• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] prepisuje sa config
zdravím,
mám taký problém, nejak som sa pripojil na nejaký .... .ru server a prepísal sa mi config u nich (čo sa stávalo kedysi na týchto divných serveroch často), tak som si ho dal naspäť na svoj, ale stále ak sa pripojím na iný server tak mi to ukáže úvodnú obrazovku (stránku stále tu RU a stále je tam len dať ok a nejde to vypnúť) po tomto sa zas prepíše ten .cfg .. Nejaká rada ako sa zbaviť tohoto odpadu ?
mám taký problém, nejak som sa pripojil na nejaký .... .ru server a prepísal sa mi config u nich (čo sa stávalo kedysi na týchto divných serveroch často), tak som si ho dal naspäť na svoj, ale stále ak sa pripojím na iný server tak mi to ukáže úvodnú obrazovku (stránku stále tu RU a stále je tam len dať ok a nejde to vypnúť) po tomto sa zas prepíše ten .cfg .. Nejaká rada ako sa zbaviť tohoto odpadu ?

- sudberlin
- Kolemjdoucí
[vyřešeno] prepisuje sa config
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: prepisuje sa config
Vymaž všechny .cfg soubory co máš v cstrike...
Nechápu proč furt hrajete na ruských serverech
Nechápu proč furt hrajete na ruských serverech

nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
Je to takový plugin na server který mají některé servery už i v csgo na cs1.6 to není fixnuté tak bych přitom raději taky projel kompa AVGčkem nebo něčim pro jistotu
A smaž složku cfg. 

Doufám že jsem ti pomohl 
TriniTy

TriniTy
-
TriniTyDEX - Amatér
Bez odezvy, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1