Re: Ste spokojný s GS serverami??:)
Určitě ANO!
-
xDxDxDxD - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Já jsem také spokojen na max.
[EVIP] Avatar battle #1
[EVIP] Jailbreak #6
[EVIP] Deathrun #1
[EVIP] Only dust #1
[Žadatel o Akademika] Jailbreak
[EVIP] Jailbreak #6
[EVIP] Deathrun #1
[EVIP] Only dust #1
[Žadatel o Akademika] Jailbreak
- 11Farkas11
- Amatér
Ja som spokojný na 10000 percent 

-
killermacka - Mistr Yoda
Nechtěl jsem zakládat nový flame topic,tak to hodim sem..
Dřív jsem s nimi jakž takž spokojený byl, (samozřejmě mělo a stále to má spoustu chyb a nedostatků,ale co už..)
ale poslední dobou - nevím jak dlouho to přesně je - tu stále přetrvává jedna docela závažná chyba a docela mě překvapuje, že s tím zatím nikdo nic nedělá. Myslím tím "bugnuté?" mapy při změně map.. nevím přesně na kolika serverech tato chyba je ale především na JUMP serveru je to víceméně stále dokola.. votuje se nová mapa,něco se votne, vyprší čas a čeká se až se změní mapa.. jenže žádná změna neproběhne ale spadne server a automaticky se spustí defaultní mapa.. děje se to i na bhop serveru i na hns autobhop serveru. jinde jsem to zatím nezaznamenal. Nezlobte se na mě,ale takové věci by se na takovém pay2win serveru dít neměli
. Obzvlášť když už taková chyba kazí pověst minimálně týden.
Dřív jsem s nimi jakž takž spokojený byl, (samozřejmě mělo a stále to má spoustu chyb a nedostatků,ale co už..)
ale poslední dobou - nevím jak dlouho to přesně je - tu stále přetrvává jedna docela závažná chyba a docela mě překvapuje, že s tím zatím nikdo nic nedělá. Myslím tím "bugnuté?" mapy při změně map.. nevím přesně na kolika serverech tato chyba je ale především na JUMP serveru je to víceméně stále dokola.. votuje se nová mapa,něco se votne, vyprší čas a čeká se až se změní mapa.. jenže žádná změna neproběhne ale spadne server a automaticky se spustí defaultní mapa.. děje se to i na bhop serveru i na hns autobhop serveru. jinde jsem to zatím nezaznamenal. Nezlobte se na mě,ale takové věci by se na takovém pay2win serveru dít neměli

-
Spectatular - Kolemjdoucí
Samozřejmě že ano
Jenom menši chybička je padající server při změně mapy.. Aspoň tedy na Jb 1, to padá celkem často. 

- TheVote
- Zkušený
Moc ne jelikož jsem chodilo dříve viace lidí ale jinak ujdou záleží na hráčích
[E-VIP]:
JailBreak #9,
BaseBuilder #3,
Furien #8,
Cal of Duty #3

