• Stránka 1 z 1
BB3 / blazen-Garlin / WiglE;^
1. BB3 / blazen-Garlin / WiglE;^
2. [Dohoda zm / ct , blokovani kempy by garlin]
3. Napište co se stalo. Od resetu na bb3 si hraju , ze začátku to bylo v klidu ale potom sem pochopil že mě nebaví dělat dohody že se budeme nechávat a tak , tak jsem začal zabíjet hráče Buldozér , DUDE , TATO a tito lidi mi potom napsaly že mi blázen zařídí permu .. a tak se taky stalo .. a nechápu proč mám permä ban za dohodu a blokování když hje zato ban na 30 minut ... na GS jsem vyrustal a potom co mám odehráno na BB .. mám největší aktivitu na BB ... do Ganesites jsem od malička vrazil +- 5 000 kč... a takhle se mi Garlin odvěčí .. neřeknu kdyby byl ban na týden ale permanentní
4. Napište zda jste, nebo nejste VIP hráč - Jsem EVIP hráč
2. [Dohoda zm / ct , blokovani kempy by garlin]
3. Napište co se stalo. Od resetu na bb3 si hraju , ze začátku to bylo v klidu ale potom sem pochopil že mě nebaví dělat dohody že se budeme nechávat a tak , tak jsem začal zabíjet hráče Buldozér , DUDE , TATO a tito lidi mi potom napsaly že mi blázen zařídí permu .. a tak se taky stalo .. a nechápu proč mám permä ban za dohodu a blokování když hje zato ban na 30 minut ... na GS jsem vyrustal a potom co mám odehráno na BB .. mám největší aktivitu na BB ... do Ganesites jsem od malička vrazil +- 5 000 kč... a takhle se mi Garlin odvěčí .. neřeknu kdyby byl ban na týden ale permanentní
4. Napište zda jste, nebo nejste VIP hráč - Jsem EVIP hráč
Výherce BaseBuilder Turnaje 15.1.2016

-
Dallen - Zkušený
BB3 / blazen-Garlin / WiglE;^
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BB3 / blazen-Garlin / WiglE;^
To ze vrazis penaize do VIP ti nedovoluje spravat sa na serveru ako hovado, tak ze sa na teba stazuju hraci a admini, neopravnuje ta to vysmievat sa hracom, provokovat ich ani im robit zle. Neopravnuje ta to ani k dohodam a dalsiemu poskodzovaniu
Peniaze ktore zaplatis za VIP sluzia na chod portalu. A dostavas za nich vyhody ktore tam su napisane, nic viac nic menej
2015-12-26 11:59:21 DUDE tady hraješ frajera a v reálu ti roz je bem hlavu o patník. Gamesites.cz ^BaseBuilder #3 bb_antiquity
A dohody delas taky presel som si tvoj chat a bolo by to tka na 2 permi ne na 1
Peniaze ktore zaplatis za VIP sluzia na chod portalu. A dostavas za nich vyhody ktore tam su napisane, nic viac nic menej
2015-12-26 11:59:21 DUDE tady hraješ frajera a v reálu ti roz je bem hlavu o patník. Gamesites.cz ^BaseBuilder #3 bb_antiquity
A dohody delas taky presel som si tvoj chat a bolo by to tka na 2 permi ne na 1

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Povinost adminů je mi dát třeba ban na týden ... a to že správám jako hovado tak nato mám právo protože nebudu nějaký otloukánek ... od začátku bylo vše vpoho ale potom co jsem přestal nechávat dudeho , tata , buldozéra tak jely jen domě urážely mě nenechám si to líbit .... jde vidět že na BB3 nechodí admini .... zato že se chovám jako hovado jsem nedostal ani 1x kick ani 1x ban ... a to je další věc že na vánoce jste odbanovaly všechny Cheatery ... a mi dáte ban bez výstrahy .. myslel jsem že gamesites má uroven ... hrjau tady od mala .. ale tobě to nějak vstouplo do hlavy nejsi jediný ve vedení .. že ti nějaký admin blázen pláče na rameni tak to odnesem já ? Nechápem navíc co se oto stará blázen .. má post admina a to co já odehraju za týden on neodehrál na BB za celý život.. kde je spravedlnost ?

-
Dallen - Zkušený
Očakávam tu tvoje verejné ospravedlnenie jak hráčom, tak adminom a príslub, že začneš sekat latinu. Potom sa ti tá perma skráti, ale dalšie keci na servery alebo porušovanie pravidiel bude odmenené znova permou bez možnosti skrátenia.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
nesi prvy ani posledny co za to dostal permu, spytaj sa koho chces, mame tu aj admina co ako hrac odo mna permu dostal za to iste, potom si uvedomil ze toto spravanie poskodzuje portal a zmenil svoj pristup...
Ty si tu vyrastal, ja som to tu tvoril.
GS sa nijak nezmenilo. Snazime sa davat kratke bany za vseko. Co myslis kto nastavoval dlzky banov ? Same sa nastavili ? Ja som na to robil plugin aby admini nemohli robit co sa im zachce.
To ovsem nic nemeni na fakte ze pre neiktore pripady davame dlhe bany dokonca permu, Ty si ten pripad.
Ty si tu vyrastal, ja som to tu tvoril.
GS sa nijak nezmenilo. Snazime sa davat kratke bany za vseko. Co myslis kto nastavoval dlzky banov ? Same sa nastavili ? Ja som na to robil plugin aby admini nemohli robit co sa im zachce.
To ovsem nic nemeni na fakte ze pre neiktore pripady davame dlhe bany dokonca permu, Ty si ten pripad.

-
Vzhľadom k tomu, že sa to týka aj mňa, rád by som niečo povedal.
BB hrám pomerne dlho a chcem, aby malo trochu úroveň a aby bol tento mód hrateľný. Nastanú však situácie, kedy sa vyskytnú hráči, ktorí tento mód ničia a vtedy je potrebné to, čo urobil Garlin. To, čo si stváral bolo niečo neuveriteľné. Napomínal som ťa banmi a priamo v hre, ale stále si v mojej neprítomnosti robil zle.
Ešte pošlem Garlinovi screeny, ako si po tom bane nadával a vyhrážal jeho rodine a verím, že ti ta perma ostane.
NIČ INÉ SI TOTIŽ NEZASLÚŽIŠ!
Nechápem navíc co se oto stará blázen
BB hrám pomerne dlho a chcem, aby malo trochu úroveň a aby bol tento mód hrateľný. Nastanú však situácie, kedy sa vyskytnú hráči, ktorí tento mód ničia a vtedy je potrebné to, čo urobil Garlin. To, čo si stváral bolo niečo neuveriteľné. Napomínal som ťa banmi a priamo v hre, ale stále si v mojej neprítomnosti robil zle.
Ešte pošlem Garlinovi screeny, ako si po tom bane nadával a vyhrážal jeho rodine a verím, že ti ta perma ostane.
NIČ INÉ SI TOTIŽ NEZASLÚŽIŠ!
Mahátma Gándhí
Buďte zmenou, ktorú chcete vidieť vo svete.
Buďte zmenou, ktorú chcete vidieť vo svete.
-
blazenmw - CS 1.6 Admin
Dobře , přiznávám svoji chybu že jsem to trochu vážně přepískl ... tímto bych se chtěl omluvit Garlinovy , bláznovy a celému AT gamesites a vedení ....
a slibuju že mé nadávky se nebudou opakovat a budu sekat latinu
a slibuju že mé nadávky se nebudou opakovat a budu sekat latinu

-
Dallen - Zkušený
A co dohody a blokovanie a dalsie poskodzovanie ? To bude ako s tym ?

-
Garline to je samozřejmé teď ani nepípnu .... nebudu porušovat žádné pravidla... tím myslím dohody a blokování

-
Dallen - Zkušený
ok som rad ze si si to uznal a dufam ze sa podla toho budes ja spravat, ban ti skracujem

-
Děkuju moc , nesklamu tě ... napíšeš mi na jak dlouho ještě bude ? mám rozbitý počítač...

-
Dallen - Zkušený
No uz mas Unban

-
Dost jsi toho vážím , opakovat už se to nebude ... al stejně mám rozbitý počítač
Děkuju moc
Děkuju moc

-
Dallen - Zkušený
Boží mlýny
lock

lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1