• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o akademika na JailBreak Serverech
Nick ve hře: Slanous
Nick na fóru: Slanous
Odkaz na profil:
Věk: 14 Let (málo)
Steam ID: STEAM_0:0:78166075
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak/y
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=596855
Proč chci akademika: Ahoj zdravím vás všechny jsem Evip hráčem JB3 a chtěl bych vás požádat o Akademika ,protože.... Důvody : Někdy když není admin na serveru tak ty děcka např. : gogy atd.... Se začnou chovat příšerně dávání FK , MFK (poté odpojení) Proto bych se chtěl přidat do Akademie abych těmhle případům jednoduše zabránit a držel server/y vklidu a bez nějakých negativních hráčů . S banů jsem se ponaučil . Děkuji že jste si přečetli tuhle slohovku . Ahoj
Moje prohřešky / bany na GS nebo jinde: Bany : FK [nedáno VD (moje chyba)] , Nadávky do rodiny (za nadrzování hráči , svému kamarádovy) , FK (Vyřešeno s adminem problém byl u toho že admin nedokázal mi vysvětlit situaci ve které jsem ho zabil) , sem tam mi ujede nějaké sprosté slovíčko
Nick na fóru: Slanous
Odkaz na profil:
Věk: 14 Let (málo)
Steam ID: STEAM_0:0:78166075
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak/y
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=596855
Proč chci akademika: Ahoj zdravím vás všechny jsem Evip hráčem JB3 a chtěl bych vás požádat o Akademika ,protože.... Důvody : Někdy když není admin na serveru tak ty děcka např. : gogy atd.... Se začnou chovat příšerně dávání FK , MFK (poté odpojení) Proto bych se chtěl přidat do Akademie abych těmhle případům jednoduše zabránit a držel server/y vklidu a bez nějakých negativních hráčů . S banů jsem se ponaučil . Děkuji že jste si přečetli tuhle slohovku . Ahoj
Moje prohřešky / bany na GS nebo jinde: Bany : FK [nedáno VD (moje chyba)] , Nadávky do rodiny (za nadrzování hráči , svému kamarádovy) , FK (Vyřešeno s adminem problém byl u toho že admin nedokázal mi vysvětlit situaci ve které jsem ho zabil) , sem tam mi ujede nějaké sprosté slovíčko

Mysl je jako krýgl plný piva ... Pokud pořád dolíváš z prázdnoty tak většinou na všechno zapomeneš 
#JailBreak 3 #Slanousek

#JailBreak 3 #Slanousek
-
Slanous - Amatér
[Zamítnuto] Žádost o akademika na JailBreak Serverech
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o akademika na JailBreak Serverech
Odkaz na profil (doplněno) : slanous-u44847.html
Mysl je jako krýgl plný piva ... Pokud pořád dolíváš z prázdnoty tak většinou na všechno zapomeneš 
#JailBreak 3 #Slanousek

#JailBreak 3 #Slanousek
-
Slanous - Amatér
Re: Žádost o akademika na JailBreak Serverech
Vac ban.
Lock
Lock
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1