• Stránka 1 z 1
JB9
server: JB 9
Admin: Rev
chcem sa spýtať prečo som sotal BAN za spamováni voice ked som bol Simon ...
dal mi už 2x za tížden ban 1 x nemám screen iba za to že som mu napísal že ať mi dá ban ... a nemal dôvod
po 3 chcel by som vedieť kde ma dôkaz že som spamoval voice .. ? ak má chcem ho predložiť ak nie poprosím urobte s ním niečo žiadny admin nie je jak on on je vždy vždy ked príde tak je problém akonáhle je tam iný sa uplne super hrá
mám screenshot banu bezdovodneho ale píše mi : Přípona bmp není povolena
prepáčte že ho nemôžem pridať ale pochybujem že on má nejaký dôkaz že som spamoval ak áno ešte raz prosím predložiť
Admin: Rev
chcem sa spýtať prečo som sotal BAN za spamováni voice ked som bol Simon ...
dal mi už 2x za tížden ban 1 x nemám screen iba za to že som mu napísal že ať mi dá ban ... a nemal dôvod
po 3 chcel by som vedieť kde ma dôkaz že som spamoval voice .. ? ak má chcem ho predložiť ak nie poprosím urobte s ním niečo žiadny admin nie je jak on on je vždy vždy ked príde tak je problém akonáhle je tam iný sa uplne super hrá
mám screenshot banu bezdovodneho ale píše mi : Přípona bmp není povolena
prepáčte že ho nemôžem pridať ale pochybujem že on má nejaký dôkaz že som spamoval ak áno ešte raz prosím predložiť
-
Dezerter123123 - Amatér
Re: JB9
Jelikož je to sekce "Stížnosti na Adminy", tak ty musíš předložit důkaz, že admin chyboval, ale podle toho co pišeš to vypada, že si ho provokoval.
Bejvávalo:
[Counter-Strike 1.6] Admin
- sekce AIM/AWP/DM/WAR3FT/FY/GSCW
[Counter-Strike 1.6] Turnajový Admin
- sekce AIM/FY/AWP
[Counter-Strike 1.6] Support
[Counter-Strike 1.6] Admin
- sekce AIM/AWP/DM/WAR3FT/FY/GSCW
[Counter-Strike 1.6] Turnajový Admin
- sekce AIM/FY/AWP
[Counter-Strike 1.6] Support
-