Vše ohledně kategorie serverů: Knife Servery

Klan Tag Ban + Vlak Ban

Příspěvekod Basty69 » 27 pro 2015, 12:45

Aby ste pochopili prečo to píšem sem tak je to preto, že Knife Servery hrávam najčastejšie ale nebolo by odveci keby sa to zaviedlo všade.

Asi pred 2 týždňami som založil klan New Era. Po krátkom čase mi začali rýchlejšie pribúdať členovia a to so sebou prinieslo okrem pozitív aj negatíva. Najväčšie negatívum bolo "Fake Klan Tag" aneb "nepovolený vstup do klanu". Keďže sa môj klan stal na Knife serveroch populárny niektorí hráči začali používať náš Klan Tag neoprávnene a tvárili sa, že sú členovia klanu alebo dokonca, že sú zakladateľ (ja).

Kvôli tomu som spravil klanový WEB a fórum aby som mal úplný prehľad o svojich členov prostredníctvom žiadostí o vstup do nášho klanu a skúšok.

Keď sa naposledy stalo, že sa niekto vydával za člena klanu (dokonca tvrdil, že je zakladateľ) tak som zavolal admina Hexmonkey (ktorému ďakujem za rýchlu odozvu a riešenie problému), ale ten mi povedal, že nemôže nič urobiť max. kicknúť hráča zo serveru resp. že to nie je porušenie pravidiel.

Preto by som bol rád keby sa zaviedlo toto.

Pokiaľ bude hráč používať meno klanu (alebo približný tag napr. klan tag = New Era | a hráč má meno New Era | xxx / new era | xxx / New Era xxx) bude upozornený a jeho meno bude zmenené a pokiaľ sa to bude opakovať tak dostane ban (navrhujem ban s trvaním 1 hodinu). Ďalej navrhujem aby sa táto doba pri opakovaní priestupku predlžovala, pretože väčšina ľudí ban na 1 hodinu neberie vážne a povie si, že to je nič)

Táto vec ma vytáča hlavne z toho dôvodu, že som si dal tú robotu a spravil som nášmu klanu fórum aj WEB aby som mal prehľad o členoch. Vždy keď som videl, že na servery sa niekto vydáva za člena klanu tak som ho požiadal aby si nick zmenil (väčšinou to funguje ale nie vždy). A presne v tých prípadoch keď to nefunguje by mal nastúpiť do hry admin.

Z New Era klanu som spravil solídny klan s aktívnymi členmi a je neprípustné aby si ľudia len tak dávali meno môjho alebo iného klanu neoprávnene! Myslím si, že by sa ku mne zakladatelia iných klanov určite pridali.

Tu nejde len o to, že mi vadí keď má niekto v mene môj klan neoprávnene. Ide aj o to, že toto poväčšine robia hulváti, ktorí potom ďalej porušujú pravidlá na servery a potom sa tieto veci pripisujú klanu a pri tom to tak vôbec nie je. Už viac krát som počul, že moji členovia porušujú pravidlá a vlakujú a nakoniec som zistil, že to sú ľudia ktorí používajú Klan Tag neoprávnene.

Ešte by som chcel dodať, že to takto funguje aj na inom poplárnom nemenovanom portáli a je to výborná vec.

Prosím o skoré vyjadrenie. Ďakujem.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Keď už som sa tak rozpísal chcel by som sa vyjadriť aj k ďaľšej veci. Tou je dĺžka banu za vlak na Knife Serveroch.

Myslím si, že 10 minút je žalostne nedostačujúca doba banu. 10 minútový ban väčšina ľudí neberie vôbec vážne a hneď ako táto kratučká doba uplynie pokračujú v porušovaní pravidiel. To výrazne kazí herný zážitok na Knife serveroch.

Preto by som si dovolil navrhnúť aby sa doba banu za vlak zvýšila min. na 30 minút ale odporúčal by som 1 hodinu. Som si istý, že by to znížilo počet "vlakerov" na servery a to aj z toho dôvodu, že chápem, že admin nemôže byť na servery 24/7 čiže nemôže zabrániť aby hráč po 10 min. bane pokračoval vo "vlakovaní".

Keby sa ale trvanie banu zvýšilo bolo by aj pre adminov ľahšie udržiavať na serveroch poriadok, keďže by si za prvé ľudia viac rozmysleli či budú "vlakovať", a keby aj "vlakovali" tak by potom dlhšie bol od týchto ľudí na servery pokoj.

Prosím o skoré vyjadrenie. Ďakujem.
New Era | Basty

Knife #1 - VIP
Knife #2 - VIP
Knife #3 - VIP
Knife #4 - VIP
Dust2Only #4 - VIP
Dust2Only #5 - EVIP
Zombie Chronic #1 - EVIP
Zombie Chronic #3 - EVIP
Furien #11 - EVIP
Basty69
Amatér
Amatér

Klan Tag Ban + Vlak Ban

od Rumcajz » 27 pro 2015, 12:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Klan Tag Ban + Vlak Ban

Příspěvekod KOFOLA » 28 pro 2015, 11:18

Banovat Clan tag určitě nebudeme.
My jajo admini nemáme, respektive nemůžeme mít přehled o tom kdo je v jakém klanu a zabanovat někoho, jen proto, že to chce zakladatel klanu určitě nemůžeme. Dokonce Hexmonkey porušil pravidla, tím, že za to kicknul hráče ze serveru. To nemůže a vyřeším to s ním.

Co se týče banování vlaku. Je pravdo co píšeš. Nám adminům by to ubralo práci, na serveru by ubylo vláčkařů, ale také by to rapidně snížilo počet hráčů. Hráče delším banem nevytrestáš. Ublížíme tím jen sami sobě. Určitě tě zajímá proč.
Je to jednoduché... Delší ban hráče nepotrestá, protože emu je to jedno. On dostane ban, řekněme na hodinu a on si řekne, však co, půjdu hrát jinam, někam, kde nechodí admini, nebo tam nebudu ostávat tak dluhé bany. Takhle by jsme trestali sami sebe. Protože i ti vlakeři jsou hráči, které GS potřebuje. My potřebujeme každého hráče.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Zpět na Knife Servery