy piste zde.
Nekteri hraci byli zabanovani, protze byl bug, ze slo ve meste nicit a oni toho vyuzili (navzdory varovani).
Aktualne jeste nefunguji vsechny veci (napr. se nenacitaji VIP a nefunguji nektere VIP vyhody), ale na opravach usilovne pracuji (spolu s ostatnimi).
e. abit: VIP se nacitaji! (uz nejakou dobu

Jakekoliv dotazy piste zde.
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
-
Abit - Kazatelův učeň
[Wipe] Wipe na Survivalu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Wipe] Wipe na Survivalu
Ak vam Nejde Vip Extravip Doporusujem Pisat do Sekcie Minecraft Sekcia --)VIP poradna
e. abit: vip uz funguje, ale stale se nektere vyhody dodelavaji
e. abit: vip uz funguje, ale stale se nektere vyhody dodelavaji
[VIP] Web GS.cz
[ExtraVIP] TS3 GS.cz
[VIP]TF 2 DustBowl Only
[ExtraVIP] Minecraft Surival
[ExtraVIP] Minecraft SkyBlock
[ExtraVip] Counter-Strike 1.6 Public Server #2
Moj Steam : http://steamcommunity.com/profiles/76561198369640947 [ak chete Pridajte si ma ]
[ExtraVIP] TS3 GS.cz
[VIP]TF 2 DustBowl Only
[ExtraVIP] Minecraft Surival
[ExtraVIP] Minecraft SkyBlock
[ExtraVip] Counter-Strike 1.6 Public Server #2
Moj Steam : http://steamcommunity.com/profiles/76561198369640947 [ak chete Pridajte si ma ]
-
KillerSlovakia - Zkušený
Zdravím všechny hráče 
Jak už víme, proběhl wipe a s wipem přišli novinky - Například nové pluginy které zastoupily staré pluginy...
Hned první věc kterou jsem udělal po přihlášení na server po wipu byla kontrola pluginů, hned jsem zjistil že jsou jinak nastavené residence a také nový systém jobů, zamykání truhel atd. po změně pluginu residence jsme jako hráči ztratily možnost si upravit residenci podle svého. například už nemůžem použít tyto příkazy: /res set flow t, res set monsters f, res tpset, res pset hrac reska (právo - trusted a nebo ručně - build,destroy,container,bucket, apod.) Mě se líbilo že jsem si mohl nastavit residenci tak jak chci já a určitě i hráči chtějí zpátky tento starý plugin. Survival hraju z toho důvodu protože svět je větší než creative a rád stavím epic stavby které by se jinak do creativu nevešli
Chci tohle téma oživit, aby si hráči přečetli můj názor a aby doplnili svůj názor jak to vidí, jak to chtějí. Když jsem poprvé začal hrát před rokem MC tak můj první server bylo MC od GSka, když jsem navštívil jiné servery/portály tak se mi hnusily, zkráceně GameSites bylo nejlepší - Komunikativní a spolehlivý A-Team, vedení (nepočítám Koviho s Bh), nastavení serveru, GS mělo prostě kouzlo MineCraftu. Jediná nevýhoda/y byl Wipe. po čase jsem skončil kvůli předposlednímu wipu kdy jsem vlastnil spolu s pár lidma nejkrásnější stavby serveru v té době a tehdejší vedení odmítlo přesun. Po změně vedení jsem se rozhodl že chci opět hrát na MC od GS a připomenout si staré dobré časy a to je důvod proč bojuji aby se staré pluginy vrátily (alespoň residence) Budu velice rád když zde uvidím co nejvíce názorů ohledně nových pluginů 
Poprosil bych adminy o zanechání tohodle komentu, Děkuji
S pozdravem Kingofking

Jak už víme, proběhl wipe a s wipem přišli novinky - Například nové pluginy které zastoupily staré pluginy...
Hned první věc kterou jsem udělal po přihlášení na server po wipu byla kontrola pluginů, hned jsem zjistil že jsou jinak nastavené residence a také nový systém jobů, zamykání truhel atd. po změně pluginu residence jsme jako hráči ztratily možnost si upravit residenci podle svého. například už nemůžem použít tyto příkazy: /res set flow t, res set monsters f, res tpset, res pset hrac reska (právo - trusted a nebo ručně - build,destroy,container,bucket, apod.) Mě se líbilo že jsem si mohl nastavit residenci tak jak chci já a určitě i hráči chtějí zpátky tento starý plugin. Survival hraju z toho důvodu protože svět je větší než creative a rád stavím epic stavby které by se jinak do creativu nevešli

Poprosil bych adminy o zanechání tohodle komentu, Děkuji
S pozdravem Kingofking
Rád dávám headshoty na CS1.6 - Problém?
Skillobot 

-
kingofking - Amatér
Dobrý deň,
tak ako písal Pán KingOfKing, tak tiež sa mi na serveru nepozdáva nový "jobs" a permissie na resku (flagy).Ja som zato, aby sa vratil starý jobs, a vrátili permissie na flagy..., takto to není až tak dobré, kedže si hráč nemôže robiť to čo chce, povoľovať čo chce,zakazovať čo chce.., najlepšie by to bolo ak by ste to vrátili ako to bolo pred wipom
tak ako písal Pán KingOfKing, tak tiež sa mi na serveru nepozdáva nový "jobs" a permissie na resku (flagy).Ja som zato, aby sa vratil starý jobs, a vrátili permissie na flagy..., takto to není až tak dobré, kedže si hráč nemôže robiť to čo chce, povoľovať čo chce,zakazovať čo chce.., najlepšie by to bolo ak by ste to vrátili ako to bolo pred wipom
-
Brano09185 - Kolemjdoucí
Poresi se to časem stary plug-in bylo nutno nahradit, protože nesplňoval požadavky na to co sním máme v planu. Kdybychom ho tam nechali tak by se musel delat další wipe nebo by nastala ztráta resek. Je zbytečně zakládat podobný topic, pokud mate dotaz stačí mi napsat pm jednoduše stručně vysvětlím. Ps. Vse se zdokonali jen vydržte.
-
noblemar - Spamerův sluha
Jeste par drobnosti:
Rezidence
Jobs (profese)
PS: proc jsi se bal, ze by to admini mazali?
Rezidence
- trusted = /res allow
- pistony? k cemu je zakazovat? kdyz je nechces mit funkcni, tak je nestav
- flow? Voda i lava se rozteka, ale nic nemuze shoret na ohen (a ten se ani nemuze sirit)
- samostatne davat prava (jako treba povolit build, ale zakazat break) by bylo k cemu?
- tp na res nenii ze 2 duvodu - bugovalo to a server je zameren na survival tudiz jedine ulehceni je home, ktery je nutnosti (pro nektere hrace) -> VIP maji warpy jako ulehceni
- nelze predat vlastnictvi, protze hraci maji 1. rezidenci zdarma (ted co to dopisu bude restart, ktery to povoli), a proto by si mohli vytvaret vice uctu a predavat si vlastnictvi (a zase by meli 0 rezidenci >> zase 1. rezidence zdarma)
Jobs (profese)
- co se ti na nich nelibi? to ze si je nemusis vybirat
- ano, pokud si neudelas alespon 1 XP v te profesi, tak ji nevidis, ale to je z toho duvodu, ze planujeme nektere profese pouze pro VIP (i kdyz to neni jiste) a tudiz nechceme aby se zobrazovalo ze ma hrac 0 XP a pak by e ptali proc se jim to nezvysuje
PS: proc jsi se bal, ze by to admini mazali?
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
-
Abit - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1