• Stránka 1 z 1
Evzen Houzvicka/JailBreak2
1. Admin Gamesites neskorej sa premenoval na Evzen Houzvicka dával slay všetkým CT postupne až pozabíjal všetkých písal do chatu aby mu simon doplnil HP ale simon sa nepozeral lebo práve dával mikrofón ohľadne FK tak mu dal admin slay potom bola vzbura niekto iný zobral simona a práve sa nepozeral do chatu a zase písal ten admin že chce doplniť HP ani ten simon nedoplnil dal mu slay a tak to išlo až posledného CT stačilo keby povedal do mikrofónu a CT by mu doplnili len nie vždy je čas sa pozrieť na chat hlavne keď sú vzbury alebo keď sa niečo rieši takže nechápem prečo to nemohol povedať a nemusel vyzabíjať ct team. Ďalej simon poslal vezňov do boxu na zadnú stenu následne mali isť v čupe zním a Evzen Houzvicka ako je vidiet aj na demu ho tam blokovalo tčko lebo tam stálo ale mohol ist hned cez stol a on najprv čakal či sa pohne a potom prešiel cez stolík a ja som mu dal kill lebo mohol ist hned a zachvilu mi dal ban na 2 hodiny (Kazenie hry Opakovane) tak by som prosil o vysvetlenie
2. Slay Ctčkám v 5 minutách , údajný FK v 34 minutách
DEMO http://leteckaposta.cz/480099523
2. Slay Ctčkám v 5 minutách , údajný FK v 34 minutách
DEMO http://leteckaposta.cz/480099523
-
JohNik - Kolemjdoucí
Evzen Houzvicka/JailBreak2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Evzen Houzvicka/JailBreak2
Když CT dávají hráčům FA, mají povinnost zajistit jim doplnění. Za bezdůvodné FA můžou dostat taky ban.
Všichni byli upozorňování mnohokrát, nehledě na to kdo byl zrovna Simon. Každý to ignoroval, tak umřel.
Tobě to na serveru vysvětloval jeden admin. Dělal jsem vše co řekl Simon. Nenechal sis to vysvětlit, byl si drzý a choval se hloupě.
Byl si potrestán.
Všichni byli upozorňování mnohokrát, nehledě na to kdo byl zrovna Simon. Každý to ignoroval, tak umřel.
Tobě to na serveru vysvětloval jeden admin. Dělal jsem vše co řekl Simon. Nenechal sis to vysvětlit, byl si drzý a choval se hloupě.
Byl si potrestán.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: Evzen Houzvicka/JailBreak2
Zamitnuto.
Lock.
Lock.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1