• Stránka 1 z 1
Juan Deag / Jb2 / Fk
Nick hráče: Juan Deag
SteamID hráče: VALVE_0:0:1431110582 http://jpeg.cz/images/2015/12/25/KVJM.png
Datum a čas: 25.12.2015 16:05 +/-
Popis situace: Simon dal príkaz ísť do Boxu išiel som zrazu ma zabil a potom sa vyhováral na Nepriamu Cestu .
Důkaz: http://leteckaposta.cz/245049253 Hneď na začiatku
Šťastné a Veselé Vianoce vám praje -_*Fo[R]en*_-
SteamID hráče: VALVE_0:0:1431110582 http://jpeg.cz/images/2015/12/25/KVJM.png
Datum a čas: 25.12.2015 16:05 +/-
Popis situace: Simon dal príkaz ísť do Boxu išiel som zrazu ma zabil a potom sa vyhováral na Nepriamu Cestu .
Důkaz: http://leteckaposta.cz/245049253 Hneď na začiatku
Šťastné a Veselé Vianoce vám praje -_*Fo[R]en*_-

Život nieje len o šťastí . Musia tu byť aj tie zlé veci aby sme neboli moc namyslení a pozrite sa aj tak niektorí sú .
-
Foren - Pokročilý
Juan Deag / Jb2 / Fk
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Juan Deag / Jb2 / Fk
Neviem ale išiel som po tej železnej blbosti išiel som zoskoćiť a zrazu mi dal Kill neviem či sa to dá počítať ako nepriama cesta ..
Život nieje len o šťastí . Musia tu byť aj tie zlé veci aby sme neboli moc namyslení a pozrite sa aj tak niektorí sú .
-
Foren - Pokročilý
A k tomu nemáś sa mi tu ćo k tomu vyjadrovať keby to bolo niečo také že to mám Mimo vzoru že si mi chcel pomôcť tak nepoviem ale eśte mi povedať že pekný pokus ? To čo si dovolujeś nechcem sa nad teba povyšovať ale nemáš právo mi hovoriť že sa ich tu snažím oblbnúť ... Mne to tak pripadá že som iśiel priamo a má sa k tomu vyjadriť Admin nie ty ...
-
Foren - Pokročilý
A posledná vec ... Vyjadrovať sa k nahláseniu teba a tvrdiť źe je nplatné je Trápne . Spamätaj sa kamośko za to že si nevieš uznať chybu ma tu nemusíś oćierńovať ..
-
Foren - Pokročilý
Juan Deag je vůl kterej zabijí za všechno, za každou kravinu , kdyz nesplnis vse do 0,1s tak ti dá kill.
Pak když je u T tak je zvyklej celou mapu brečet a stěžovat si na CT.
-
bflmpsvz - Kolemjdoucí
bflmpsvz píše:Juan Deag je vůl kterej zabijí za všechno, za každou kravinu , kdyz nesplnis vse do 0,1s tak ti dá kill.
Však já ho na něho časem sakra posvítím, nechápu jak se ho nějaký admin může bát.
-
PoldasQweek - Mistr
PoldasQweek píše:bflmpsvz píše:Juan Deag je vůl kterej zabijí za všechno, za každou kravinu , kdyz nesplnis vse do 0,1s tak ti dá kill.
Však já ho na něho časem sakra posvítím, nechápu jak se ho nějaký admin může bát.
Uź ma dosť štve všeci hráči sa naňho sťaźujú a zabíja za úplne kraviny ... Keby sa dalo tak by som mu dal Permu ale to je za Cheating takže asi nić no aspoň takto dostane Ban ....
-
Foren - Pokročilý
Dle mého názoru je to také nepřímá cesta.
Usoudil jsem že jsi chtěl utéct když jsi viděl že se na tebe kouká simon s CT tak jsi se už vracel.
Upozorňuji že toto neni žádná diskuze, pokud se budete opakovaně vyjadřovat tam kam nemáte bude vám udělen ban na web.
Hezké svátky a štastný nový rok.
.LOCK
Usoudil jsem že jsi chtěl utéct když jsi viděl že se na tebe kouká simon s CT tak jsi se už vracel.
Upozorňuji že toto neni žádná diskuze, pokud se budete opakovaně vyjadřovat tam kam nemáte bude vám udělen ban na web.
Hezké svátky a štastný nový rok.
.LOCK
Šli dva, a prostřední upad.
-
Lukassino - Profesionál
• Stránka 1 z 1