• Stránka 1 z 1
Ako mame hrat na survivale
To ako mame hrat ak niesme VIP?
preco je tam taky jebn*ty plugin na resky.K comu nam je reska ked sa donej nedostaneme lebo sa na resku neda portovat?Sethome si mozme nastavit v jednej, ale ako sa dostanem do dalsich?Fakt genialna logika .
Uzasne vymyslene: reska zdarma,ale aby ste sa donej dostali musite si kupit vip a spravit v nej warp
preco je tam taky jebn*ty plugin na resky.K comu nam je reska ked sa donej nedostaneme lebo sa na resku neda portovat?Sethome si mozme nastavit v jednej, ale ako sa dostanem do dalsich?Fakt genialna logika .
Uzasne vymyslene: reska zdarma,ale aby ste sa donej dostali musite si kupit vip a spravit v nej warp
- Crazylol
- Kolemjdoucí
Ako mame hrat na survivale
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ako mame hrat na survivale
1] takze je lepsi strategie - nepouzivejte warpy, prece si muzete udelat malou resku an port
2] rezidence jsou na ochranu baraku, tudis nechapu proc je nemit u sebe
2] rezidence jsou na ochranu baraku, tudis nechapu proc je nemit u sebe
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
-
Abit - Kazatelův učeň
1.mala reska na port
a ako sa nanu asi portnem ked to nefunguje?
2. prco nemat useba
jednu resku kde mam dom s vecmi a dalsie v roznych lokalitych keby daco potrebujem
lenze su zbytocne kedze akosi nane nejde portovat
2. prco nemat useba
jednu resku kde mam dom s vecmi a dalsie v roznych lokalitych keby daco potrebujem
- Crazylol
- Kolemjdoucí
Crazylol píše:1.mala reska na port
2. prco nemat useba
1] asi jsi to nepochopil
2] a k cemu? na dul? na to je underground
-
Abit - Kazatelův učeň
tebe unika pointa toho co som sem dal
vies,nie vsetci staviame 5 metrov od spawnu jak vacsina deti co tu hra
tebe sa zo serveru uspesne podarilo spravit singlac, pre hraca co nema vip medzi aktualnym gamesites a singlacom nieje takmer ziadny rozdiel, iba to ze na gamesites je admin co dava bany
tebe sa zo serveru uspesne podarilo spravit singlac, pre hraca co nema vip medzi aktualnym gamesites a singlacom nieje takmer ziadny rozdiel, iba to ze na gamesites je admin co dava bany
- Crazylol
- Kolemjdoucí
a k tomu tazobnemu svetu, ked tam bude tazit 200 hracov tak to bude vytazene cize budes muset ist dalej,aspon niekolko stoviek blokov,lenze si tam nemozes spravit sethome lebo ten musis mat v reske aby sisa donej este niekedy dostal
cize zakazdym daco vytazis a potom pojdes dlho pise jak koko* aby si si zase daco vytazil
absolutne mi unika pointa toho vypat port na resky aby si hracov donutil kupit vip aby sa vobec vedeli dostat na resky
cize zakazdym daco vytazis a potom pojdes dlho pise jak koko* aby si si zase daco vytazil
absolutne mi unika pointa toho vypat port na resky aby si hracov donutil kupit vip aby sa vobec vedeli dostat na resky
- Crazylol
- Kolemjdoucí
Crazylol píše:a k tomu tazobnemu svetu, ked tam bude tazit 200 hracov tak to bude vytazene cize budes muset ist dalej,aspon niekolko stoviek blokov,lenze si tam nemozes spravit sethome lebo ten musis mat v reske aby sisa donej este niekedy dostal
Když jsem těžil já, tak se mi zdálo, že se tam vše respawnuje po určitém časovém úseku nebo vytěžení něčeho (nevím přesně, jak to funguje), ale myslím, že se určitě pořád tento svět nějak obnovuje

Jinak mám-li se vyjádřit k rezidencím, nevadí mi, že se na ně nemůžu portnout, ale mám problém, že jsem si jednu vytvořil a následně odešel tak 3000 bloků pryč a vznikl z toho jeden problém, když ji chci odstranit, protože je naprosto zbytečná a nemůžu se k ní dostat (píšu /res delete farm) a vždy mi to chatu vyhodí error: "Problém s mazáním rezidence." tu rezidenci jsem si vytvořil navíc ještě před tím než se opravil bug s tím "vstupem" do rezidence, že mě "nepoznala jako majitele", tak jsem za ni zaplatil i jako za normální resku (neměl jsem ji free), a proto jsem odešel a nikdo mi nepomohl, když jsem psal několikrát do chatu, že ji potřebuji smazat (byli tam admini, zdá se mi, že tam byl i noblemar a jednou dokonce Abit, samozřejmě jste mohli být AFK). Tak teda píšu i sem, protože už nevím, co bych s tím měl dělat a přijde mi to jako vhodné téma.