JailBreak #9,
BaseBuilder #3,
Furien #8,
Cal of Duty #3
- cikula01
- Amatér
Absolutne niesom spokojný a už som si removol väčšinu serverou z cska po dnešku a včerajšku.. neda mi sem povedať svoj názor na GS servery.. tak za prvé napíšem hlavne to že je tu stále menej a menej hráčov lenže to neni kvoli tomu že by ludia odchádzali ale že sa vôbec nezaujimate o vaše servery.. Adminov je málo a dobrých ešte menej viem su to ludia no aby som po polroku čo som mal pauzu prišiel na Knife a tam videl behat stále dookola tých istých hráčov zo speedhackom kopu vlačkov a podobných a ono sa s tým za ten polrok fakt nič nespravilo?? jedine čo sa spravilo že ste odstranili mapu 35hp_extreme ktora bola jedna z najlepších.. jedine čo viete je odstranovať mapy a nič s tim nerobiť... vraj buguju mapy .... haha kopa iných serverov ma tieto mapy a idu perfektne.. to len vy si to neviete dat do poriadku dalej je zaujimave že existuje bug kde admini nemožu banovat aspon to čom som videl na knife včera.. vlačkari si kludne vlačkuju a admin s tim nič nemohol robiť super perfektné.. to mi na vás sedí... dalej JUMP servery to je kategoria sama o sebe... adminov nikde a map je ešte menej ako tak pozeram... všimol som si že zmizlo pár takžkých map v bhope a jedine čo sa tam za tento týžden čo ako tak hram csko hrava je bhop beach ktorý je zabugovaný ako prasa a ktomu ma skratku cez celu mapu.. ale toto nehate lebo je to LOW mapa že? deathrun ma asi 7 map.. pred 2 rokmy ste písali že bude velký update a máme sa na čo tešit.. jedine čo bol "update" bolo že ste nahodili 3 nove mapy a to je všetko je tam asi 7-8 máp a z toho sa stejnak hra najviac deathrun muhaha lebo vam tie servery každu chvylku padaju... to iste knife servery... 35hp sa tam už ani poriadne nehra pretože vam padaju servery a hodi sa tam 1hp... krása radosť hrať.. jump som moc nehral ale tiež som tam hravam mapu KKZ_texture ktora tam neni takže to mi stači... sa uvedomte však sa hraju len 4 mapy na každom jump servery dookola.. silny hráči čo radi hravali bhop ktorích som tam vidával zmizli a ja idem spraviť to iste.. nema to tam cenu.. topky resetujete snad každý týžden alebo čo? baví vas to do p..... resetovať?? tolko časov som tam mal dorých pred 2-3 rokmy ale vy si to aj tak resetujete aky to ma potom zmysel? ked je tam 1 hrač v nub 15 a tabulku pro už možete rovno dat preč to vam celkom ide... po pol roku ste ešte väčšie sklamanie ako som si myslel.. jedine čo bolo celkom fajn je JB ale aj tam chýbaju podla mna mapy a dalo by sa určite aj tam niečo povedať ale zdržim sa už... rada na záver pokial chcete do 1-2 maximalne 3 rokov skončit idete na to perfektne
čo chvýlka vam tam fakt nik nebude hrat na jump serveroch začina byt mrtvo pár hračov.. a aj to som si všimol že na jumpe sa hra dookola mapa 4 towers.. ale to už nejdem rozoberat... pokial nezačnete riešit nedostatok máp,opravy serverov a nábor kvalitných adminov tak to možete rovno zabaliť... nik vam nebude kupovať drahe VIP za take nekvalitne služby.. sam som ich vyhral snad 10 na vaších serveroch ale som ochotný hraŤ radšej bez VIP ako na nekvalitných serveroch s 3 mapami a samim cheatrom.. skill už asi neni IN to je všetko dakujem ... som zvedavý na hejt ak vôbec nejaký bude.. pretože všeci ako čítam sa vam tu len lezu do prdele alebo čo.. pričom ked hram na serveroch tak si ešte aj admini s vás srandu robia.. tak mi tu nehovorte ako skvelí ste.. dakujem pekne sviatky
vela darčekov... aj my by sme mohli dostat kvalitne servery ako darček
bb

-
YellowFlash - Amatér
YellowFlash píše:...
To s tim jak tu mažou ty dobré mapy je na tom asi to nejhorší no.. Ale ono je to v celku docela i jedno,protože i když si nominuješ a votneš cokoliv tak většinou se to bugne a naskočí tam rovnou defaultní mapa.. včera to byl docela extrém,to bylo na bhopu víceméně celej večer mapa bhop_beach a na jumpu kz_cg_4towers..
Další věc co nechápu a co je mi záhadou je to,že mapa kz_kzfr_statueofliberty se NEDÁ nominovat,ale občas ji vidim jak je normálně v těch 5 votovacích mapách..
-
Spectatular - Kolemjdoucí
Zdravím,
Ano, jsem nad míru spokojená. Hlavně s našima knife serverama.
Ano, jsem nad míru spokojená. Hlavně s našima knife serverama.
Azinka^.^ l Kiki.
Jenom Kiki, děkuju^
<~ Ano, ten avatar je moje fotka.
Knife is love, knife is live.
Azinka^.^ l Kiki.
Jenom Kiki, děkuju^
<~ Ano, ten avatar je moje fotka.
Knife is love, knife is live.
Azinka^.^ l Kiki.
-
Azi - Amatér
GS servery jsou nejlepší co jsem zatím za svých pár let zažil
+

