• Stránka 1 z 1
Darkmouse
Server: Jailbreak 2
Dobry den, vsetko zacalo tym ze sa tento zazracny admin napojil na server. Takze on si zobral simona a nic nerozpraval tak som ho slusne pozdravil. Potom sa nic nedialo asi 10 sekund a zrazu som dostal moove k tckam.... Nechapem vobec zaco to bolo ale tuto tento krasny pribeh nekonci. Dalsiu mapu som sa ho seriozne spytal ze kvoli comu ma moovol a jeho odpoved bola ze "mluvi iba simon". Viem ze ma mluvit iba simon ale on asi tak 10 sekund nic nerobil tak som sa mu pozdravil a on dalsich 10 sek nic nehovoril a potom mi dal moove. A ako vysvetlenie od neho som dostal ze "mluvi iba simon" ako som uz pisal, a nakoniec som dostal na miesto nejakeho argumentu ban na 60 minut. Toto je jeho uroven aby kazdy vedel
. A myslim si ze tento admin si na jailbreak serveroch moze robit co chce a nebude sa to vobec riesit. Bol by som rad keby sa to riesilo lebo toto neni naozaj prvy pripad kde si tento admin urobil podla svojho bez akehokolvek rozumneho vysvetlenia. Viem ze toto je len stiaznost nejakeho hraca ale neozaj by som bol rad kebyze sa tento admin riesil.A bol by som rad keby sa k tejto veci vyjadri aj nejaky iny admin ako darkmouse a nech sa vyjadri uprimne . Vsetko 
PS: Tmava mys prosim ta nelockni tuto temu hned jak ju uvidis , dakujem
Dobry den, vsetko zacalo tym ze sa tento zazracny admin napojil na server. Takze on si zobral simona a nic nerozpraval tak som ho slusne pozdravil. Potom sa nic nedialo asi 10 sekund a zrazu som dostal moove k tckam.... Nechapem vobec zaco to bolo ale tuto tento krasny pribeh nekonci. Dalsiu mapu som sa ho seriozne spytal ze kvoli comu ma moovol a jeho odpoved bola ze "mluvi iba simon". Viem ze ma mluvit iba simon ale on asi tak 10 sekund nic nerobil tak som sa mu pozdravil a on dalsich 10 sek nic nehovoril a potom mi dal moove. A ako vysvetlenie od neho som dostal ze "mluvi iba simon" ako som uz pisal, a nakoniec som dostal na miesto nejakeho argumentu ban na 60 minut. Toto je jeho uroven aby kazdy vedel

PS: Tmava mys prosim ta nelockni tuto temu hned jak ju uvidis , dakujem

-
MAGINniga - Pokročilý
Re: Darkmouse
Upřímně? Mohl jsme jen naběhnout na server a pobanovat to podle toho, jak mi akademický admin, který tam celou dobu byl mohl napsat. Ne, já jsem naopak se napojil a řešil to celkem v klidu. Vzal jsem si simona a obvykle jsem si vyšel před cely bez toho, abych vydal hlásku v případě, že by CT chtěli nahlásit např. VD, ale ne, vy jste si tam radostně začali vyprávět a tak jsem to začal řešit trochu jiným způsobem. Další mapu jsi se zase napojil k CT a měl jsi opět nějaké připitomělé řečičky.. začal jsi se obhajovat s tím, že nebyl v tu chvíli Simon, na což jsem ti jasně odpověděl, že byl a ty jsi se zase začal dál a dál vymlouvat, že jsem nemluvil a takovéhle ty vaše známé výmluvy. Poté co jsi zjistil, že se z toho nevykecáš, tak jsi ještě prohlásil něco ve smyslu "Tak mně šlehni o zem a dej ban", tak jsem tě šlehnul o zem a dal jsem ti ban přesně podle tvého přání.
Pokud takovéhle vystupování předvádíte a zkoušíte na jiné adminy, tak je očividně budu muset ponaučit jak takovéhle situace řešit, protože za celou dobu co jsem SA (přes 6 měsíců) nestalo, aby mně musel admin volat na server, že již neví co dělat, aby server uklidnil. Pokud se hodláte chovat na serverech tak, jak se chováte, budu muset očividně na servery chodit víc a víc čímž bychom se vyvaroval hráčům, kteří akorát na serveru šíří negativní vlny. Jednoduchá rovnice.. budu chodit víc na servery = bude víc banů = bude míň hráčů = nebudete mít s kým hrát = nebudete mně mít kvůli tomu rádi a pokud se napojím, tak se odpojíte, jak to již u některých hráčů funguje = bude méně hráčů = budete více naštvaní = budete dělat hovadiny = dostanete ban a už jsme opět u toho.
Pokud takovéhle vystupování předvádíte a zkoušíte na jiné adminy, tak je očividně budu muset ponaučit jak takovéhle situace řešit, protože za celou dobu co jsem SA (přes 6 měsíců) nestalo, aby mně musel admin volat na server, že již neví co dělat, aby server uklidnil. Pokud se hodláte chovat na serverech tak, jak se chováte, budu muset očividně na servery chodit víc a víc čímž bychom se vyvaroval hráčům, kteří akorát na serveru šíří negativní vlny. Jednoduchá rovnice.. budu chodit víc na servery = bude víc banů = bude míň hráčů = nebudete mít s kým hrát = nebudete mně mít kvůli tomu rádi a pokud se napojím, tak se odpojíte, jak to již u některých hráčů funguje = bude méně hráčů = budete více naštvaní = budete dělat hovadiny = dostanete ban a už jsme opět u toho.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Re: Darkmouse
server není debatní kroužek, příště si se svýma kamarádama dávejte pozor co děláte - jestli hodláte pištět a brlbat nato co vám admin řekne, budete dostávat delší bany a tečka.
zamítá se
lock
zamítá se
lock
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 1