I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

S4/W1/WHITE S4DHUS/NEWWAVE - P1

Příspěvekod Sebevedomi07 » 02 led 2016, 10:37

1)Dobrý den vítám váš opět u stiížnosti na tohodle pána , který si mění jména tak nevím pod jakým ho mám udat.
Dal mi ban zcela neprávem , neudělal sem nic co by porušovalo pravidla ! Dal mi ban nejspíš za můj skill a neunášel protože jsem mu nahlasil hráče kterej v době plantu seděl na skale , tak to tady pan hodnějmenovaný neunesl že bych chtěl na serveru trošku kvalitu a né takové hrače podobné jemu ( bez uražky každý začínal , nic osobního ) A dostal jsem ban za důvod " Neotravuj tady těma řečma" a k tomu napsal Pravidla :D :D :D :shock: REALLY ? REALLY ? Pravidla ? Kde je sakra napsano v pravidlech že nemohu mít velké ego ? Kde je v pravidlech napsano že se banuje sebevědomí , kde je napsano že se bude banovat hrač kterej si věří , kde je napsano že se banuje hrač který má velký ego ? Prosím , pokavad mi to najdete tak se veřejně omluvím tady panu S4 /W1 / WHITE S4DHUS / NEWWAVE / NEWWAVESKATESHOP. cOM - na webu i na serveru . Ale jelikož to tam není, tak bych poprosil trest. Minule ste ho po mé stižnosti už potrestali a pán se zdá se nepoučil. No , nejspíš to nezvláda nebo nevím. Bylo to na mapě de_nuke kde jsem psal že bych dal D2 at přijdou lidi a nějaký klučina se do mě začal navážet tak sem mu řekl větu " Mě budeš vykat ! " což je pravda , žádný takový nýmand se nebude do mě navážet , na tom serveru sem králem já.. Děkuji páni admini , Vedení GS a všem , co řeší tyto případy a obdivuji vás že to musíte neustále řešit kvůli lidem jako tady pan S4/W1/WHITE S4DHUS/ NEWWAVE a kvůli jejich puběrte kdy neunáší a banují si volně. To je odemě vše a Štastný nový rok :)

2) Screen nevím jaký dát , můžu dát maximalně tak screen konzole + banu
Sebevedomi07
Amatér
Amatér

S4/W1/WHITE S4DHUS/NEWWAVE - P1

od Rumcajz » 02 led 2016, 10:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: S4/W1/WHITE S4DHUS/NEWWAVE - P1

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 02 led 2016, 10:54

Skákal pes přes oves,
přes zelenou louku,
šel za ním myslivec,
péro na klobouku.

Pejsku náš, co děláš,
žes tak vesel stále,
řek bych vám, nevím sám,
HOP a skákal dále!

Stížnost se zamítá.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy