• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Myš/Help ProsíííííM
Ahoj mam takovy problem mam novu mys a ve hre hram furien se trha a nejdu delat strafy nemohu se ani otáčet to sáme mi dělala i má stára myš nevím čím to je mam win 8.1 dělalo i na win 7 jsem nonsteam a fakt uz nevim co s tím je fps mam dostačujíci mam 140 stabilnych takže fakt uz nevim co s tím je moje mys ma 800-2000 dpi mam vybrano podle sebe ale proste to trhá na všechny dpi
prosím pomoc

-
Lovicek - Amatér
[vyřešeno] Myš/Help ProsíííííM
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Myš/Help ProsíííííM
Nebudu psát nesmyslné příspěvky !
-
MAGINniga - Pokročilý
Tos mu teda poradil.
Teď vážně: zkus hru spustit s parametry -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd
Jak na to: pravý klik na ikonu hry, zkopírovat parametry do pole Cíl (za cestu k .exe souboru hry), takže tam bude např. X:\xxxxx\Counter-Strike\Counter-Strike.exe -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd

Teď vážně: zkus hru spustit s parametry -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd
Jak na to: pravý klik na ikonu hry, zkopírovat parametry do pole Cíl (za cestu k .exe souboru hry), takže tam bude např. X:\xxxxx\Counter-Strike\Counter-Strike.exe -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd
- YourAdHere
- Amatér
MAGINniga píše:Tak bud bude problem v tom ze mas nonsteam alebo proste nekvalitna mys. Takze musis utratit 5 eur na steame za csko. Dufam ze som pomohol
Nevyjadruj sa keď nevieš poradiť

Lovicek píše:Ahoj mam takovy problem mam novu mys a ve hre hram furien se trha a nejdu delat strafy nemohu se ani otáčet to sáme mi dělala i má stára myš nevím čím to je mam win 8.1 dělalo i na win 7 jsem nonsteam a fakt uz nevim co s tím je fps mam dostačujíci mam 140 stabilnych takže fakt uz nevim co s tím je moje mys ma 800-2000 dpi mam vybrano podle sebe ale proste to trhá na všechny dpiprosím pomoc
Natoč demo a pošli ho sem.
Raz ma oklameš,a dôveru si už nezískaš!

-
FlashDown - Drbna
Lovicek píše:to sáme mi dělala i má stára myš
Na čem tu myš vůbec máš (prosímtě neříkej „na stolu“, zajímá mě materiál)?

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Lovicek píše:to sáme mi dělala i má stára myš
Tak mě ještě napadá špatnej USB port? Zkusit jinou díru?

- YourAdHere
- Amatér
Bez odezvy, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1