• Stránka 1 z 1
S4/W1/WHITE S4DHUS/NEWWAVE - P1
1)Dobrý den vítám váš opět u stiížnosti na tohodle pána , který si mění jména tak nevím pod jakým ho mám udat.
Dal mi ban zcela neprávem , neudělal sem nic co by porušovalo pravidla ! Dal mi ban nejspíš za můj skill a neunášel protože jsem mu nahlasil hráče kterej v době plantu seděl na skale , tak to tady pan hodnějmenovaný neunesl že bych chtěl na serveru trošku kvalitu a né takové hrače podobné jemu ( bez uražky každý začínal , nic osobního ) A dostal jsem ban za důvod " Neotravuj tady těma řečma" a k tomu napsal Pravidla
REALLY ? REALLY ? Pravidla ? Kde je sakra napsano v pravidlech že nemohu mít velké ego ? Kde je v pravidlech napsano že se banuje sebevědomí , kde je napsano že se bude banovat hrač kterej si věří , kde je napsano že se banuje hrač který má velký ego ? Prosím , pokavad mi to najdete tak se veřejně omluvím tady panu S4 /W1 / WHITE S4DHUS / NEWWAVE / NEWWAVESKATESHOP. cOM - na webu i na serveru . Ale jelikož to tam není, tak bych poprosil trest. Minule ste ho po mé stižnosti už potrestali a pán se zdá se nepoučil. No , nejspíš to nezvláda nebo nevím. Bylo to na mapě de_nuke kde jsem psal že bych dal D2 at přijdou lidi a nějaký klučina se do mě začal navážet tak sem mu řekl větu " Mě budeš vykat ! " což je pravda , žádný takový nýmand se nebude do mě navážet , na tom serveru sem králem já.. Děkuji páni admini , Vedení GS a všem , co řeší tyto případy a obdivuji vás že to musíte neustále řešit kvůli lidem jako tady pan S4/W1/WHITE S4DHUS/ NEWWAVE a kvůli jejich puběrte kdy neunáší a banují si volně. To je odemě vše a Štastný nový rok 
2) Screen nevím jaký dát , můžu dát maximalně tak screen konzole + banu
Dal mi ban zcela neprávem , neudělal sem nic co by porušovalo pravidla ! Dal mi ban nejspíš za můj skill a neunášel protože jsem mu nahlasil hráče kterej v době plantu seděl na skale , tak to tady pan hodnějmenovaný neunesl že bych chtěl na serveru trošku kvalitu a né takové hrače podobné jemu ( bez uražky každý začínal , nic osobního ) A dostal jsem ban za důvod " Neotravuj tady těma řečma" a k tomu napsal Pravidla

2) Screen nevím jaký dát , můžu dát maximalně tak screen konzole + banu
- Sebevedomi07
- Amatér
S4/W1/WHITE S4DHUS/NEWWAVE - P1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: S4/W1/WHITE S4DHUS/NEWWAVE - P1
Skákal pes přes oves,
přes zelenou louku,
šel za ním myslivec,
péro na klobouku.
Pejsku náš, co děláš,
žes tak vesel stále,
řek bych vám, nevím sám,
HOP a skákal dále!
Stížnost se zamítá.
lock
přes zelenou louku,
šel za ním myslivec,
péro na klobouku.
Pejsku náš, co děláš,
žes tak vesel stále,
řek bych vám, nevím sám,
HOP a skákal dále!
Stížnost se zamítá.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1