BaseBuilder 2 <3
-
Monxer - Amatér
To s tim jak tu mažou ty dobré mapy je na tom asi to nejhorší no.. Ale ono je to v celku docela i jedno,protože i když si nominuješ a votneš cokoliv tak většinou se to bugne a naskočí tam rovnou defaultní mapa.. včera to byl docela extrém,to bylo na bhopu víceméně celej večer mapa bhop_beach a na jumpu kz_cg_4towers..
Další věc co nechápu a co je mi záhadou je to,že mapa kz_kzfr_statueofliberty se NEDÁ nominovat,ale občas ji vidim jak je normálně v těch 5 votovacích mapách..[/quote]
zdravým je to tak ako píšeš som rád že niesom sám čo si všíma takéto veci bolo by dobre keby sa s tim začalo niečo robiť lebo JUMP servery su asi najviac zanedbávane zo všetkých nehovorim o tom že kedysi na jump servery bolo skoro stále plno vždy cez 8 ludi prijemna atmosfera celkom dobrý výber map a nehralo sa dookola to iste.. však o tom to je teraz ked je tam 10 ludi tak to je fakt niečo.. proste s tim treba niečo robiť viem že tie servery niesu zrovná zyskové ale ide o tu reklamu istým zmyslom sa sami prezentuju na čom su.. potom ked niekto napriklad nejaky jumper pride na server uvidí tie nekvalitne zabugovane jump servery tak na ostatné ani nepôjde naopak keby su kvalitne určite by si zahral aj inde takže istým spôsobom je to zyskove.. ale to chce snahu a čas a to evidentne už není tak ako to bývalo proste to chce nejak celé oživiť velký update jump serverov a vlastne všetkých serverov nech to nepada nove mapy a ono to zase bude fajn... dufam že sa to zase rozbehne a bude to ako pred 4-3 rokmy plné servery
Další věc co nechápu a co je mi záhadou je to,že mapa kz_kzfr_statueofliberty se NEDÁ nominovat,ale občas ji vidim jak je normálně v těch 5 votovacích mapách..[/quote]
zdravým je to tak ako píšeš som rád že niesom sám čo si všíma takéto veci bolo by dobre keby sa s tim začalo niečo robiť lebo JUMP servery su asi najviac zanedbávane zo všetkých nehovorim o tom že kedysi na jump servery bolo skoro stále plno vždy cez 8 ludi prijemna atmosfera celkom dobrý výber map a nehralo sa dookola to iste.. však o tom to je teraz ked je tam 10 ludi tak to je fakt niečo.. proste s tim treba niečo robiť viem že tie servery niesu zrovná zyskové ale ide o tu reklamu istým zmyslom sa sami prezentuju na čom su.. potom ked niekto napriklad nejaky jumper pride na server uvidí tie nekvalitne zabugovane jump servery tak na ostatné ani nepôjde naopak keby su kvalitne určite by si zahral aj inde takže istým spôsobom je to zyskove.. ale to chce snahu a čas a to evidentne už není tak ako to bývalo proste to chce nejak celé oživiť velký update jump serverov a vlastne všetkých serverov nech to nepada nove mapy a ono to zase bude fajn... dufam že sa to zase rozbehne a bude to ako pred 4-3 rokmy plné servery

-
YellowFlash - Amatér
Spokojný ? Ja sem nad spokojný
15000% KVALITNÍ SERVERY

<3 GAMESITES.CZ
<3 BASEBUILDER
<3 FURIEN
RiP SUPREME GABEN
<3 BASEBUILDER
<3 FURIEN
RiP SUPREME GABEN

-
LucaSoreK - Amatér
jop velmi 

Robme svet krajší spolu...
Akademik [Dokončené]
Akademik + [Dokončené]
Admin-akademik Iné servery [Dokončené]
Cs 1.6 Admin All Iné servery
Nick v hre + Steam nick TheManXD
Akademik [Dokončené]
Akademik + [Dokončené]
Admin-akademik Iné servery [Dokončené]
Cs 1.6 Admin All Iné servery
Nick v hre + Steam nick TheManXD
-
RealTheManXD - Amatér
Za mě určitě velké ANO 

Pravda je taká, že každý ti raz ublíži. Musíš proste nájsť ľudí, pre ktorých sa oplatí trpieť.
-
Tecka98 - Amatér