Každopádně zrušené portování na resky mi vůbec nevadí, protože abych se přiznal, tak jsem tehdy se zkoušel portovat na náhodné rezidence ostatních hráčů, abych se dostal ve světě snadněji dál a nemusel chodit pěšky, když jsem začínal

YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
-
F3N0M3N - Redaktor
Crazylol píše:tebe unika pointa toho co som sem dal
Pokud chces mit singleplayer s rezidencemi a portovanim, tak plugin na rezidence najdes zde. Navod na tvorbu serveru na localhostu si najdi na internetu.
F3N0M3N píše:Když jsem těžil já, tak se mi zdálo, že se tam vše respawnuje po určitém časovém úseku nebo vytěžení něčeho (nevím přesně, jak to funguje), ale myslím, že se určitě pořád tento svět nějak obnovuje![]()
Má to jen jeden jediný problém a to, že zde padají ty "prvky ekonomiky", protože když si postavím shop, tak se mi tam nikdo nemůže portnout, pokud nemůžu vytvářet warpy nebo jak to je, což je podle mě jedno asi jediné velké mínus tohoto zrušení...
1] Underground se regeneruje po restartu serveru
2] pripravujeme pro vas serverovy shop, ve kterem budou i mista pro vase shopy
3] neodepsal jsem ti, protoze jsem uz resil asi 3 veci
-
Abit - Kazatelův učeň
budem pol hodinu hladat pust v tazobnom svete aby som natazil zopar stackov piesku a potom sito odnesem azase to budem hladat pol hodinu
clay a podobne veci budu este horsie
len preto lebo admin chce aby si kazdy musel kupit vip
- Crazylol
- Kolemjdoucí
Crazylol píše:budem pol hodinu hladat pust v tazobnom svete aby som natazil zopar stackov piesku a potom sito odnesem azase to budem hladat pol hodinu
Uz jsi se dival na serveru do tezebniho sveta? Respektive hral jsi na serveru? Vypada to ze ne.
-
Abit - Kazatelův učeň
Otazka:
1.viem ze prva reska zdarma je obmedzena rozlohov
ale dalsie resky ktore si platime sami su obmedzene? alebo ak nasetrim dost penazi tak si mozem spravit resku aj 300x300?
Chyby v reske
1. par dni dozadu prestala v reske fungovat ochrana a daju sa nicit farmy ze ponich skacete
2. v reske mozete povolit prava hracovi avsak tie prava sa uz nedaju zrusit,sice ich prikazom zrusite ale ten hrac ich stale ma
e. noblemar díy za nahlášení.
1.viem ze prva reska zdarma je obmedzena rozlohov
ale dalsie resky ktore si platime sami su obmedzene? alebo ak nasetrim dost penazi tak si mozem spravit resku aj 300x300?
Chyby v reske
1. par dni dozadu prestala v reske fungovat ochrana a daju sa nicit farmy ze ponich skacete
2. v reske mozete povolit prava hracovi avsak tie prava sa uz nedaju zrusit,sice ich prikazom zrusite ale ten hrac ich stale ma
e. noblemar díy za nahlášení.
- Crazylol
- Kolemjdoucí
Port na spawn
Kdy už se bude konečně moc normálně hrát? V pátek samé lagy, co 5 minut restart serveru a pak byl zamčený. A dnes je to podobné. A s tím portem po přihlášení na spawn to je taky výmysl. Vždyť i v singleplayeru se po přihlášení hráč objeví na místě kde byl před odhlášením. Jestli to nevadí takovým rádoby hráčům kteří zde jen zákeřně zabíjejí ostatní hráče a okrádají je a ničí a vykrádají jejich stavby tak normálním hráčům to určitě vadí. Když jdu například hledat pouštní nebo podmořský chrám, poušť nebo jungli tak tam ani nedojdu a nebo když to najdu tak pak musím při každém přihlášení absolvovat celou cestu znovu a znovu a nemůžu tam zůstat třeba 2 dny v kuse. Zauvažuje o tomto problému.
- KarlosL
- Kolemjdoucí
Je to survial, proto tě to při každém opuštění serveru portne na spawn. Existuje příkaz /home tak si ho nastav a nemáš problém.
Už víme, kde byl problém co se týče lagování brzy vše bude opraveno. Restart v pátek proběhl, protože byl problém s poskytovatelem tak to abit musel vyřešit. Veškeré další dotazy mě pište do PMKY rád vám na ně odpovím LOCK.
Už víme, kde byl problém co se týče lagování brzy vše bude opraveno. Restart v pátek proběhl, protože byl problém s poskytovatelem tak to abit musel vyřešit. Veškeré další dotazy mě pište do PMKY rád vám na ně odpovím LOCK.
-
noblemar - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1