• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Zvětšené menu
Zdravím,rád bych se zeptal ohledně jednoho pravděpodobně bugu u mě.
Když na Minigames serveru otevřu menu s songy, musím následně vypnout celé cssko a kompletně restartovat. Proč?
Jelikož to "menu" mám větší než by mělo být a nevidím křížek, můžu to menu jen zúžit,bohužel nejde zmenšit výškově,tam se nedostanu myší.. Nevíte někdo co s tím? Nějaký příkaz do konzole? Né že bych to potřeboval k životu,něco pochytávám z chatu a pak tím prudím
Nicméně když zapomenu a to menu otevřu, chytnu rage, vypnu cssko a znova ho zapínat je terno ..
děkuju za všechny rady 
Když na Minigames serveru otevřu menu s songy, musím následně vypnout celé cssko a kompletně restartovat. Proč?
Jelikož to "menu" mám větší než by mělo být a nevidím křížek, můžu to menu jen zúžit,bohužel nejde zmenšit výškově,tam se nedostanu myší.. Nevíte někdo co s tím? Nějaký příkaz do konzole? Né že bych to potřeboval k životu,něco pochytávám z chatu a pak tím prudím

- AlzaIsPregnant
- Amatér
[Vyřešeno]Zvětšené menu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zvětšené menu
změnšit rozlišení jinak to nevidim eště je možnost chyba grafické karty což je malá pravděpodobnost 

Život je boj, každý by měl bojovat ale TY! Ty už jsi pro mě prohrál!
-
Nici - Pokročilý
Hraješ na jiné rozlišení, než je určené pro tvuj monitor, pak se to roztáhne a stane se ti tohle.
Zjisti si svoje default rozlišení na monitor a na takovém hraj, popř nejdřív zkus jen přepnout poměr stran na 16:9
Zjisti si svoje default rozlišení na monitor a na takovém hraj, popř nejdřív zkus jen přepnout poměr stran na 16:9
-
LANDON - Kazatelův učeň
Pomohlo :O Moc děkuju,todle by mě nenapadlo 

- AlzaIsPregnant
- Amatér
Vyřešeno, LOCK
-
LANDON - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1