• Stránka 1 z 1
jail8
Zdravím , chtěl bych požádat o unban , který jsem dostal na serveru Jailbrek#8 , za MFK který jsem dal při situaci ,když simon řekl "bežte v čupe do boxu na zadní stěnu" a já myslel ,že dával zákazy tím pádem by měli stát , ptal jsem se ctček jestli by neměli ty co čupí dostat kill , ozvalo se jen Ano , tak jsem je zabil v tom do hry zasáhl admin ASUS , vysvětlil mi to a řekl mi že jsem dal MFK pohotově jsem řekl "omlouvám se ,ale ted už stím nic neudělám " a on že bych měl bys dostat ban tak jsem řekl "tak mi ho někdo musí dát" a on že mi ho dá . Dostal jsem ban na 1den . tímto se všem omlouvám , už se to nestane a chtěl bych požádat a snížení nebo zrušení banu. nick ve hře AaRiO a jsem VIP hráč díky předem
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem ASUS.
[AMXBans] Zbyva jeste 23 hours , 46 minutes and 9 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : AaRiO
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [Multi FreeKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 2063973914 '
[AMXBans] Tva IP : ' 46.23.50.10 '
[AMXBans] =======================================
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem ASUS.
[AMXBans] Zbyva jeste 23 hours , 46 minutes and 9 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : AaRiO
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [Multi FreeKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 2063973914 '
[AMXBans] Tva IP : ' 46.23.50.10 '
[AMXBans] =======================================
- AaRiO
- Kolemjdoucí
Re: jail8
AaRiO píše:Zdravím , chtěl bych požádat o unban , který jsem dostal na serveru Jailbrek#8 , za MFK který jsem dal při situaci ,když simon řekl "bežte v čupe do boxu na zadní stěnu" a já myslel ,že dával zákazy tím pádem by měli stát , ptal jsem se ctček jestli by neměli ty co čupí dostat kill , ozvalo se jen Ano , tak jsem je zabil v tom do hry zasáhl admin ASUS , vysvětlil mi to a řekl mi že jsem dal MFK pohotově jsem řekl "omlouvám se ,ale ted už stím nic neudělám " a on že bych měl bys dostat ban tak jsem řekl "tak mi ho někdo musí dát" a on že mi ho dá .
Nemyslím si, že se ozvalo jen "Ano" a čekal jsem ještě, že se ozveš, jelikož jsem to "Omlouvám se" neslyšel, tak jsem ti dal ban za MFK = 24 hodin (to už neovlivním).
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: jail8
Já budu ještě hodnější než Jadberg 
Omluvil ses, věřím že si příště dáš pozor.
Máš unban.
lock

Omluvil ses, věřím že si příště dáš pozor.
Máš unban.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1